Σόου Σάββα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σόου Σάββα


Ο Καρυπίδης πέτυχε 16 γκολ κόντρα στην Εσσεν!

Αποφασισμένος να κατακτήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην γερμανική Μπουντεσλίγκα είναι ο Σάββας Καρυπίδης, που ξεπερνάει σε κάθε αγωνιστική τον εαυτό του. Ο δεξιός εξτρέμ της Μέλσουνγκεν έκανε νέο ατομικό ρεκόρ καριέρας στην Γερμανία, σκοράροντας 16 φορές στον νικηφόρο (38-26) αγώνα κόντρα στη Εσσεν για την 29η αγωνιστική, μετατρέποντας σε προσωπικό σόου το παιχνίδι. Ετσι ο 29χρονος αθλητής έφτασε τα 245 τέρματα στην κορυφή της σχετικής λίστας, ανέβασε στα 8.4 γκολ τον μέσο όρο του ανά αγώνα και αποσπάστηκε 14 διαφορά από τον Λαρς Κρίστιανσεν (231). Παράλληλα πλέον μπαίνει για τα καλά στο... κόλπο της κατάρριψης του ρεκόρ επίτευξης τερμάτων που κατέχει ο Δανός αριστερός εξτρέμ με 289 σε 34 ματς από την περίοδο 2002-2003.

Αφιερωμένο στον Φύκατα
Ο αρχηγός της Εθνικής πριν αρχίσει το ματς είχε υποσχεθεί στον πρόεδρο του Φιλίππου Βέροιας Γιώργο Φύκατα πως θα έβαζε 15 γκολ και τελικά κράτησε την υπόσχεση του και με το παραπάνω. Ο ισχυρός άνδρας των Βεροιωτών παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα στον οποίο έπαιξαν και οι Τζιμούρτος, Σανίκης (2 γκολ), αφού επρόκειτο να βαπτίσει το κοριτσάκι του δεύτερου. «Ο αντίπαλος ήταν εύκολος. Με βοήθησε πολύ η ομάδα μου και ειδικότερα οι Σανίκης, Τζιμούρτος. Το είχα στόχο να βάλω σε αυτό το ματς πολλά γκολ, αλλά ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις πως θα σου πάει το ματς. Τελικά όλα πήγαν καλά. Τα παιδιά έπαιζαν για μένα και αυτό το εκτιμώ πολύ», ήταν τα λόγια του Καρυπίδη για το σημαντικό επίτευγμα του.

4 comments

Anonymous said...

Kyung-Shin Yoon (VfL Gummersbach) 38 παιχ 324 γκολ / 76.ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..

Anonymous said...

ναι ρε μεγάλε, αλλα έγραψε ομως ο άνθρωπος σε 34 αγωνιστικές πιο είναι το ρεκόρ. Να βγάλεμε χολή σε όλα δεν σας πιστευω.

Anonymous said...

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την κατινιά που υπάρχει στον χώρο του handball!!
Eίναι δυνατόν ακόμη και εδώ να βγάζουν τα κόμπελ τους κάποιοι?
Σάββα είσαι παληκάρι και σου αξίζει αυτή η διάκριση!
Είναι τιμή μας που ένας έλληνας παίκτης κατέχει την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ στη γερμανία.
Θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ κανείς ότι έλληνας θα ήταν πρώτος σε αυτή την κατηγορία??
Αφήστε λοιπόν τις κατινιές και στηρίξτε τον Σάββα σε αυτήν την προσπάθεια που κάνει και αντί να κράζετε , να το διαφημίζετε ,γατί άν υπήρχε αθλητής από άλλο άθλημα θα το είχαν κάνει πρώτο θέμα!!
Σάββα γερά παληκάρι μου η πρώτη θέση σου ανήκει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ said...

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ. ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΝΤ-ΜΠΩΛ. ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.