«Στόχος η καθιέρωση» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Στόχος η καθιέρωση»


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

Από την Κυριακή το απόγευμα –όταν και κέρδισε το Κορωπί την τελευταία αγωνιστική της Α2 γυναικών- ο Ποσειδώνας Λουτρακίου πανυγιρίζει την άνοδο του για πρώτη φορά στην Α1 γυναικών. Μια ανερχόμενη δύναμη λοιπόν γεννιέται, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη το ελληνικό χάντμπολ και η Πελοπόννησος ειδικότερα. «Πρώτος στόχος ήταν η σωτηρία, αλλά δουλεύοντας στο γήπεδο και βλέποντας ότι έχουμε καλή χημεία, είδαμε και πιο μακριά, χωρίς ωστόσο να το βγάζαμε παραέξω. Ο στόχος ήταν να έχουμε ισοροπημέννη και σταθερή ομάδα, χωρίς σκαμπανεβάσματα και το καταφέραμε με αποτέλεσμα αυτό να μας κρατήσει μέχρι το τέλος ζωντανούς στο όνειρο της ανόδου», σχολίασε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Πανούσης και συνεχίζει: «Σίγουρα είχαμε την στήριξη της διοίκησης που ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα. Τα πράγματα είναι διαφορετικά πλέον στην Α1 γυναικών, αλλά υπάρχει η διάθεση η ομάδα να ενισχυθεί και να καθιερωθεί. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ήδη αρχίσει και το μπάτζετ θα είναι τριπλάσιο του περσινού. Εκτιμώ ότι με πέντε καλές παίκτριες θα καταφέρουμε την παραμονή», κατέληξε.

2 comments

Anonymous said...

Ο ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ Τ/Φ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΕ ΜΑΣ Η ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΕΥΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

Anonymous said...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ Γ.Α Σ.Κ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΑ Κ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΟΥ Γ.Α.Σ.Κ.