Στα πάτρια εδάφη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στα πάτρια εδάφη



Μπάμπης Ανανιάδης και Ηλίας Σεβαστίδης επιστρέφουν από την Γερμανία

Ενα χρόνο στη «Μέκκα» του χάντμπολ σίγουρα κέρδισαν πολλά, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο εμπειρίας. Για διαφόρους λόγους όμως Ηλίας Σεβαστίδης και Μπάμπης Ανανιάδης δεν θα συνεχίσουν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στην Γερμανία. Ο πρώτος αν και είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής -έχει παίξει σε όλα τα ματς εκτός από δύο- και έχει περίπου 90 γκολ στην Β' Εθνική με την φανέλα της Φρέντεμπεργκ. Δεν πρόκειται όμως να ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει τον Ιούνιο, αφού δεν είναι ικανοποιημένος από τα χρήματα. «Τα οικονομικά σε αυτή την κατηγορία είναι περίπου σαν την Ελλάδα. Το ιδανικό είναι να μπορέσω να βρω μια ομάδα στην Α2 Γερμανίας, αλλά αυτό είναι δύσκολο. Σε αυτό έπαιξε ρόλο το γεγονός πως δεν έφυγα έτοιμος από την Ελλάδα. Επαιζα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς που δεν κάναμε στην προπόνηση κάτι το ιδιαίτερο», σχολίασε ο 23χρονος δεξιός ίντερ. Πάντως για τον ίδιο είναι πολύ καλή ιδέα ο επαναπατρισμός του, αλλά μόνο αν πρόκειται για μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί. «Με τα δεδομένα που υπάρχουν το πιθανότερο είναι να επιστρέψω. Η προοπτική να αγωνιστώ σε μια ομάδα που θα έχει υψηλούς στόχους είναι καλή, όμως θα προσπαθήσω να βελτιωθώ και του χρόνου να επιστρέψω πάλι στην Γερμανία», κατέληξε. Οσον αφορά την περίπτωση του Μπάμπη Ανανιάδη είναι λίγο διαφορετική, αλλά με ίδια κατάληξη. Ο 23χρονος πίβοτ θα... σπάσει το συμβόλαιο του που είναι διετές, ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να πάρει το πτυχίο του στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

Πολλοί μνηστήρες
Η επιστροφή τους τη νέα σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς αμφιβολία ανεβάζει το επίπεδο του και δημιουργεί σίγουρα άλλα δεδομένα, κυρίως στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Σχεδόν οι μισές ομάδες της κατηγορίας αναμένεται να εκφράσουν ενδιαφέρον για την απόκτηση τους. Ο Ανανιάδης ανήκει στη ΧΑΝΘ, ενώ ο Σεβαστίδης στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που είναι εν αμφιβόλλω αν την νέα σεζόν θα υπάρχει ως χάντμπολ, βάσει τουλάχιστον της αδιαφορίας της διοίκησης. Ειδικότερα στη θέση του δεξιού ίντερ, που οι επιλογές στην Ελλάδα είναι μετρημένες... στα δάχτυλα του ενός χεριού οι ομάδες θα προτιμήσουν έναν Ελληνα από έναν ξένο αμφιβόλου ποιότητας. Υπάρχουν ωστόσο και ομάδες που σίγουρα θα ψάξουν και για πίβοτ, μια θέση ιδιαίτερα νευραλγική και ιδιαίτερη.

21 comments

Anonymous said...

kosta prota kane reportaz poses omades 8a einai ugeiης tou xronou stin A1 kai ase to ψευτομανατζεριλικη. an endiaferese gia to kalo tou handball opos lees bgale pragmatika reportaz kai deixe me ali8ina stoixeia me reportaz poses mporoun na antexoun stin A1 na einai sostes sta oikonomika na einai organomenes san omades kai afise ta alla gia meta....

Anonymous said...

ti les re baglama. siga min tou peis kai ti tha grafei

Anonymous said...

ti reportaz na kanei o anthropos gia to autonoita. Tou xronou mono Filippos, Argos, Doukas tha antexoun. Oi alloi oloi mexri ta xristougenna plironoun

Anonymous said...

babi to aristero xeri mono gia to flas to exeis???? :))





enas filos

Anonymous said...

re 11.24 mipos eise dimosiografos kai zileveis? den eksigitai allios.

Anonymous said...

Οι δικαιολογίες είναι εύκολες κύριε Σεβαστίδη.Όπως πήγες έτσι γύρισες από την Γερμανία χωρίς να έχεις βελτιωθεί καθόλου!
Κατάλαβες ότι για να παίξεις στην Γερμανία ( και αυτό ας γίνει παράδειγμα για όλους ) χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι λόγια.
Δεν σου φταίει η καλαμαριά ,γιατί σε βοήθησε να έχεις χρόνο συμμετοχής και να παίζεις 60' όσο άσχημα και να έπαιζες.
Από όσο γνωρίζω είσαι και λίγο ''τεμπελάκος'' και σου αρέσει το έξω χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Επίσης από όσο γνωρίζω πολλοί άνθρωποι σε βοήθησαν και στην εθνική και στην καλαμαριά και μην λες ότι δεν κάνατε τίποτα ιδιαίτερο στην καλαμαριά.
Γνωρίζω αρκετά πράγματα και δεν μπορώ να ακούω ότι σου φταίει κάποιος άλλος!!
Είμαι κάποιος παίκτης που είναι μέσα στα πράγματα και γνωρίζει πολλά!!

Anonymous said...

po po po ti katines eiste mwre!!!
oute oi gomenes den kanoun etsi...
re filaraki giati den pas tote esu na paikseis eksw????
k vgaineis edw k krazeis diladi bravo tou k magia tou,to paidi phge dokhmase k gurhse...esu mporeis na pas estw k gia ena mhna.......ara mhn milas filarako mou k ase ta paidia hsuxa......
paidia ananiadh k sevastidh bravo sas......euxomai ta kalutera gia esas............

Anonymous said...

ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕ ?

Anonymous said...

Το λάθος ξεκινάει από τους ίδιους τους παίκτες που τρώνε παραμυθι από τον Δουρουκλάκη, που για να παρει αυτός χρήματα δεν διστάζει να βγάζει στο εξωτερικό παίκτες ανέτοιμους για αυτά τα πρωταθλήματα (βλέπε περίπτωση Ναουμίδη, Ανανιάδη, Σεβαστίδη και άλλες πολλές). Εκμεταλεύεται τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των παιδιών. Ε! και αν το δεις από την σωστή πλευρά δεν γίνεται αυτοί που ρίξαν την ΧΑΝΘ στην Α2 να σταθούν στη Γερμανία.

Anonymous said...

Για τον 12:44
Δεν είμαι προπονητής,αλλά κάποιος ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ορισμένα πράγματα τα οποία δεν γνωρίζετε εσείς όλοι.
Είπα απλά την γνώμη μου,γιατί κάποιοι δεν είχαν τις ευκαιρίες που είχε ο Σεβαστίδης,και το πόσο στηρίχθηκε και στον σύλλογο του και στην εθνική ομάδα.
Αυτά όλα τα γνωρίζω από πρώτο χέρι (μπορεί λέω ,μπορει να ανήκω-ανήκα στην ίδια ομάδα) και δεν συμφωνώ να πηγαίνει ένας παίκτης σε ομάδα β' εθνικής και να καίγεται,μόνο και μόνο για να πει ότι έπαιξε στην γερμανία!
Θα έπρεπε να παίξει σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό να δείξει ότι αξίζει και τότε να πάει σε ομάδα Α2 - Α1.

Anonymous said...

Eγω συμφωνω με το φιλο 1:28!Οχι στο παραμυθι των managers(και καλα)

Anonymous said...

loipon kurioi oi sugkekrimenoi paiktes pou anaferete thelisan na vgoune exw gia na xefugoun apo thn mizeria tou ellinikou prwtathlimatos!
giati thelan na kanoun ena vhma parapano kai den mporousan na to kanoun sta "arrwsta" swmateia tous!
oso gia ton naoumidi den eixe kammia sxesh me ton dourouklaki alla me ton pivac!
ta paidia thelan na kanoun ena vhma parapanw!
kai eseis oles oi katines pesate na tous fate kai na tous upotimisete!
oso gia ton 9.19 xereis toso kala oti o sevastidis emeine stasimos????
pou ton eides phges kai parakolouthises paixnidia?
kai mono h summetoxh akoma kai sto protathlima tis b ethnikis ths germanias einai terastia empeiria kurie!
kai an einai tempelis opos les tha kathotan mazi sou na kanate parea kai na vgainete gia potakia....
ta leme...

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Kώστα, τι έγραφε ο 7:08 και του αφαίρεσες το σχόλιο?
Για τον 5:36.
Φίλε μου τον αν πίναμε ποτάκια η όχι ποιός αθλητής δεν πίνει?
Δεν ασχολήθηκα με το άν πίνει η όχι απλά είπα ότι είναι λίγο τεμπελάκος με την καλή την έννοια!
Εμείς που τον ξέρουμε από μικρό γνωρίζουμε κάποια πράγματα παραπάνω πίστεψε με.
Τώρα όσο για την Γερμανία γιατί να πάει σ'ένα ξένο κράτος με τα ίδια λεφτά και να μην πήγανε σε ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ, ΘΕΡΜΑΙΚΟ, και τέλος στον Νταμπλούχο ΔΟΎΚΑ για τον οποίο ξέρω πολύ καλά ότι είχε συμφωνήσει σε όλα ,απλά χάλασε από πλευράς Απόλλων και ειδικά του έφορού του.Γνωρίζω πολύ καλά ποιός είχε μεσολαβήσει για να πάει στον Δούκα με δική του πρωτοβουλία.
Και μην ακούω βλακείες του στιλ ότι το επίπεδο της Β' Εθνικής στην γερμανία είναι καλύτερο από το πρωτάθλημα μας γιατί δεν ξέρετε τι λέτε.Παίζουν κάτι χοντροί και έχει ομάδες από μπυραρίες.
Ρωτήστε και θα μάθετε για το επίπεδο.Τώρα όσο για το εάν έμεινε στάσιμος κάτι ξέρω για να το λέω γιατί δεν είχε τίποτα να του προσφέρει αυτή η κατηγορία.
Αυτά φίλε μου για να μήν νομίζεις ότι λέω αερολογίες!

Anonymous said...

kai toy ananiadi toy eixe proteinei o minotayros-kala na pathei poy den pige!

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Afiste ta paidia isixa . Ta provlimata einai polla me to plaisio ton metagrafon pou isxiei stin ellada pou empodizei paidia pou agonizontai se mikres omodes na metakinithoun se megaliteres omodes. Oi paragontes nomizoun oti vgazontas ena paikti tha ta oikonomisoun kai kratane egklovismenous toys paiktes.

Anonymous said...

posoi einai oi diaxeiristes tou blog?>

Anonymous said...

γιατί ρωτάς?

Anonymous said...

giati auto to sxolio pou itan edo "Σχόλιο διεγράφη

Αυτή η ανάρτηση αφαιρέθηκε από το συγγραφέα.

1 Μάϊος 2009 11:29 πμ"

itan diko mou kai svistike kai prin egrafe "afairethike apo enan apo tous diaxiristes tou istologiou" eno tora grafei auto.

Anonymous said...

sosti i paratirisi.yparxoyn telika polloi diaxiristes?