ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ποσειδώνας πανηγυρίζει την άνοδο του στην Α1 γυναικών και θα ακολουθήσει τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας, που ανέβηκε από τον Βόρειο. Η ομάδα του Λουτρακίου νίκησε σήμερα 22-18 το Κορωπί στην 14η και τελευταία αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Α2 και σφράγισε και μαθηματικά την πρώτη θέση με 26 βαθμούς. Η ομάδα των Μεσογείων που ήθελε μόνο νίκη για την άνοδο έμεινε στους 23 πόντους. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Χανιά- Καματερό 10-0, Προοδευτική Αγρινίου- Ακαδημία Πάτρας 33-23, Αρίων Πτολεμαϊδας- ΠΑΟΚ 25-24, Μακεδονικός- Πανσερραϊκός 36-12, Φιλώτας Φλώρινας- Νέα Ελβετία 28-29, Φίλιππος Βέροιας- Ορφέας Κατερίνης 22-30.

8 comments

Anonymous said...

Μπράβο ρε Μπακ, εμείς θα σε καμαρώνουμε στα σαλόνια, ενώ οι άχρηστοι θα τριγυρίζουν στα αλώνια. Χο, χο, χο, γυρίσματα που έχει η ζωή!!!!!

Anonymous said...

ΑΡΙΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Anonymous said...

Eskise to LOUTRAKI apopse!!! etsi gia na voulwsoun merika stomatakia pou eipan pollaaaa!!! A'1 koritsares GERA!!!!

Anonymous said...

κρατηστε μικρο καλαθι...

Anonymous said...

mprabo na xanete

Anonymous said...

Esu pou eipes "mpravo na xanetai" tha to htheles polu e?? an htan h zhleia pswra.....etsi na skasete apo thn zhleia sas... lupoumetha alla h A'1 mas perimenei kai eseis ekei...sthn trivh!!!! filia apo LOUTRAKI !!!

Anonymous said...

Ο ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ Τ/Φ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΕ ΜΑΣ Η ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

Anonymous said...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ Γ.Α.Σ.Κ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΟΥ Γ.Α.Σ.Κ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.