ΣΕ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΚΙΛΚΙΣ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΕ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΚΙΛΚΙΣ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ

Πρόβλημα με Ιωνικό ΝΦ και Δούκα!

Η Ν. Φιλαδέλφεια και το αθλητικό κέντρο στον Ατέρμονα στο Κιλκίς θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι τόποι διεξαγωγής των τελικών φάσεων των Πανελληνίων πρωταθλημάτων Εφήβων (Μ. Εβδομάδα 13/4-16/4) και Παίδων (21/4-25/4) αντίστοιχα. Το πρόβλημα ωστόσο παρουσιάζεται με κάποιους παίκτες και ειδικά αυτών του Δούκα (Τζηράς, Ζαμπούνης, Νικολαϊδης) και του Ιωνικού (Γιαννόπουλος, Κανδύλας). Αυτό γιατί υπάρχουν υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων το διάστημα 9-11/4 στα προκριματικά του Παγκοσμίου του 2009, ενώ υπάρχει και προγραμματισμένη αγωνιστική της Α1 Ανδρών για την Μ. Τετάρτη 15/4 με κρίσιμα ματς (Δούκας- Θερμαικός και Ιωνικός-Κορωπί), ενώ την ίδια ημέρα στο εφήβων (αν έχουν προκριθεί) θα παίζουν τα χιαστί παιχνίδια! Με αυτά τα δεδομένα είναι πολύ πιθανό να αναβληθούν τα παιχνίδια αυτών των δύο ομάδων, εκτός αν υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στις ημερομηνίες των εφήβων, πράγμα δύσκολο.

15 comments

Anonymous said...

Φίλε Κώστα είσαι λάθος γιατί δεν μπορεί να αναβληθεί παιχνίδι της α1 για ηλικιακό πρωτάθλημα εκτός και αν αλλάξει η προκηρύξει της ομοσπονδίας

Anonymous said...

Είναι ο προγραμματισμός που λέγαμε κάπου αλλού.

Anonymous said...

Ένα είναι σίγουρο ότι είναι αλλοίωση του πρωταθλήματος αν αναβληθει καποιο παιχνιδι γιατί το πρόγραμμα ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές πρέπει να τηρείται .

Anonymous said...

Εντάξει ρε φίλε είπαμε ότι είναι ανίκανοι, αλλά όχι και αλλοίωση του πρωταθλήματος αν αλλάξουν δύο παιχνίδια. Αυτό λέγεται στοιχειώδης ευελιξία, αλλά και πάλι κρατάω μια πισινή αν θα προχωρήσουν σε μια τέτοια ενέργεια.

Anonymous said...

Αλλοίωση είναι γιατί αν δεν είναι έτσι τότε να ρωτάμε το κάθε σωματείο πότε θέλει να γίνεται ο αγώνας του αναλόγως με τα παιχνίδια που θα έχει στα ηλικιακά του !!!!!!!!!!

Anonymous said...

Αλλοίωση είναι να παίξουν οι ομάδες με 8 παίχτες ή ο νικητής να πάρει 3 βαθμούς. Κατά τη δική σου άποψη, αν δεν αναβληθούν οι αγώνες, που θα πρέπει να παίξουν οι παίχτες. Στο ανδρικό ή στο εφηβικό;

Anonymous said...

Panellinio prwta8lima einai reee!!!! kai den einai 8ema programatismou! kai poios sas eipe oti den mporei na anavli8ei paixnidi gia tetoio logo?

Anonymous said...

ΕΡΩΤΗΜΑ: Διοργανώτρια αρχή της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων είναι η ΟΧΕ (ΕΑΠ/ΟΧΕ). Διοργανώτρια αρχή της Α1 Ανδρών είναι η ΟΧΕ (ΔΕΠ/ΟΧΕ). Πως είναι δυνατόν η ίδια αρχή να ορίζει παιχνίδια διαφορετικών πρωταθλημάτων την ίδια ημέρα;

Anonymous said...

Άρθρο 29 (ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ) Άρθρο δ

Anonymous said...

Καταρχήν προφανώς υπάρχει θέμα λάθους προγραμματισμού της ΔΕΠ/ΟΧΕ που θα έπρεπε να γνωρίζει ότι τη Μ.Εβδομάδα γίνεται παραδοσιακά η τελική φάση του εφηβικού και να μην βάλει αγωνιστική Α1. Όμως αφού έγινε το λάθος και αφού πλέον από στοιχειώδη σεβασμό στις ομάδες και τις οικογένειες των παιδιών που δίνουν και εξετάσεις, είναι αργά για να αλλάξει η σειρά των τελικών φάσεων δηλαδή να έρθει μπροστά το παιδικό, προβλέπεται αναβολή από την προκήρυξη και δεν είναι και αλλοίωση το να αναβληθούν τα δύο παιχνίδια εφόσον όμως γίνουν πριν την επόμενη αγωνιστική δηλαδή την επόμενη τετάρτη 22/4. Ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τη ΟΧΕ ο τόπος και ο χρόνος των τελικών φάσεων. Πότε επιτέλους ; Σε δυο εβδομάδες ξεκινά το εφηβικό και δεν ξέρω αν υπάρχει και κανένα μπαράζ σε εκκρεμότητα.

Anonymous said...

θα μπορουσε πολυ απλα το παιδικο να γινει τη μεγαλη εβδομαδα(δεν υπαρχουν παιδες που να αγωνιζονται στην α1)και το εφηβικο να γινει τη 2η εβδομαδα του πασχα,οπου -αν κανω λαθος διορθωστε με-δεν υπαρχει αγωνιστικη.απο οσα γνωριζω αν εχεις τουαχιστον 3 παικτες που αγωνιζονται στο εφηβικο μπορεις να παρεις αναβολη και μαλλον αυτο θα γινει.παντως μεχρι περυσι οσο ειχε τελικη φαση εφηβικου,ανδρικο δεν υπηρχε.α και για αυτους που ειπαν οτι σε περιπτωση αναβολης υπαρχει αλλοιωση,προσωπικα θεωρω οτι σε περιπτωση μη αναβολης η αλλοιωση ειναι ακομα μεγαλυτερη.οσοι εχουν παρακολουθησει φετος δουκα κ ιωνικο ξερουν οτι αυτοι οι παικτες δεν συμπληρωνουν απλα την αποστολη,αλλα παιρνουν μεγαλο χρονο συμμετοχης(καποιο απο αυτους πολλες φορες ξεκινουν βασικοι)

Anonymous said...

φιλε 7:59 εχεις δικιο δεν μπορει να γινει αυτο με το παιδικο,ξεχασα οτι καποιο δινουν πανελληνιες

Anonymous said...

σε κανενα κανονισμο δεν λεει για αναβολη εκτος και αν λετε για το σχολικο γιατι αυτο λεει η ποκηρυξει και δεν λεει ουτε για ηλικιακο ουτε για τιποτα αλλο.

Anonymous said...

egw ena 3erw dn me endiaferei tpt apo oti lete mono oti h anagennisara prokri8ike panigirika apo to kilkis kai thn diaitisia pou gia allh mia fora htan antipalos mas

Anonymous said...

bravo ston vyrwna...8a itan krima na min symmetasxoun se mia teliki fasi ayti i fournia gaiti to a3izei.apla epefte pada panw se iwniko k doyka.kali tyxi sti teliki fasi,an k to ergo sas 8a einai arketa dyskolo.