ΔΕΛΛΙΟΣ: «ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΛΙΟΣ: «ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ»

«Η Κροατία είναι μια κλάση ανώτερη από εμάς. Τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν δεν είχαμε το κακό πρώτο ημίχρονο. Η ήττα αυτή ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Η ατμόσφαιρα και η φιλοξενία μας κατέπληξαν. Ήταν μια μεγάλη γιορτή και χαιρόσουν που αγωνιζόσουν κάτω από τέτοιες συνθήκες. Η ομάδα παρουσιάστηκε ανανεωμένη και πιστεύω τα οφέλη που προέκυψαν θα είναι πολλά σε επίπεδο εμπειρίας», μιλάει ο διεθνής τερματοφύλακας του Φιλίππου Χαρίλαος Δέλλιος.
ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: «ΤΟ ΣΚΟΡ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ»
Από την πλευρά του ο διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ Θεόδωρος Ευαγγελίδης τόνισε: «Είχαμε κακό ξεκίνημα στο α΄ ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε την κατάσταση αλλά δεν μπορέσαμε να μαζέψουμε τα πράγματα. Το σκορ δεν μας αντιπροσωπεύει. Στη σύνθεση της ομάδας έδιναν το παρών πολλά καινούργια παιδιά. Το μέλλον είναι μπροστά μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε με σκληρή δουλειά να φτιάξουμε μια νέα δυνατή εθνική. Οι προπονητές μετά το τέλος του αγώνα, εμάς τους νεότερους μας στήριξαν. Δεν είχαν ιδιαίτερα παράπονα από την απόδοση συνολικά της ομάδας. Βρεθήκαμε σε μια μεγάλη γιορτή από ανθρώπους που παρότρυναν την ομάδα τους από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Οι φίλαθλοι μας χειροκροτούσαν στις καλές φάσεις ενώ στο τέλος η ανταμοιβή μας ήταν ένα θερμό χειροκρότημα. Όλη η πόλη ζούσε στο ρυθμό του αγώνα. Όσο για τη φιλοξενία ήταν άψογη»
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ»
Ο διεθνής τερματοφύλακας της ΑΕΚ Ευγένιος Κουλούρης που αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα της Εθνικής τόνισε: «Αγωνίστηκα για πέντε λεπτά στον αγώνα με την Κροατία. Αυτά τα πέντε λεπτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ και ευχαριστώ τους ομοσπονδιακούς προπονητές που μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω αυτά τα πέντε λεπτά σ ένα τόσο σημαντικό αγώνα. Ήταν απίστευτο αυτό που αισθάνθηκα. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει μέλλον κα πιστεύω ότι η ομάδα θα δεθεί αποτελούμενη από παλαιότερους και νεότερους παίκτες. Με πολλή δουλειά η ομάδα θα προχωρήσει . Υπάρχει διάθεση και όρεξη από όλα τα παιδιά, ενώ υπάρχει η διαβεβαίωση πως οι παλιότεροι θα μας στηρίξουν με την εμπειρία τους. Μετά το τέλος του αγώνα οι ομοσπονδιακοί μας επεσήμαναν ότι φανερώθηκε και από τον αγώνα αυτό, πώς θέλουμε ακόμα περισσότερο σκληρή δουλειά και ακόμα μας είπαν ότι ο Καρυπίδης ο Αλβανός και ο Χαλκίδης που σήμερα διαπρέπουν, το 2001 ήρθαν ως καινούργια ταλέντα και έφτασαν στην καταξίωση. Αυτοί οι αθλητές αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Πίσω από εμάς υπάρχουν ταλέντα τα οποία στις μικρότερες ηλικίες ετοιμάζονται για να ενισχύουν την εθνική ομάδα. Δεν ξέρω αν η Εθνική ομάδα θα φτάσει στην επιτυχία που είχαν στην Αθήνα και στην Τυνησία οι διεθνείς μας αλλά σίγουρα με επιμονή θα υπάρξουν σημαντικά αποτελέσματα»

ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ
Τη διαδικασία του προ-προκριματικού γύρου για το Εuro2010 απέφυγε η Εθνική ομάδα Γυναικών, μετά από απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που ήρθε σαν αποτέλεσμα κατόπιν της αποχώρησης της Βουλγαρίας από τον προκριματικό όμιλο. Έτσι η Εθνική μας ομάδα γυναικών μπαίνει κατευθείαν στην κλήρωση των προκριματικών για το Euro2010, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 24 Μαρτίου 2009 και ώρα Ελλάδος 12.00 στα γραφεία της EHF στη Βιέννη.
Η κλήρωση των επτά ομίλων των τεσσάρων ομάδων που θα γίνει στη Βιέννη σήμερα, θα πραγματοποιηθεί με βάση τα παρακάτω γκρουπ: 1ο : Ρωσία, Γερμανία, Ισπανία, Ουγγαρία, Γαλλία, Κροατία, Ρουμανία. 2ο : Σουηδία, ΠΓΔΜ, Πολωνία, Ουκρανία, Αυστρία, Σερβία, Λευκορωσία, 3ο : Ολλανδία, Σλοβενία, Πορτογαλία, Τουρκία, Σλοβάκια, Τσεχία, Ισλανδία, 4ο : Λιθουανία, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Ελβετία, Αζερμπαϊτζάν, Ελλάδα, Φινλανδία ή Μ. Βρετανία.

ΚΟΥΤΣΟΥΠΗΣ: «ΠΕΤΥΧΕ Η ΣΧΟΛΗ ΚΟΜΙΣΑΡΙΩΝ»
Ο σύμβουλος της ΟΧΕ Σπύρος Κουτσούπης αναφορικά με το σεμινάριο της Σχολής Κομισάριων αγώνων Χειροσφαίρισης, στη Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/3/2009 στο Συνεδριακό ΕΓ ΜΙΚΡΑΣ (Σπίτι της Γυμναστικής) δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση και το ζήλο που έδειξαν οι υποψήφιοι κομισάριοι. Από τους παλαιότερους παραβρέθηκαν ο κος Κατσίκης και η κα Καραμανλή. Έγινε εποικοδομητική συζήτηση ενώ ασχοληθήκαμε με τη λειτουργία των κομισαρίων και τα καθήκοντά τους. Οι συμμετέχοντες υποβλήθηκαν σε γραπτά τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματα. Επίσης στο σεμινάριο δίδαξε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔ /ΟΧΕ Θανάσης Νικολίτσας».

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΣΧΑ
Ο Πήγασος Κυψέλης αναδείχθηκε πρωταθλητής στην τοπική κατηγορία ανδρών της ΕΣΧΑ τρεις αγωνιστικές, πριν από το τέλος, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό Κερατσινίου στο Κερατσίνι με 30-26. Ο Πήγασος θα διεκδικήσει την άνοδό του στη Β Εθνική μετά από αγώνες μπαράζ με τις πρωταθλήτριες ομάδες άλλων τοπικών επιτροπών και ενώσεων.
Άλλα αποτελέσματα:
ΓΣ Κηφισιάς –ΑΟ Πολιτείας 23-32,
Στη βαθμολογία προηγείται ο Πήγασος με 36 βαθμούς σε 18 αγώνες και ακολουθούν ο ΑΟ Πολιτείας με 27 σε 17 αγώνες και ο Ολυμπιακό Κερατσινίου με 26 σε 17 αγώνες
Στους παίδες ο Ιωνικός και το Κορωπί έχουν κατακτήσει οριστικά τις δυο πρώτες προνομιούχες θέσεις και προκρίνονται στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Ιωνικός Βριλήσσια 39-17 και Κορωπί –Δούκας 38-17
Στις παγκορασίδες ο ΟΦΝΙ κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας με 18 βαθμούς έναντι 16 της δεύτερης ομάδας, του ΓΑΣ Καματερού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

9 comments

Anonymous said...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ.

Anonymous said...

"τα ωφελη θα ειναι πολλα" "το σκορ δεν μας αντιπροσωπευει" "θελουμε δουλεια"μπλα-μπλα-μπλα...
για διαφορα ταλεντου κ ικανοτητων δεν μιλα κανεις!
Που πας ρε Καραμητροοοοοο

Anonymous said...

ΑΣΧΕΤΟ -ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΦΙΜΩΘΗΚΕ ?
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ?

Anonymous said...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑΤΙ 3 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΘΟΝΤΑΙ ....

Anonymous said...

ti ενοοιτε καρατε η ΑΕΧανιων? εμεις για σουμο προετοιμαζομαστε το 2012 και το χρυσο ειναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ! ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Anonymous said...

twra malista
tote exoyn voi8isei oi komisarioi tis omades toys diaitites kai ti simenei mexri 60 xronwn poy leei o kanonismos agwnwn egw eida komisarioys 65, 70, 75...... neoi anr8wpoi me kefi kai zwntania. i epidi einai apo swmatia na exoyme kai kamia psifo i epiroh na vgalete kamia 30 akoma etsi na exoyme!!!!!!

Anonymous said...

Κάποιοι πρέπει να δίνουν κουράγιο στα νέα παιδιά που μπαίνουν στην εθνική ομάδα. Μην είστε αφοριστικοί! γιατί στην ανανέωση επί Σέφερτ τα ξεχάσατε τα 15 μπαλα και όχι από Κροατίες, αλλά από κάτι Λιθουανίες. Και για να θυμηθώ...με την Κροατία στους Ολυμπιακούς πόσο ήρθαμε;

Anonymous said...

Διάβασα την Κυριακή στη sportday ότι η πρόκριση χάθηκε στον πρώτο αγώνα εναντίον της Ουγγαρίας που ήταν μέσα στις δυνατότητές μας. Καλά, μιλάμε για πολύ κοροϊδία. Τί σχέση έχει το δικό μας υπόλειμα ομάδας με τους Lászlo Nagy, Ferenc Ilyes, Nicola Eklemovic, Giula Gál, Puljazevic και τους αδελφούς Ivancsik; Α!! Και τί σχέση έχει ο Janos Hajdu με το Νίκο Μάτζο;
Εδώ με το ζόρι νικήσαμε τη Φινλανδία (η οποία τουλάχιστον προσπαθεί να παίξει σωστό handball).Δυστυχώς εμένα μου έκανε εντύπωση πώς χάσαμε μόνο με 12 γκολ από την Κροατία(μάλλον βαρέθηκαν).
Νομίζω πάντος ότι το χειρότερο απ' όλα είναι πώς, όπως και στα περισσότερα σπορ, έτσι και στο handball οι Έλληνες προσπαθούν να καταστρέψουν το παιχνίδι των αντιπάλων και όχι να παίξουν αυτοί καλά (μάλλον γιατί δεν μπορούν).

Anonymous said...

Ωραία! Η Βουλγαρία δε θα λάβει μέρος και εμείς δε θα χρειαστεί να παίξουμε προ-προκριματικούς. Το μοναδικό καλό είναι πως είμαστε στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας με το Μαυροβούνιο, που είναι πολύ καλή ομάδα, και έτσι το αποφεύγουμε.
Να υπενθημίσω ότι είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει χάσει από το μεγαθήριο τη Μεγάλη Βρετανία.
Άς προσπαθήσουν τουλάχιστον τα κορίτσια...