Η γνώμη του ειδικού: Παναγιώτης Ιατρούδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η γνώμη του ειδικού: Παναγιώτης Ιατρούδης


Ηταν μια αναμενόμενη νευρική αγωνιστική, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και παρατηρήσαμε ομάδες που είχαν βρει τον εαυτό τους να παρουσιάσουν διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο προς το χειρότερο, όπως ο Θερμαϊκός, το Κιλκίς, ο Ζαφειράκης, τα Βριλησσια. Ενώ άλλες ομάδες έδειξαν γνώριμο πρόσωπο, όπως ο ΠΑΟΚ, ο Διομήδης, η ΑΕΚ, ο Πανελλήνιος και ο Ιωνικός. Χαρακτηριστικό της 21ης αγωνιστικής ήταν η μεγάλη νίκη του Διομήδη στην έδρα του Θερμαϊκού, που «σφράγισε» την είσοδο του στην τετράδα των πλέι- οφ και του έδωσε και ένα ψυχολογικό αβαντάζ να κυνηγήσει ακόμα και την 1η θέση. Η ομάδα του Αργους αν κάνει το «5 στα 5» -συνεπάγεται να κερδίσει Δούκα και Πανελλήνιο εκτός των άλλων- θα είναι και η πιστοποίηση ότι μπορεί «χτυπήσει» τον τίτλο. Η τετράδα πιστεύω έχει κλείσει και  κρατάω μόνο μια πολύ μικρή επιφύλαξη για τον Δούκα, ο οποίος έχει τα ματς με Διομήδη, Θερμαϊκό και Πανελλήνιο και γι’ αυτό το λόγο είναι και μοναδικός που έχει πιθανότητες να πάει πλέι- οφ από τις ομάδες μέχρι την 8η θέση. Η ιδιομορφία που παρουσιάζει μέχρι στιγμής η τετράδα είναι πως μόνο μία ομάδα (Πανελλήνιος) έχει γευτεί τίτλους, κάτι που σίγουρα σαν ειδικό βάρος μετράει, αλλά το πλεονέκτημα της έδρας δεν εξασφαλίζει σε κανέναν τίτλο.

5 comments

Anonymous said...

Καλά αυτοί στην Άρτα, δεν ντρέπονται καθόλου; Γιατί δεν κατεβαίνουν να παίξουν; Όλη την προηγούμενη εβδομαδα έλεγαν τα δικά τους, ότι θα τα δώσουν όλα για την παραμονή, ότι τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται μέσα στα γήπεδα και διάφορα άλλα περί "ευ αγωνίζεσθε". Τι γίνανε όλα αυτά;; Ακόμα και αν το θέμα είναι οικονομικό, τότε σε περίπτωση που κερδίζανε τον Άρη Νικαίας και φυσικά θα κατέβαιναν να παίξουν στα Χανιά, τότε τα χρήματα θα εμφανίζονταν ως δια μαγείας; Πριν από 4 χρόνια, ο Κύδωνας ανέβηκε να πάιξει την τελευταία αδιάφορη αγωνιστική στην Άρτα με 7 παίκτες, και κέρδισε παρόλο που οι Αρτινοί είχαν γιορτή. Αν σας έχει μείνει λίγη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ελάτε στα Χανιά για να γίνει σωστά η γιορτή, και θα κανονίσουμε να πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ μέρος των εξόδων σας.
ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΔΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ

Anonymous said...

ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΤΙΝΟΙ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΕΥ ΜΕΙΚΕΡ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΔΩΝΑ;;;

Anonymous said...

Μα γιατί δεν πάνε 8, έστω 7 παίκτες για να γίνει ο αγώνας και να μην μηδενιστούν; Δηλαδή προτιμάνε να κάτσουν στο σπιτάκι τους, να μαζευτούν όλοι μαζί και να πίνουν τσαγάκι; Τέτοιες ομάδες με τέτοιες τακτικές και σκέψεις πάνε το άθλημα πολύ πίσω...

Anonymous said...

Ποιός Δούκας ρε ομοσπονδιακέ έχει πιθανότητες να χτυπήσει τετράδα; Ο διαλυμένος; Τρεις και ο κούκος έχουν μείνει. Δεν παίζει ούτε ο Πολωνός με τον Διομήδη λόγω κόκκινης κάρτας. Σου φαίνεται ο Δούκας ομάδα να διεκδικήσει τετράδα; Ούτε και οι ίδιοι δεν το πιστεύουν.

Anonymous said...

DOUKAS??...xaxa to allo me ton toto to ksereis? Giati pleon den milane ekei pou legane oti tha deite ti etoimazei o kranakis kai ti omada tha katevasei o doukas...as vgoune na milisoune... giati oti kai na kanei o kranakis...an den paiksei sasa k zujovic tou xronou tha einai A2!