ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2010 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2010


4ος όμιλος- 6η αγωνιστική

ΚΡΟΑΤΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 32-20 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΚΡΟΑΤΙΑ 32
ΕΛΛΑΔΑ 20
Τα δεκάλεπτα: 7-2, 14-7, 19-9 (ημίχρονο)23-14, 26-16, 32-20
ΚΡΟΑΤΙΑ: (Τσερβάρ) Λόζερτ, Ντούβνιακ 3, Λάκοβιτς, Ζρνίνιτς 7, Κόπλαρ 4, Βόρι 3, Γκογιούν 1, Μπίσανιτς 2, Βάλτσιτς 1, Βούκιτς 3, Βάλτσιτς, Αλίλοβιτς, Κούπιτς 6, Νίντσεβιτς 2.
ΕΛΛΑΔΑ: Δέλιος, Κουλούρης, Ευαγγελίδης 3, Κοτελίδας, Τζιμούρτος 2, Τζούφρας 3, Παπαδόπουλος 3, Ζαραβίνας 1, Μπαντής 1, Ριγανάς, Βουτσάς, Χαλκίδης 2, Αλβανός 2, Καρυπίδης 3. Διαιτητές Αλεξάντερ Μπάτσμακ και Ντμίτρι Φρόλοβ (Ρωσία)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ουγγαρία (4 ματς) 8 125-85
2. Κροατία (4 ματς) 6 129-96
3. Ελλάδα (6 ματς) 6 156-162
4. Σλοβακία (4 ματς) 4 110-101
5. Φινλανδία (6 ματς) 0 124-200
* Επόμενα ματς: 9/6: Φινλανδία- Κροατία, 11/6: Ουγγαρία- Σλοβακία. 13-14/6: Κροατία- Ουγγαρία, 13/6: Σλοβακία- Φινλανδία, 17-18/6: Κροατία- Σλοβακία, 18/6: Ουγγαρία- Ελλάδα, 20-21/6: Σλοβακία- Ουγγαρία, 21/6: Ελλάδα- Κροατία.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ
Εύκολο «διπλό»
Στο άλλο ματς του 4ου ομίλου της Εθνικής που διεξήχθη στην πόλη Βαάντα μπροστά σε 1.100 φιλάθλους η Σλοβακία μετέτρεψε σε περίπατο την υπόθεση νίκη επικρατώντας 32-17 (ημίχρονο 14-7) της Φινλανδίας. Ετσι η ομάδα του Χέιστερ έφτασε τους 4 βαθμούς στον όμιλο. Για τους Σλοβάκους σκόραραν οι: Πέτρο (3), Κόπτσο (3), Τ. Στρανόφσκι (3), Μ. Στρανόφσκι (3), Ούρμπαν (5), Ζλάτκο (3), Βάλο (2), Κούκουτσκα (3), Σούτς (1), Νιζναν (1) και Πέκαρ (5).

ΚΥΠΡΟΣ
Ηττα από Λιθουανία
Την 6η ήττα της σε ισάριθμα ματς στον 7ο όμιλο υπέστη η Εθνική ομάδα της Κύπρου, αυτή την φορά από την Λιθουανία στη Λευκωσία με 28-20 (ημίχρονο 13-8). «Ηρθαμε αντιμέτωποι με την προωθημένη άμυνα των Λιθουανών, η οποία ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μας κι ομολογουμένως μας δυσκόλεψε μέχρι να τη συνηθίσουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και πιστεύω ότι σε ένα χρόνο από τώρα θα είμαστε ένα ανταγωνιστικό σύνολο», ήταν το σχόλιο του τεχνικού Γιάννη Αρβανίτη.

«Μπαμ»από Βοσνία
Στο παιχνίδι της πρόκρισης από τον 2ο όμιλο μπήκε ξανά η Βοσνία μετά την σπουδαία νίκη που πέτυχε με 31-28 επί της Σερβίας μπροστά σε 6.000 κολασμένους οπαδούς της. Εύκολη νίκη εκτός έδρας με 30-20 επί της Τουρκίας με 30-20 πέτυχε η Πολωνία για τον 1ο όμιλο. Για τον 5ο όμιλο Βουλγαρία- Λευκορωσία 19-40. Λόγω των πολύ κακών συνθηκών που επικρατούν στα Σκόπια, η ΠΓΔΜ δεν κατάφερε να ταξιδεύσει στο Βέλγιο για τον προγραμματισμένο ματς της Κυριακής για τον 3ο όμιλο. Ετσι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανέβαλε το ματς και θα ανακοινώσει τις προσεχείς ημέρες νέα ημερομηνία.

28 comments

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΜΟΥΡΗΣ said...

Κώστα, αυτό που αφήνεις να γίνεται με τη δημοσίευση σχολίων από τον οποιονδήποτε ανώνυμο έχει καταντήσει γελοίο. Δεν μπορεί οποισδήποτε χωρίς όνομα να αναφέρεται σε ονόματα με ιστορία στο χώρο του χαντμπωλ, είτε λέγεται Αναγέννηση Άρτας, είτε λέγεται Λουτράκι είτε Κύδων, είτε θρίμαβος ή Βύρωνας. Έλεος πια. ¨οτι γίνεται στο γήπεδο ή έξω από αυτό δεν μπορεί να σχολιάζεται από τον εκάστοτε αδαή.Και κατακρίνω όποιον μιλά πίσω από μία μάσκα ανωνυμίας για παιχνίδια - παρωδίες ή φυσιολογικά. Επικροτώ δηλώσεις επώνυμες (τύπου Πουλιδάκη, Κοκολοδημητράκη, Δραγάζη και άλλων), που ονομαστικά κάνουν λόγο για τα πεπραγμένα. Είσαι καλός δημοσιογράφος και μοχθείς για το άλημα, αλλά να ξέρεις ότι έτσι υποβαθμίζεται και το άθλημα και όποια αθλητική ιδέα κάνουμε κόπο να προασπίσουμε.

Με σεβασμό

ΓΙΑΜΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ

Anonymous said...

gleipse gia na pareis to diplo sta xania..... xexexexe

Anonymous said...

file niko etsi leitourgoun ta blogs...filia!

Anonymous said...

ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΟΝΟ ''ΓΛΥΦΟΥΝ''
ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Anonymous said...

αντε παλι ......γερα στην αμυνα -δυνατα στην επιθεση.Το νεο τησ υποθεσησ ειναι οτι κανουμε ανανεωση.μαλιστα,ειναι γεροι ο Τσιλιμπαρησ ο Βασιλακησ ο Χατζιαρασ.αμα ομωσ ο Σασα ελεγε ΟΚ΄ τοτε τι θα μασ χαλουσε

Anonymous said...

Τι εγινε ρε παιδια ?
-Τα φαρμακεια πλεον ειναι κλειστα ?

1961 said...

ειδε καποιος το παιχνιδι να μας πει εντυπωσεις;απο τα γκολ που βλεπω πρεπει να περιορισανε αποτελεσματικα αλβανο, καρυπιδη(κροατες ειναι αυτοι)αλλα βλεπω κατι κανανε τα νεα παιδια!

Anonymous said...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΣΗΜΕΡΑ ΩΡΑ 16.30 ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΌ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΜΑΤΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΏ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟ ΠΗΓΑΣΟ ΚΥΨΕΛΗΣ ΜΕ ΝΙΚΗ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΛΙΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΕΝ΄ΩΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ κΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΩΤΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ. ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΠΡΟΤΙΜΏ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΙΔΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΑΥΤΟΣΥΣΤΗΘΩ. ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Anonymous said...

12 γκολ στο κεφάλι χωρίς Μπάλιτς, Μέτλισιτς και με τον Λάκοβιτς χωρίς ουσιαστική συμμετοχή. Αμφιβάλλει κανείς ότι γυρίζουμε με γοργά βήματα, χρόνια πίσω; Και μην ακούσω την καραμέλα για ανανέωση. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει και είναι ένα επικοινωνιακό τέχνασμα. Με τους Βασιλάκη, Τσιλιμπάρη, Ζιβούλοβιτς, Σανίκη εκτός (δεν βάζω τους τραυματίες Μπαλωμένο και Μάστορα), παίζουν αυτοί που θα έπαιρνε οποιοσδήποτε θα ήταν προπονητής. Και το παίζουν είναι σχήμα λόγου γιατί πέρα του Ευαγγελίδη που απέμεινε μόνος του για τη θέση του δεξιού ίντερ, οι Ριγανάς, Βακάλης, Τζούφρας και Ανανιάδης, έχουν άπό περιορισμένη έως καθόλου συμμετοχή. Και κατά τη γνώμη μου γι' αυτό καθυστερούν και οι κλήσεις των Τζουβάρα και Μάλλιου για να παρουσιαστούν αργότερα, ως συνέχεια στην δήθεν επιτελούμενη ανανέωση. Βρισκόμαστε ίσως στην κρισιμότερη καμπή του αθλήματος. Νομίζω ότι πρέπει η ΟΧΕ να προχωρήσει το συντομότερο, στην πρόσληψη ξένου προπονητή εγνωσμένης αξίας (όπως πρόσφατα η Ιταλία), ο οποίος θα επιλέξει και τους συνεργάτες του χωρίς να του φορτώνουν τεχνικούς συμβούλους, προπονητές νέων Α, νέων Β και άλλα τέτοια διάφορα και θα έχει την αποκλειστική ευθύνη στο σχεδιασμό ΟΛΩΝ των Εθνικών ομάδων. Τέλος όποιος γνωρίζει Σερβοκροάτικα ας διαβάσει τι λέει για το παιχνίδι η σελίδα της Κροατικής ομνοσπονδίας και θα καταλάβει που πηγαίνουμε.

Anonymous said...

ΓΙΑΜΟΥΡΗ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΒLLOK ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΠΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΔΕ ΔΙΝΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΑ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΏΣ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΑΝΟΔΟΣ ΕΣΤΡΙΒΕ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΑΛΙ ΕΣΤΡΙΒΕ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΑΝΆΛΥΣΗ ΑΝΩΝΎΜΩΣ........

Anonymous said...

gia ton 11.38-kai eixe mia skasila o xatzi na toy aytosystithis!

Anonymous said...

τι θα κανει δηλ "ο ξενος εγνωσμενης αξιας"?
ενεσεις ηθικου η αλλες ?
Μιλατε για τον Σεφερτ,
-με την Ουκρανια που ηταν?
Οσον αφορα τις εκτες θεσεις,ηρθαν χωρις προκριματικα και ας πουμε με μπολικες ...δοσεις ιδεατων συγκυριων!(η συνταγων,λιγο η πολυ νωριτερα)
καποιοι εξασφαλισαν το μελλον τους!
ετυχε η πετυχε ?
Γιατι ομως ο Σεφερτ πατωσε με τους ξυλοκοπους δανους ?
εκεινη η ομαδα μπορουσε πολλα παραπανω αλλα ο πολυς σουηδος επαιζε "για να χασει λιγο"
Ποιοι παικτες μας μπορουν να παιξουν σε ξενες εθνικες ?
ο Ζαραβινας?(εξτρεμ που ποτε δεν σκοραρει)ο Χαλκιδης?(φιλοτιμος αλλα συγκαηκε)ο πλευ που ποτε δεν ειχαμε? ο Μπαλωμενος?(σαν να ειναι πανω σε ραγες)απο τον παγκο ποιος?συγκρινετε επιδοσεις και τεχνικες ικανοτητες,
αλλα οταν γινεται θεμα
γιατι ο Μαλλιος δεν κληθηκε ...
μπορει ρε παιδια ο Μαλλιος να παιξει σε υψηλο επιπεδο αρ ιντερ ?
1.80 ειναι !
μην κοιτατε το ελληνικο πρωταθλημα
που μπορουν και συμμετεχουν,και καποιοι διακρινονται κιολας, με 2-3προπονησεις την εβδομαδα

Anonymous said...

RE SEIS AYTOS O XATZI....POS TON LENE EINAI IDIOS O SOTIRIOY.. ...DIMOSIOGRAFIKA TO ATHLIMA KAMMIA PROODO...

Anonymous said...

γιαμουρακο οτι κ να γραφεισ η αρτα θα πεσει μην ξεφτυλιζεσαι αδικα ριξτε κανα δυο μπουνιες ακομα στους ξενους κ θα γινετε κ ευρωπαικη ομαδα.

Anonymous said...

Φίλε για τον Σέφερτ η δεύτερη χρονιά με την GOG ήταν άσχημη, αφού ο ενας τραυματισμός διαδέχοταν τον άλλο. Δες όμως και την Εθνική Σουηδίας γυναικών που ανέφερε κάποιος άλλος φίλος. Επίσης ξεχνάς ότι η πρόκριση στο Παγκόσμιο ήρθε μετά από προκριματικά και η Ελβετία τότε ήταν το φαβορί. Για τους αγώνες με την Ουκρανία επιμένω ότι δεν ευθύνεται ο Σέφερτ, αλλά οι ψευτοεγωισμοί μερικών παιχτών. Ξένος λοιπόν προπονητής εγνωσμένης αξίας και σύντομα, μήπως και καταφέρουμε να ανακτήσουμε το χαμένο χρόνο.

Anonymous said...

ΤΟ ΓΑ'Ι'ΔΟΥΡΙ,ΑΛΟΓΟ ΚΟΥΡΣΑΣ ΔΕΝ
ΓΙΝΕΤΑΙ

Anonymous said...

Αντε παλι με τον Σεφερτ και την Ουκρανια και τις ιδανικες συνθηκες και........ πολλες δικαιολογιες ακομα. Ανανεωση η Ελλαδα, ανανεωση και η Κροατια. Μαλλον ο Σεφερτ φταιει. Φτανει πια. Για οσους δεν καταλαβαν ο Σεφερτ εφυγε το 2005 κι ειναι 2009. Καποτε ηταν κι ο Τσερβινσκι. Μαλλον αυτος φταιει γαι την Εθνικη ομαδα.

Anonymous said...

6:59 ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ.

Anonymous said...

Για τον 2:40 δεν ήξερα ότι ο ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ έχει τσιράκια που απαντούν για λογαριασμό του κάποιος τον παρομοιάζει με τον ΣΩΤΗΡΙΟΥ εκείνος τουλάχιστον κάλυπτε όλες τις κατηγορίες

Anonymous said...

Τι λέτε ρε φιλαράκια να έρθει ξένος προπονητής και να φέρει δικό του team συνεργατών; Και τα δικά τους παιδιά στην ΟΧΕ πως θα προσληφθούν; Εδώ κοντεύουμε να κάνουμε οργανικές τις θέσεις των εθνικών ομάδων. Έχει βολευτεί όλος ο κόσμος και ο ντουνιάς, μέχρι και τεχνικούς σύμβουλους έχουμε ανακαλύψει, προπονητές τερματοφυλάκων κλπ. Με δύο προπονητές στην ανδρών χρειαζόμασταν και τεχνικό σύμβουλο, γιατί οι δύο ομοσπονδιακοί θα ήταν άσχετοι και χρειάζονταν επιστημονική καθοδήγηση. Τελικά, το θέμα είναι απλά να βολέψουμε περισσότερο κοσμάκη, και να τα έχουμε καλά με τα φιλαράκια μας. Τα αποτελέσματα αυτού του προπονητικού συνοθηλεύματος τα βλέπουμε. Κουτσοί στραβοί να προπονήσουμε τις εθνικές ομάδες, α ρε σχεδιασμός τις βιτρίνας του αθλήματός μας...

Anonymous said...

Βλέπω σήμερα η Αγγελικούλα τα χώνει για τα καλά από to goal. Πιστεύω ότι με αφορμή τα σχόλια μας και αιτία την κακή πορεία της Εθνικής και τις επιλογές της ΟΧΕ, προκλήθηκε αυτό το άρθρο που είναι πέρα για πέρα αντιπροσωπευτικό.

Anonymous said...

Ναι ρε παιδια .Εχετε ολοι δικιο.Χασαμε απο την χειροτερη ομαδα του κοσμου τους Κροατες και μαλιστα χωρις Μπαλιτς και Μετλισιτς.Μεγαλη αποτυχια.Ενω αν ειχαμε ξενο προπονητη σιγουρα θα τους κερδιζαμε ανετα.Πραγματικα εσεις που γραφετε αυτες τις βλακειες σιγουρα θα ειστε μεσα στην τρελη χαρα που εχασε η Εθνικη.Και επειδη ετυχε να δω ολο το ματς το 80 τις εκατο των γκολ της Κροατιας μπηκαν απο αιφνιδιασμο αντεπιθεση επειτα απο λαθοι και πουληματα της μπαλας απο τον Αλβανο που δικαιουτε και αυτος να εχει μια κακη μερα απλα θα επρεπε να βγει νωριτερα και να μπει ο Ριγανας για παραδειγμα.Γιατι πραγματικα με πολυ κακους τους Αλβανο και Καρυπιδη και τραγικοτατο τον Ζαραβινα που πρεπει επιτελους να πει αντιο στην Εθνικη,δεν μπορεις να ελπιζεις σε κατι καλο και ειδικα οταν πρεπει να κανεις την υπερβαση και να κερδισεις εκτος η να μην διασυρθεις απο την καλυτερη ομαδα στον κοσμο.Γιατι οι Κροατες ειναι μεσα στις δυο με τρεις καλυτερες ομαδες στον κοσμο.Και μπραβο για την καλη τους εμφανιση στους Ευαγγελιδη,Στηβ,Τζουφρα και Ριγανα ειδικα στην αμυνα.

Anonymous said...

Μην κάνεις σπέκουλα γιατί κανείς δεν είπε γιατί δεν νικήσαμε. Απλά να δείξουμε ότι μπορούμε κάτι να κάνουμε, να κοντράρουμε έστω για λίγο. Και υπήρχε και η εμφάνιση με την Φινλανδία που πανηγυρίζαμε που νικήσαμε κιόλας. Ξένος και πάλι ξένος φίλε μπας και μπορέσει και συμμαζέψει το συνωθύλευμα που λέγεται πάντρεμα παλιών και νέων. Έτσι λέγεται η αποτυχία τώρα. Ξένος και πάλι ξένος μπας και μπορέσει να δώσει κίνητρο στους "λεγεωνάριους" που έχουν εφησυχάσει.

Anonymous said...

AAAAAAAAAAA.ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ Ο PERKOVAC ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ Ε?

Anonymous said...

Ο Percovac τηρουμένων των αναλογιών με των πόλεμο που είχε από τους μετέπειτα προπονηταράδες και την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του παίχτη που τον πρότεινε, καλά τα πήγε. Να φέρουμε τώρα ακόμα καλύτερο προπονητή κι από τον Σέφερτ.

Anonymous said...

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΝΑ ΛΑΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ?ΜΕ "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ" ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ 2004-5.Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΜΑΤΑΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΘΛΗΜΑ "ΑΝΑΣΤΑΣΗ"...

Anonymous said...

olokliri selida sto goal gia emesi epithesi sto proponitiko team twn ethikwn omadwn...bravo aggelikoula,se taizoune kala vlepw!...

Anonymous said...

έχει δίκιο το παραπάνω σχόλιο. η μαγκιά της "επικοινωνίας" είναι να βαφτίζεις την αποτυχία ως πάντρεμα ή ανανέωση. βλέπεις φίλος (συζύγου) τω φίλω εν κινδύνοις γιγνώσκει.