ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


Γεύμα προς τις αρχές του Νομού Αχαΐας και της πόλης των Πατρέων, καθώς και τους μεγάλους χορηγούς της, παρέθεσε χθες το μεσημέρι η Κυπελλούχος Ελλάδας Ορμή Λουξ.Το γεύμα παρατέθηκε στο ρέστοραν «Γκανασούλης – Καραβίτη» στα Ψηλαλώνια και το «παρών» έδωσαν ο Νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας, ο αντινομάρχης Γιάννης Ταπεινός, ο πρόεδρος του ΟΝΑΠ Γιάννης Κασίμης, ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας (εταιρεία αναψυκτικών Λουξ), ο Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος (εταιρεία ταξιδίων Super Cargo), ο Γιώργος Μώρος (Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης) και ο Γιάννης Μάκκας (Φροντίδα Υγείας). Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ Αντώνης Σκιαθάς, ο Κυριάκος Σκιαθάς από τα Εκπαιδευτήρια Ορμή, το μέλος της διοίκησης της Ορμής Διονύσης Γιακουμέλος και ο γενικός διευθυντής της ομάδας Ανδρέας Κόγκας.
Ο τελευταίος καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους και μίλησε για την αναγκαιότητα κατασκευής ενός γηπέδου χάντμπολ για την Ορμή Λουξ, παροτρύνοντας ταυτόχρονα Νομάρχη και Δήμαρχο να βοηθήσουν τον σύλλογο σε αυτήν την προσπάθεια. Ο κ. Φούρας τόνισε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει πραγματικότητα αυτός ο στόχος της Ορμής Λουξ και ότι ο ίδιος θα είναι στο πλευρό της, ενώ και ο κ.. Κατσικόπουλος δεσμεύτηκε ότι, μαζί με τον Δήμαρχο, θα κάνει ότι μπορεί, έτσι ώστε η Ορμή Λουξ να στεγαστεί στο δικό της «σπίτι». Παρούσες στην εκδήλωση ήταν και οι παίκτριες της Ορμής Λουξ, ο προπονητής Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς και οι συνεργάτες του Ακης Λιβιέρης και Βασίλης Βασιλόπουλος.
* Μία δυσάρεστη εξέλιξη πήρε το θέμα της διεξαγωγής του διεθνούς τουρνουά χάντμπολ από την Ορμή Λουξ. Ενώ χθες το πρωί ήταν προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου από τους Αντώνη Σκιαθά και Ανδρέα Κόγκα για την υπόθεση, ο τελευταίος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τύπου ότι η συνέντευξη θα πρέπει αναβληθεί, αφού υπήρξε εντολή από τον πρόεδρο του ΠΕΑΚ Λεωνίδα Γεράνιο να κλείσει το Εθνικό κλειστό γυμναστήριο από την Κυριακή και μέχρι νεωτέρας. Στην Ορμή προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ οι δύο πλευρές έφτασαν στα άκρα, με την πατρινή ομάδα (και την εταιρεία Ορμή) να αποστέλλουν εξώδικα στην διοίκηση του ΠΕΑΚ.
Ο γενικός διευθυντής της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας τόνισε τα εξής: «Τίποτα δεν πρόκειται να μας σταματήσει. Οι προπονήσεις της Εθνικής ομάδας γυναικών και της Ρώσικης Ροστόφ Ντον, που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα στο Εθνικό κλειστό γυμναστήριο, θα γίνουν κανονικά. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να υπογράψουμε κανένα συμβόλαιο το οποίο περιέχει όρους που ουδέποτε και από κανέναν δεν έχουν υπογραφεί για παρόμοιες εκδηλώσεις την τελευταία δεκαετία».
* Μέσα σε αυτό το κλίμα ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της Ορμής Λουξ για την σημερινή αναμέτρηση με τον Εθνικό Κοζάνης (Εθνικό κλειστό γυμναστήριο, 1μ.μ.), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής χάντμπολ. Διαιτητές θα είναι οι Δημάκης και Βερβενιώτης. Παράλληλα, χθες βράδυ στο κλαμπ «NV» πραγματοποιήθηκε και ο ετήσιος αποκριάτικος χορός της Ορμής Λουξ.
* Αίσθηση προκάλεσε η φωτογράφηση της Ορμής Λουξ, με καρναβαλικό περιεχόμενο, για λογαριασμό μεγάλης αθηναϊκής αθλητικής εφημερίδας. Το αποτέλεσμα ενθουσίασε μάλιστα και τον Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα!

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
 

13 comments

Anonymous said...

Ντυθηκε και ο Κογκας καρναβαλι ή μονο η ομαδα?

Anonymous said...

ΝΑΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΓΑΜ...ΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.

Anonymous said...

Aυτη στη φωτογραφια με το μαυρο ρουχο ειναι πολυ ομορφη.Μηπως εισαι εσυ souzana?

Anonymous said...

aytos o geranios pos tin exei dei-apofasizomen kai diatazomen?den prepei na kanoyn piso oi patrinoi toy hanball giati alios erxontai asximes meres

Anonymous said...

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ.
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ,ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

Anonymous said...

Apo ti mas anoikse to mati gia na katalavo?? Apo karnavalia?? Soyzana is that you???? Really???

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΧΤΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΟΓΚΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ .
ΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣ.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.
F.C.K.
(Fun club Kogka)

Anonymous said...

poios geranios einai aytos?autos pou einai kai sto volley?

Anonymous said...

O PATERAS TOU. HTAN STO BASKET EPITROPI ORISMOU DIAITITON-EOK KE PROIN PROEDROS TIS EAP PATRON

Anonymous said...

Mas spasate ta a.....a me tin ormi kai to ti kanei sineheia.....entaxei....ftanei......imarton

Anonymous said...

giati de lete ton pragmatiko logo pou katevainei i ethniki neanidon stin Patra? Ti ginetai me ti rostov? Tha erthei? Gelioi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

καλά ρε παιδιά την συνέντευξη τύπου σε ζαχαροπλαστειο την έδωσαν......................

Anonymous said...

"Γεύμα προς τις αρχές του Νομού Αχαΐας και της πόλης των Πατρέων, καθώς και τους μεγάλους χορηγούς της, παρέθεσε χθες το μεσημέρι η..."