Ανέβηκε στο... άρμα της - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανέβηκε στο... άρμα της


Η ομάδα της Ορμής Λουξ πανηγύρισε με... πατρινό τρόπο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν την σημαντικότερη ημέρα της χρονιάς για τους Πατρινούς, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, όλοι στην Ορμή γιόρτασαν με τον πλέον παραδοσιακό πατρινό τρόπο την κατάκτηση του Κυπέλλου. Εσπασαν το… άβατο του καρναβαλικού εργαστηρίου, φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές τους και φωτογραφήθηκαν για λογαριασμό της «SportDay» πάνω στα άρματα. Τα άρματα, που σε λίγες ώρες θα παρελάσουν στους δρόμους της πόλης και θα χαρίσουν γέλια και υπερηφάνεια στους Πατρινούς. Οπως υπερηφάνεια και χαρά έχει χαρίσει και η Ορμή με τις επιτυχίες της. Οπως ένα άρμα για να φτιαχτεί χρειάζεται χρόνος, έτσι και η ομάδα του ΑΣΕ Ορμή Λούξ, για να καταφέρει να φτάσει στην κορυφή της Ελλάδας χρειάστηκε να φάει αρκετά... καρβέλια. Επρεπε να φύγει αρκετές φορές με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο. Aπό το 2002, όταν ιδρύθηκε, μέχρι το 2007 έχασε διαδοχικά πέντε τελικούς Κυπέλλου και άλλα τόσα πρωταθλήματα από την Αναγέννηση Αρτας. Η ομάδα της Πάτρας όμως, αφού πρώτα στάθηκε στα πόδια της μετά άρχισε… να ορθώνει ανάστημα. Οι άνθρωποι της διοίκησης με κύριους εκφραστές τους αδερφούς Αντώνη και Κυριάκο Σκιαθά και τον διευθυντή Ανδρέα Κόγκα, όχι μόνο δεν απογοητεύτηκαν, αλλά συνέχισαν να επενδύουν και να ενισχύουν την ομάδα, φτάνοντας στην δικαίωση. Το 2007 πήραν το πρώτο τους νταμπλ, ακολούθησε την επόμενη χρονιά το πρωτάθλημα και φέτος έγινε η αρχή με την κατάκτηση του δεύτερου Κυπέλλου της ιστορίας τους στο φάιναλ- φορ του Βύρωνα την περασμένη εβδομάδα. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος, καθώς ο «μεγάλος» είναι η επανάληψη του νταμπλ, αφού χωρίς αμφιβολία είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Ορμή όχι μόνο έχει εξελιχθεί στο καμάρι της Πάτρας -η μοναδική ομάδα που φέρνει τίτλους στην πρωτεύουσα της Αχαΐας- αλλά πλέον μπορεί να υπερηφανεύεται ότι πήρε τα σκήπτρα από την Αναγέννηση, ξεκινώντας πλέον μια δική της αυτοκρατορία.

* Το μακιγιάζ το επιμελήθηκε η make up artist Βασιλική Ζορμπά.
* Ευχαριστούμε επίσης τον υπεύθυνο του Καρναβαλικού εργαστηρίου Πέτρο Βρυώνη και την υπεύθυνη από την ΔΕΠΑΠ Κλαίρη Ζησημάτου.  









11 comments

Anonymous said...

Πάλι πρωτοπόρος. Ωραία ιδέα και ποιοτική δουλειά. Συγχαρητήρια.

Anonymous said...

Πολύ καλή ιδέα! Μπράβο! Επιτέλους να ξεφεύγουμε και λίγο από τα καθημερινά και... μίζερα!...

ΥΓ: Σβήσε τον 7:28 γιατί ανήκει στη χαβούζα του κι όχι εδώ!...

Anonymous said...

Από Βύρωνα.
Μπράβο στα κορίτσια,συγχαρητήρια σε αυτόν που είχε την ιδέα.
Υ.Γ Δυστυχώς κάποιοι εδώ μέσα είναι
πραγματικοί καρνάβαλοι

Anonymous said...

Πολύ καλές φωτογραφίες και έγραψε καλά στην εφημερίδα.Ωραία αφιερώματα Κώστα

Anonymous said...

ftanei pia me to PATRINO KARNAVALI... Mpoyxtisame... exoyme kai sovarotera themata, arxise to pragmatiko protathlima. To antriko. As sovateftoyme. Ftanoyn kai ta salia kaito glipsimo. Mpliax.

Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ.ΧΡΩΜΑΤΑ,ΑΡΜΑΤΑ,ΣΤΟΛΕΣ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΕΩ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΜΟ΄Ι΄ΚΑΝΩΝ.
ΠΑΝΤΩΣ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ...ΦΕΤΙΧ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΩΣΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Anonymous said...

glipste kialo o enas ton allon.....goustaro....

Anonymous said...

giati de lete ton pragmatiko logo pou katevainei i ethniki neanidon stin Patra? Ti ginetai me ti rostov? Tha erthei? Gelioi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ.ΑΣΤΟΥΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑ.

Admin said...

ΦΙΛΕ ΜΕ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΤΣΙΡΚΟ" ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ ΓΡΑΨΤΑ ΑΛΛΟΥ.

Anonymous said...

Οι αλήθειες ενοχλούν και τα ίχνη τα εξαφανίζετε.