ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ


Ο ΑΣΕ Ορμή Λουξ Πατρών κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος στο Χάντμπολ γυναικών, κερδίζοντας στο τελικό, που έγινε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Βύρωνα, με 30-20 την Νέα Ιωνία.
Οι δυο ομάδες παρουσίασαν πολύ καλό θέαμα, σε όλη την διάρκεια του τελικού, που έγινε μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες. Από την αρχή της αναμέτρησης η ομάδα της Πάτρας, έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού και κατάφερε να πάρει μια διαφορά 3-4 γκολ, η οποία όσο πέρναγε η ώρα, όλο και αυξανότανε. Το κλειδί της νίκης, ήταν χωρίς αμφιβολία η αμυντική συμπεριφορά της Αχαϊκής ομάδας, απέναντι στην Νέα Ιωνία, η οποία αναγκάστηκε να κάνει πολλά σουτ από την περιφέρεια, μη μπορώντας να διασπάσει την άμυνα της Ορμής.
Για τον ΑΣΕ Ορμή Λουξ, είναι ο δεύτερος τίτλος στο Κύπελλο Ελλάδος, που κατακτά στην ιστορία του θεσμού (ο πρώτος το 2007).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Ζλάτκο Πετρονίγιεβιτς (προπονητής ΑΣΕ Ορμή Λούξ Πατρών): «Αυτή είναι η ομορφιά του Κυπέλλου. Μπήκαμε δυνατά και δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι. Συγχαρητήρια στη Νέα Ιωνία για την εμφάνιση που έκανε. Συγχαρητήρια και σε εμάς. Τα κορίτσια της ομάδας μου, από την αρχή είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήραμε δίκαια το κύπελλο. Ο σημερινός αγώνας είχε υψηλό επίπεδο. Παίξανε πολύ καλό χαντμπολ και οι δυο ομάδες. Η Νέα Ιωνία και η Ορμή, μαζί με την Αναγέννηση Άρτας, είναι τρεις ομάδες ιδιαίτερα αξιόμαχες και δεν απέχουν από τις Ευρωπαϊκές. Συγχαίρω το Δήμο Βύρωνα και την ΟΧΕ για την διοργάνωση».

Άννα Στρατού (αρχηγός ΑΣΕ Ορμή Λουξ Πατρών): «Ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ. Δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο μας, από το πρώτο ημίχρονο, να μας πλησιάσει. Το θέλαμε πολύ αυτό το κύπελλο και το καταφέραμε».

Ελένη Ποιμενίδου (παίκτρια ΑΣΕ Ορμή Λουξ Πατρών): «Το θέλαμε περισσότερο. Παίξαμε καλή άμυνα και έτσι φθάσαμε στο αποτέλεσμα αυτό. Επόμενος στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1, για να κάνουμε το νταμπλ».

Σοφία Ναϊσίδου (προπονήτρια Ν. Ιωνίας): «Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου, ήταν ένας άνισος αγώνας. Δώσαμε 4 συνεχόμενα παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη και η κούραση μας επηρέασε. Εκπροσωπήσαμε επάξια την Ελλάδα και στην Ευρώπη. Εκτός από την κούραση, σήμερα είχαμε και άλλον έναν παράγοντα, που μας επηρέασε και δεν τον υπολογίζαμε. Την διαιτησία. Δεν θέλω όμως να την σχολιάσω. Η διαφορά έπρεπε να ήταν μικρότερη. Ζητήσαμε από την Ομοσπονδία την αναβολή του αγώνα της περασμένης Τετάρτης με τον Μ. Αλέξανδρο στα Γιαννιτσά, χωρίς να επηρεαστεί η ροή του πρωταθλήματος, όπως έγινε σε παρόμοιες περιπτώσεις, αλλά εισπράξαμε μια τεράστια άρνηση. Όμως δεν αντιδράσαμε γιατί σεβόμαστε τους θεσμούς και τα όργανα. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή της Ορμής, καθώς και στους παράγοντες που συμβάλλουν στην δημιουργία αυτής της καλής ομάδας. Για τους τελευταίους όμως θα ήθελα να παρατηρήσω ότι η έπαρση τους και η απαξίωση τους για τις άλλες ομάδες που συμμετέχουν στο θεσμό, μειώνει την αξία της νίκης τους. Καλώ όλους τους παράγοντες των ομάδων να αγωνιστούμε μαζί για την παραγωγή νέων ελληνίδων παικτριών ώστε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό ελληνικό πρωτάθλημα και μια ανταγωνιστική δυνατή εθνική ομάδα, στόχος που είναι εφικτός».

--Την απονομή στην Ορμή Λουξ Πατρών, έκανε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον γενικό γραμματέα της ΟΧΕ Χαράλαμπο Πιλαφά. Την απονομή στην φιναλίστ ομάδα της Ν. Ιωνίας, έκανε ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηϊωάννου και η πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βύρωνα Μαρία Βυρίνη. Επίσης παραβρίσκονταν ο ταμίας της ΟΧΕ Αντώνης Χατζηνικολάου ,τα μέλη του ΔΣ Σπύρος Κουτσούπης, Κυριακή Μπακουλοπούλου και Δημήτρης Σταυρακάκης

--Σε μήνυμα του, ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Στέλιος Αγγελούδης τονίζει:
«Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος κύριος Στέλιος Αγγελούδης και το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, ευχαριστούνε δημόσια τον Δήμαρχο Βύρωνα κύριο Νίκο Χαρδαλιά για την συμβολή του και την συμπαράσταση του στην διοργάνωση του φαϊναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος χαντμπολ γυναικών στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Βύρωνα. Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΧΕ, ευχαριστεί την διοίκηση και του εργαζόμενους του Κλειστού γυμναστηρίου Βύρωνα για την βοηθειά τους στην διοργάνωση του φαϊναλ φορ».

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 20
ΑΣΕ ΟΡΜΗ 30
Τα δεκάλεπτα: 2-6, 6-10, 8-14 (ημίχρονο), 9-18, 13-22, 20-30
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Αναστασιάδη, Οσμάν, Μαυρογιώργη 1, Λαφάρα 3, Παπανικολάου, Ελληνα 1, Μπότσμαν 8, Πόταρη 1, Ιγνάτοβα, Δωροθέου 2, Συζίνου 4, Μακρίδου, Στάνκοβιτς.
ΟΡΜΗ (Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς): Φάκα, Σάντου 4, Ποιμενίδου 4, Πέτρε 2, Καράγιωργα 1, Καζάκη 3, Στράτου, Πένεφ 8, Βιζέλη, Φρέσερ 7, Βασίλειαδου 1, Καρελά, Κατσαρδή, Πατούχα. Διαιτητές: Μπεμπέτσος- Μεϊμαρίδης, Δίλεπτα: 4-3, Πέναλτι: ½-5/7.

Η ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ
1987: ΓΕ Βέροιας
1988: Αθηναϊκός
1989: ΓΕ Βέροιας
1990: ΓΕ Βέροιας
1991: ΓΕ Βέροιας
1992: ΓΕ Βέροιας
1993: ΓΕ Βέροιας
1994: ΑΣΕ Δούκα
1995: Αθηναϊκός
1996: ΓΕ Βέροιας
1997: Αθηναϊκός
1998: Αναγέννηση Αρτας
1999: Αναγέννηση Αρτας
2000: Αναγέννηση Αρτας
2001: Αναγέννηση Αρτας
2002: Αναγέννηση Αρτας
2003: Αναγέννηση Αρτας
2004: Αναγέννηση Αρτας
2005: Αναγέννηση Αρτας
2006: Αναγέννηση Αρτας
2007: ΑΣΕ Ορμή
2008: Αναγέννηση Αρτας
2009: ΑΣΕ Ορμή


ΡΕΠΟΡΤΑΖ SPORTDAY
Αφεντικό

Η Ορμή νίκησε (30-20) την Νέα Ιωνία και επέστρεψε το Κύπελλο στην Πάτρα

Το «καμάρι» του Πατραϊκού ο ΑΣΕ Ορμή Λουξ έκανε για άλλη μια φορά το καθήκον του, φτάνοντας σε μία ακόμα επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Μετά το νταμπλ την περίοδο 2006-2007 και το πρωτάθλημα πέρσι, η Ορμή κατέκτησε χθες το 2ο κύπελλο της ιστορίας της, νικώντας 30-20 με επιβλητική εμφάνιση την Νέα Ιωνία στον μεγάλο τελικό του 11ου φάιναλ- φορ. Περισσότεροι από 600 φίλοι του χάντμπολ, που κατέκλησαν το κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα, είδαν την ομάδα του Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς να «εγκλωβίζει» την επίθεση της Νέας Ιωνίας και να ελέγχει το ματς από την αρχή του αγώνα. Από την άλλη μεριά η ομάδα της Σοφίας Ναϊσίδου -που έφτασε για τέταρτη φορά στον τελικό, δίχως να καταφέρει ξανά να κερδίσει- ήταν εμφανώς κουρασμένη και δεν είχε τις επιλογές για να γυρίσει το ματς. Οπότε η διαφορά των 10 γκολ στο τέλος ήρθε φυσιολογικά, ενώ αυτή έφτασε ακόμα και τα 12 γκολ (17-29 και 18-30). Η ομάδα της Πάτρας είχε στο πλευρό της περισσότερους από 200 φιλάθλους, που ταξίδευσαν από την Πάτρα, ενώ το ματς καλύφθηκε ζωντανά σε όλη την Δυτική Ελλάδα μέσω της τηλεόρασης του Achaia. «Μπήκαμε δυνατά και δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι. Οι παίκτριες μου από την αρχή είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και κερδίσαμε δίκαια. Ο αγώνας είχε υψηλό επίπεδο. Οι δύο ομάδες, μαζί με την Αναγέννηση Άρτας, είναι ιδιαίτερα αξιόμαχες και δεν απέχουν από τις Ευρωπαϊκές», σχολίασε ο τεχνικός της Ορμής Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς. Από την άλλη το μεγάλο αστέρι Ανια Φρέσερ αν και μόλις λίγες εβδομάδες στην ομάδα έκανε… σεφτέ. «Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Εκανα τα πάντα για να το κατακτήσουμε. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο α΄ ημίχρονο και πήραμε την διαφορά. Στο β΄ διατηρήσαμε απλά την υπεροχή και την πρωτοπορία μας. Τώρα πάμε και για το πρωτάθλημα. Δεν εφησυχάζουμε», ήταν το σχόλιο της Σλοβένας. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως όλοι απέδωσαν τα εύσημα για την διοργάνωση τόσο στο Δήμο, όσο και στην ΟΧΕ.

ΚΟΓΚΑΣ
«Στους καραγκιοζάκους»
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον πάντως από το ματς, που όπως φάνηκε δεν ήταν και πολύ ντέρμπι είχε το 3ο ημίχρονο του τελικού με την προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφίας Ναϊσίδου να ρίχνει τα βέλη της στην συνέντευξη τύπου κατά της διαιτησίας και της ΟΧΕ. «Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου, ήταν ένας άνισος αγώνας. Δώσαμε 4 συνεχόμενα παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη και η κούραση μας επηρέασε, όπως και ένας άλλος παράγοντας που δεν υπολογίζαμε, την διαιτησία. Η διαφορά έπρεπε να ήταν μικρότερη. Ζητήσαμε από την ΟΧΕ την αναβολή του αγώνα της περασμένης Τετάρτης με τον Μ. Αλέξανδρο και εισπράξαμε μια τεράστια άρνηση. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τον προπονητή της Ορμής, καθώς και στους παράγοντες της. Η έπαρση και απαξίωση τους όμως για τις άλλες ομάδες, μειώνει την αξία της νίκης τους. Τους καλώ όλους να αγωνιστούμε μαζί για την παραγωγή νέων ελληνίδων παικτριών ώστε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό ελληνικό πρωτάθλημα και μια ανταγωνιστική δυνατή εθνική ομάδα». Ο Πρόεδρος της Ορμής Αντώνης Σκιαθάς σχολίασε απαντώντας στην έμπειρη προπονήτρια, η οποία είχε δώσει 25% πιθανότητες σε κάθε ομάδα πριν το φάιναλ- φορ «Το πόσο οργανώσαμε φέτος την ομάδα και η μέχρι τώρα πορεία της προδίκαζε το αποτέλεσμα. Οφείλουμε να το αφιερώσουμε σε όλους τους Πατρινούς. Κάποιοι θα πρέπει να μάθουν αριθμητική. Το 100% ποτέ δεν είναι 25%», ενώ ο διευθυντής της Ορμής Ανδρέας Κόγκας, συμπλήρωσε: «Η ομάδα μου διαθέτει αυτή τη στιγμή εκτός από πολύ καλές ξένες και πολύ καλές ελληνίδες παίκτριες, οι οποίες όλες έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Κρατήσαμε την υπόσχεσή μας, ότι θα φέρουμε το Κύπελλο στην Πάτρα. Αυτός ο τίτλος είναι η απάντηση σε κάποιους καραγκιοζάκους που ακόμη νομίζουν ότι βρίσκονται στην εποχή της δικτατορίας».

«Το θέλαμε πολύ»
Απόντος του προέδρου της ΟΧΕ Στέλιου Αγγελούδη, λόγω βαριάς ίωσης την απονομή στην Αννα Στράτου έκανε ο γενικός γραμματέας της ΟΧΕ Χαράλαμπος Πιλαφάς και ο Δήμαρχος του Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς. Λίγα λεπτά αργότερα η αρχηγός της ομάδας, σχολίασε: «Το θέλαμε πάρα πολύ και το δείξαμε στο γήπεδο. Δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο μας να μας πλησιάσει». «Παίξαμε καλή άμυνα και έτσι φθάσαμε στο αποτέλεσμα αυτό. Επόμενος στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος για το νταμπλ. Ημασταν η καλύτερη ομάδα στην διοργάνωση και πιο πλήρεις γενικά και το αποδείξαμε. Πέρσι το χάσαμε άδικα», ήταν το σχόλιο της Ελένης Ποιμενίδου. Η πρώτη σκόρερ (8 γκολ) Τάνια Πένεφ στάθηκε στην αποφασιστικότητα που έδειξε από την αρχή η ομάδα της. «Δεν αφήσαμε τις αντιπάλους μας να πάρουν ανάσα και να πιστέψουν ότι θα μας νικήσουνε», δήλωσε χαρακτηριστικά. Από την μεριά της η Βιβή Καζάκη, αφού τόνισε ότι η Αναγέννηση Βύρωνα της έκανε εντύπωση και ήταν η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, απέδωσε τη νίκη και τα 10 γκολ διαφορά στην συγκέντρωση.

«Υπερήφανη πόλη»

Απίστευτη υποδοχή της Ορμής από τον Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα

Η Πάτρα υποδέχτηκε με όλες τις τιμές το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία Γεωργίου την Κυπελλούχο Ελλάδας Ορμή Λουξ, διά του δημάρχου Πατρέων, Ανδρέα Φούρα και αρκετών φιλάθλων, παρά το περασμένο της ώρας, αλλά και το τσουχτερό κρύο. Η Ορμή για άλλη μια φορά έκανε με την επιτυχία της ξακουστή την Πάτρα στο Πανελλήνιο και απέδειξε την κυριαρχία της στο γυναικείο χάντμπολ, άλλα και την πρόθεση της να πάρει την θέση της Αναγέννησης Αρτας, που μεσουρανούσε και κατακτούσε τα πάντα στο διάβα της για μια δεκαετία. Το 2ο κύπελλο της ιστορίας της ήταν μόνο η αρχή για την φετινή χρονιά, αφού φιλοδοξία της είναι να πάρει και το νταμπλ, όπως έκανε την περίοδο 2006-2007. Ο κ. Φούρας έδωσε συγχαρητήρια σε αθλήτριες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση και τόνισε ότι αυτήν την εβδομάδα θα υποδεχτεί τις «λέαινες» και στο Δημαρχείο, για να τις τιμήσει και επίσημα. «Είμαι χαρούμενος που αυτή η πόλη έχει μία ομάδα που την τιμάει και την εκπροσωπεί επάξια σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, κάνοντάς την υπερήφανη», δήλωσε συγκινημένος ο Δήμαρχος Πατρέων.

«Είτε τους αρέσει, είτε όχι»
Ερωτηθείς για το διεθνές τουρνουά χάντμπολ που ετοιμάζει η Ορμή Λουξ για το διάστημα 6-8 Μαρτίου στην Πάτρα και το θέμα που προέκυψε με την χρήση του Εθνικού κλειστού γυμναστηρίου από το ΠΕΑΚ, ο Ανδρέας Κόγκας σχολίασε με σκληρή… γλώσσα. «Ανεξάρτητα από το ότι είμαστε Κυπελλούχοι, το τουρνουά θα γινόταν ούτως ή άλλως. Το τουρνουά θα γίνει, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι και αν μπορούν να βρούνε τρόπους για να μας αντιμετωπίσουν. Η ομάδα της Ρωσίας, η Ροστόφ Ντον, πήρε βίζα και την Καθαρά Δευτέρα θα βρίσκεται στην Ελλάδα», επεσήμανε ο γενικός διευθυντής της Ορμής.

* Ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική της Α2 ανδρών με τα ακόλουθα αποτελέσματα: Προοδευτική Αγρινίου- Αναγέννηση Αρτας 31-36 και Αναγέννηση Βύρωνα- Πανιώνιος 27-24.

29 comments

Anonymous said...

Α ΡΕ ΚΟΓΚΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ.ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΟΥ.
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΓΚΑΣ ΘΑ ΔΗΛΩΝΑ:ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ.
Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ:
F.C.K.(FUN CLUB KOGKA).
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ??????

Anonymous said...

Α ΡΕ ΚΟΓΚΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ.ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΟΥ.
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΓΚΑΣ ΘΑ ΔΗΛΩΝΑ:ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ.
Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ:
F.C.K.(FUN CLUB KOGKA).
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ??????

Anonymous said...

πολλα συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα και στον ανδρεα για την κατακτηση του κυπελου-αντε και το πρωταθλημα εμεινε!-και 10 χρονια παντοδυναμιας ακομη

Anonymous said...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΙΚΕ Η ΝΑΙΣΙΔΟΥ?

Anonymous said...

THW Kiel-Real Ciudad 33-26. και εμεις καθομαστε και μιλαμε για τον τελικο των γυναικων στο κυπελλο. και να πω οτι σχολιαζε καποιος την εξαιρετικη επιδοση καποιας παικτριας να το καταλαβω...Αντ'αυτου μιλαμε για παραπονα προπονητων και δικαιωσεις παραγοντων...με τετοια μυαλα δεν παμε πουθενα.8 στα 10 σχολια που γινονται σε αυτο το blog αφορουν εξωαγωνιστικα θεματα.δεν εχω δει -εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων- ενα σχολιο που να αφορα την καλη αποδοση ενος παικτη ή τους τεχνικοτακτικους λογους σε μια ηττα μιας ομαδας.αντιθετα βγαινουν και μιλανε για καφενεια προπονητες για bowling αντι προπονησης,για κοντρες μεταξυ παικτων προπονητων,για διαιτητες και ενα σωρο αλλες βλακειες.τετοιες νοοτροπιες ειναι υπευθυνες-φυσικα οχι αποκλειστικα-για την καταντια αυτου του υπεροχου αθληματος στη χωρα μας

Anonymous said...

H Ναϊσίδου σε άλλο γήπεδο πρέπει να ήταν με αυτές τις δηλώσεις... 3 λαλούν και 2 χορεύουν...

Anonymous said...

Παιδια, σκεφτείτε να είχε να λογοδοτησει και σε κανενα ανωτερο η Ναισιδου τι θα δηλωνε....
Στο μονο που ισως να εχει λιγο δικιο ειναι η επαρση των Πατρινων. Αλλα ετσι γινεται παντου και παντα. Οι πρωτοι και οι καλυτεροι εχουν παντα μια δοση αλαζονειας. Τι να κανουμε? Γινε και συ πρωτη κυρια Σοφια και σηκωσε και εσυ τη μυτη σου μετα. Μεχρι τοτε ομως μουγκα γιατι εκτιθεστε περισσοτερο.

Συγχαρητηρια στην Κυπελλουχο

Anonymous said...

Άσε μας, ρε Ναϊσίδου, που οι διαιτητές στα 3 σφυρίγματα εις βάρος σου δε σου έδιναν άλλο 1 για να μη διασυρθείτε και να κρατηθεί το σκορ σε επίπεδο τελικού!... Τι βήματα, τι 2λεπτα, τι γραμμές...

Anonymous said...

Αρχαία ελληνική παροιμία: Της κοντής ψ..ής της φταίν' οι τρίχες!...

Anonymous said...

TO SXOLIO TOY 11.01 (AN KAI LIGO SHOCKING) ANTIKATOPTRIZEI PLIROS TIN PRAGMATIKOTHTA...

Anonymous said...

η ορμη περασε απο το σταδιο που βρισκεται τωρα η ιωνια αλλα δεν εμεινε στασιμη οπως αυτη(δικαιολογημενα ισως με την ελληνικη πραγματικοτητα)οι παραγοντες της-αρεστοι μας η οχι, δεν λυπηθηκαν τα εξοδα ,που νομιζω ειναι παραπανω απ'οτι εχουν παρει ανταποδοτικα σε διαφημιση.λοιπον εχουν ενα δικαιωμα να αισθανθουν καπως ανωτεροι(δεν νομιζω πως καποιος που ξερει χαντμπωλ να συγκρινει τις δυο ομαδες!)

Anonymous said...

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΝΑΪΣΙΔΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΑΝΕ!

Anonymous said...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΛΑΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΙΩΣΗ. ΘΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΥΣΕ ΣΤΑΥΡΩΤΑ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΞΑ ΡΕ ΓΜΤ.

Anonymous said...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟΥΛΙ!ΕΔΩ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ-ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛΑΚΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ?

Anonymous said...

Εδώ στην Τεχνική Σύσκεψη η Ναϊσίδου ζήτησε να μην αναρτηθούν τα εμπορικά- διαφημιστικά πανώ που έφεραν τον εμπορικό τίτλο "Ορμή" (ιδιωτικού εκπαιδευτικού οργανισμού, ο οποίος είχε αγοράσει διαφημιστικό χώρο στη διοργάνωση), επειδή τον ίδιο εμπορικό τίτλο έχει ως πρόθεμά της και η πατρινή ομάδα... Πάλι καλά που δε ζήτησε ν' αποβληθούν ο Δούκας και το Κολλέγιο Αθηνών από τα πρωταθλήματα...

Anonymous said...

Σκηνικό από το παιχνίδι χθες: Στο β! ημίχρ. το σκορ έχει φτάσει στα 10- 11 γκολ μπροστά η Πάτρα και στην άμυνα η Έλληνα έχει κάνει τη φανέλα της πίβοτ της Ορμής τιράντα λάστιχο και δεν την αφήνει να πάει προς την πάσα που της γίνεται. Οι διαιτητές δίνουν 9μ και προσπαθούν ν' αποφύγουν το 2λεπτο, κάνοντας νόημα με τα μάτια στην Έλληνα να μην παίζει έτσι... Εκείνη τους κοιτάει και διαμαρτύρεται ανοίγοντας τα χέρια μεγαλοπρεπώς σε θέση Εσταυρωμένου και λέγοντας μεγαλοφώνως: "Τι έγινε, ρεεε!;...". Τα παίρνουν τότε κι αυτοί με το όργιο και της δίνουν το προβλεπόμενο 2λεπτο...

Anonymous said...

Από ποιόν ακριβώς αγόρασε τους χώρους για να αναρτηθούν οι δέκα πινακίδες;και πόσα χρήματα έδωσε η Όρμή;

Anonymous said...

Γι' αυτό να ρωτήσεις το γραφείο ή το τμήμα που είχε την εμπορική διαχείριση του χώρου ή της διοργάνωσης

Anonymous said...

ΡΕ ΚΟΓΚΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ?ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ?
ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΝΤΙΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΣΕ!!ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!!

Anonymous said...

ΞΕΡΕΙΣ ΚΟΓΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΟ HANDBALL ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ,ΓΙ"ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΟΥ!!

Anonymous said...

Δεν είναι κακό να κάνουν τη δουλειά τους ούτε να "γουστάρουν αυτό που κάνουν". Ίσα- ίσα!... Το να γελιοποιούνται είναι κακό...

Anonymous said...

ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΟΝ ΚΛΑΨΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ Η ΟΡΜΗ ΠΑΤΡΑΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΔΕ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΟΛΛΑ.

Anonymous said...

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΟΓΚΑ...ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ΄.
ΚΟΓΚΑΣ,ΚΟΓΚΑΣ,ΚΟΓΚΑΣ,ΚΟΓΚΑΣ,ΚΟΓΚΑΣ,.....ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
F.C.K.
(FAN CLUB KOGKA)

Anonymous said...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ?ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΦΕΡΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

Anonymous said...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΔΑΓΚΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙΣ.

Anonymous said...

ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ CAMPION LEAGUE ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ ΝΙΚΗ.
ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΒΡΗΚΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ HANDBALL ΑΛΛΑ TO SITE ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ.

Anonymous said...

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ Η ΔΙΚΟ ΣΑΣ????

Anonymous said...

στο μόνο με το οποίο θα συμφωνήσω με την Ναϊσίδου είναι η έπαρση και η αλαζονία των παραγόντων της Πάτρας. Κύριοι ηρεμήστε γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα...

Anonymous said...

ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΚΟ.ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ...ΕΛΠΙΔΑ...ΜΟΝΟΝ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΑΥΤΗς ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗς ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑς ΚΕΡΔΙΣΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΑ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΛΙΓΑΚI.
ΣΕ ΑΓΑΠΩ.
F.C.K.