Στα 7 μέτρα…. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στα 7 μέτρα….

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχές για την νέα τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γυναικών, δηλαδή τους Βέλιμιρ Πένιοβιτς, Θανάση Καρακεχαγιά και την Κατερίνα Παπαδοπούλου. Αυτό νομίζω σε πρώτη φάση το έχουμε χρέος όλοι. Επειδή στο γυναικείο χάντμπολ δεν είμαι ειδικός και με αυτά που βλέπω, μαθαίνω και γενικά ακούγονται, θα ξεχάσω και αυτά τα λίγα που ξέρω, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις και να θέσω μερικούς προβληματισμούς. Αγαπητοί φίλοι, το γυναικείο χάντμπολ στην Ελλάδα έχω βγάλει το συμπέρασμα, πως είναι ένα εξωτικό φρούτο, που ακόμα δεν το έχουμε φάει. Κάποιοι το δάγκωσαν έφτασαν μέχρι το κουκούτσι και σταμάτησαν, άλλοι συνεχίζουν να το δαγκώνουν, αλλά μέχρι να φτάσουν στο κουκούτσι έχουν δρόμο και άλλοι δεν το έχουν επιχειρήσει καν να το δοκιμάσουν, διότι απλά δεν το έχουν πρώτα αγοράσει για να το έχουν στην φρουτιέρα τους. Για να μην κουράζω, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Αν κάποιος άνθρωπος που δεν έχει ιδέα για το χάντμπολ βρισκόταν στις συνεντεύξεις τύπου που έγιναν, πριν το φάιναλ- φορ του Κυπέλλου στην ΟΧΕ, μετά το τέλος των ημιτελικών το Σάββατο και μετά το τέλος του μεγάλου τελικού μεταξύ της Ορμής και της Νέας Ιωνίας την Κυριακή και ο ίδιος άνθρωπος άνοιγε χθες τον υπολογιστή του και πήγαινε στα δελτία τύπου της ΟΧΕ και έβλεπε τις κλήσεις του Ομοσπονδιακού θα έλεγε: «Η εγώ ήρθα από τον πλανήτη Κρόνο ή αυτοί που ασχολούνται με το γυναικείο είναι για δέσιμο». Και εξηγώ: Σας παραθέτω τις δηλώσεις (από το γραφείο τύπου της ΟΧΕ) των ανθρώπων του αθλήματος σχετικά με τις Eλληνίδες αθλήτριες.

Πριν το φάιναλ- φορ
ΝΑΪΣΙΔΟΥ (προπονήτρια Νέας Ιωνίας): «Υπάρχουν και στην Αθήνα σωματεία χάντμπολ γυναικών, μεταξύ αυτών και η Νέα Ιωνία με ιστορία και σπουδαίο έργο και στα φυτώρια»
ΜΥΛΩΝΑΣ (πρόεδρος Αναγέννησης Βύρωνα): «Εκείνο που πρέπει να κάνουν οι ομάδες είναι να έχουν ένα φυτώριο για να υπάρχει εναλλαγή στο ρόστερ από πολλά κορίτσια»
ΚΟΓΚΑΣ (διευθυντής Ορμής): «Αυτή τη στιγμή έχουμε αναπτύξει αν και αργά ένα φυτώριο το οποίο θα δώσει τους καρπούς του σε 2-3 χρόνια, ώστε οι αθλήτριες αυτές να αντικαταστήσουν τις σημερινές».

Μετά τον πρώτο ημιτελικό Νέα Ιωνία- Αναγέννηση Βύρωνα
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (προπονήτρια Αναγέννησης): «Συγχαρητήρια στη Ν. Ιωνία και ειδικότερα επειδή είναι μια ομάδα που βασίζεται σε ελληνίδες παίκτριες, κάτι το οποίο στηρίζουμε και εμείς».

Μετά τον τελικό
Σοφία Ναϊσίδου (προπονήτρια Ν. Ιωνίας): «Καλώ όλους τους παράγοντες των ομάδων να αγωνιστούμε μαζί για την παραγωγή νέων ελληνίδων παικτριών ώστε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό ελληνικό πρωτάθλημα και μια ανταγωνιστική δυνατή εθνική ομάδα, στόχος που είναι εφικτός».

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΝΙΟΒΙΤΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΙΝΑΛ- ΦΟΡ
«Δίκαια κέρδισε η Ορμή Λουξ. Ηταν πιο δυνατή. Τα παιχνίδια αυτά του Κυπέλλου έχουν πολλά νεύρα. Μου άρεσε ιδιαίτερα η Μυλωνά από την Αναγέννηση Βύρωνα. Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή στον τελικό με 700 περίπου φιλάθλους ενώ η διοργάνωση ήταν πραγματικά εξαιρετική. Συγχαρητήρια στο Δήμο Βύρωνα και την ΟΧΕ».


Δείτε τώρα και τις κλήσεις του Ομοσπονδιακού Βέλιμιρ Πένιοβιτς για το τουρνουά της Πάτρας την ερχόμενη εβδομάδα.
1. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ A.E.Π. ΞΑΝΘΗΣ
2. ΜΑΣΤΑΚΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
3. ΦΩΤΕΙΑΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
4. ΛΟΓΔΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ Γ.Σ. ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
5. ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Γ.Σ. ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
6. ΜΠΑΛΑΦΑ ΒΑΓΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ
7. ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΣΕ ΟΡΜΗ
8. ΚΑΖΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Α.Σ.Ε ΟΡΜΗ
9. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΑ ΕΥΓΕΝΙΑ Α.Σ.Ε ΟΡΜΗ
10. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΘΗΝΑ Α.Σ.Ε ΟΡΜΗ
11. ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΝΑ Α.Σ.Ε ΟΡΜΗ
12. ΒΙΖΕΛΗ ΦΑΝΗ Α.Σ.Ε.ΟΡΜΗ
13. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑ Ο.Φ. Ν.ΙΩΝΙΑΣ
14. ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
15. ΜΠΟΥΣΜΑΛΗ ΕΛΕΝΗ Γ.Α.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ
16. ΤΕΡΖΟΥΔΗ ΟΛΓΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
17. ΛΕΚΚΑ ΑΣΠΑΣΙΑ Α.Ο.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Μύθος ή πραγματικότητα
Σύμφωνα με τα παραπάνω θα περίμενε κανείς η Νέα Ιωνία να έχει 5-6 παίκτριες στην Εθνική. Παρόλα αυτά έχει μόλις μία (Παπανικολάου) και το ίδιο συνέβη και στην προηγούμενη κλήση του τέως ομοσπονδιακού Σωκράτη Σκούφα τον Νοέμβριο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου. Σύμπτωση; Τελικά τι συμβαίνει, είναι μύθος ή πραγματικότητα ότι η Νέα Ιωνία έχει καλές και πολλές Ελληνίδες παίκτριες; Οι Δωροθέου, Λαφάρα θέλουν να παίξουν ξανά στην Εθνική; Εχουν θέση; Η Μαυρογιώργη έχει θέση στην Εθνική; H Πόταρη θέλει; έχει θέση; Όλα αυτά τα ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν. Εγώ βλέπω έξι παίκτριες της Ορμής (για την οποία όλοι λένε πως έχει γεμίσει ξένες και δεν επενδύει στις ελληνίδες) στην Εθνική και τον Νοέμβριο ήταν τέσσερις (προστέθηκαν Στράτου, Βιζέλη). Οι Πάτσιου και η Γιουρούκη, που ήταν στις προηγούμενες κλήσεις, που βρίσκονται; έχουν θέση; Η Φωτιάδου και η Τερζούδη κλήθηκαν μετά από χρόνια, αυτό είναι ανανέωση; Η Μπουσμαλή είναι νέα, το ίδιο και οι Κούτσικου, Στρατάκη, Λογδανίδου, Βασιλειάδου, Λέκκα, Μάστακα, Μπαλάφα κ.α. Που είναι η Μυλωνά την οποία ξεχώρισε ο Πένιοβιτς; Ολα αυτά με έχουν μπερδέψει και νομίζω ότι υπάρχει μία μεγάλη αντίφαση. Δεν διακρίνω 100% αν οι κλήσεις είναι ανανεωτικές ή αν η φιλοσοφία του νέου προπονητή είναι να δει όλο το υλικό και να παίρνει κάθε φορά τις καλύτερες. Τι θέλουμε από την Εθνική; Αυτό είναι το μέγα ερώτημα και αν απαντηθεί τότε η ομάδα θα βρει τον δρόμο της ή τουλάχιστον θα βάλει ένα στόχο αγωνιστικό. Πάντως εγώ προσωπικά για να κρίνω τον προπονητή θα περιμένω να δω τα ματς, τις επόμενες κινήσεις του και φυσικά αυτό θέλει χρόνο δεν μπορεί να γίνει σύντομα. Ισως μια καλή ευκαιρία για να κριθεί (αρχικά και για πρώτη φορά) να είναι τα προ-προκριματικά του EURO 2010 τον Σεπτέμβριο με αντιπάλους Φινλανδία, Μ. Βρετανία και Αζερμπαϊτζάν.

24 comments

Anonymous said...

Ατυχής η έκφραση "Κάποιοι το δάγκωσαν έφτασαν μέχρι το κουκούτσι και σταμάτησαν", γιατί για να φτάσει κάποιος στο κουκούτσι το έχει φάει το φρούτο. Στην Ελλάδα οι καλές ομάδες απλά το δάγκωσαν το φρούτο και η γλυκειά γεύση (ΤΟΥ ΧΥΜΟΎ ΤΟΥ ΦΡΟΎΤΟΥ ΌΧΙ ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΡΟΎΤΟΥ)μέχρι τον ουρανίσκο έφτασε....δεν πήγε καν στο στομάχι.....

Anonymous said...

Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΪΣΙΔΟΥ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ -ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ 7ΑΔΑΣ- ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΤΗΣ; ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΕΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝ.

anwnimos said...

πρωτον η ΜΥΛΩΝΑ ανηκει ηλικιακα στην κατηγορια των κορασισων και προφανως ο ΠΕΝΙΑ εντιπωσιαστηκε σε σχεση με την ηλικια της.Γι αυτο καλο θα ηταν να γνωριζουμε καποια πραγματα πριν πουμε το οτιδηποτε κι ας αφησουμε τον ανθρωπο να κανει την δουλεια του...

1961 said...

συμφωνω και εγω για το κοριτσι(φυσικα και δεν γινεται 16 χρονων οσο ταλεντο και να'χεις να παιξεις εθνικη γυναικων-το πιο πιθανο ειναι να καεις).οσο για τα φυτωρια κριμα που δεν συνεργαζονται οι ομαδες μεταξυ τους (για υποσχετικες μιλαω) γιατι οσο και καλο φυτωριο να εχεις ειναι αλλο να δωθει η ευκαιρια σε μια παικτρια 18 χρονων να παιξει η εστω να κανει προπονηση μαζι με τη φρεζερ,την πενεφ,την ποιμενιδου και αλλο να περιμενεις να εξελιχθει σε ενα πρωταθλημα που ολοι ξερουμε την δυναμικοτητα του! νομιζω οτι δεν μας λοιπουν τοσο τα σωματεια που να κανουν υποδομες οσο τα σωματεια οπου μπορουν να προωθηθουν και να εξελιχθουν τα ταλεντα.

Anonymous said...

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 3.47 ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΠΑΡΚΗΣ.
ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ, ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.....

Anonymous said...

EXETAI ΑΝΑΛΩΘΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΥΛΩΝΑ ΕΝΩ Ο ΧΑΤΖΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΙΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΛΗΣΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ;

1961 said...

και ενα κουιζ για παλαιους παικτες-ποιο ειταν το παρατσουκλι του καρακεχαγια για χρονια και γιατι τον φωναζαν ετσι?

Anonymous said...

στεκας... αλλα αμα εισαι τοσο μαγκας να μας πεις και γιατι

Anonymous said...

ΕΛΕΟΣ ΑΦΗΣΤΕ Τ ΑΝΘΡΩΠΟ Ν ΔΟΥΛΕΨΕΙ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!! Τ ΜΝΟ Π ΕΧΩ Ν ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΗ Κ Δ ΕΧΕΙ Δ.ΙΝΤΕΡ

Anonymous said...

Για ποιές υποδομές μιλάτε ρε; Εδώ σε ένα-δύο χρόνια σε μερικές κατηγορίες όποιος δηλώσει συμμετοχή στην ΕΣΧΑ θα παίρνει και το πρωτάθλημα γιατί δεν θα δηλώνει άλλη ομάδα.

Anonymous said...

Η ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΛΩΝΟΥ [ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ]ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΕΛΗΞΕ;ΞΕΧΝΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΎΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΑΜΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ;

Anonymous said...

11:40,είπαμε τους έχει ανάγκει τώρα η ΟΧΕ ΓΙΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΕΚΕΙ.Εδώ θα δείς και τον Σάλτα σε λίγο στις εθνικές.Γι αυτό δεν πήραν την κόρη τους στην εθνική, για να έχουν ένα κίνητρο να είναι στο χώρο.Γιατί απλά τελειώνει σε λίγο η Α1 γυν. και επειδή βλέπω να μένει η Ξάνθη στην Α1, τότε να δω το Μυλωνέικο τι ωραία δελτία τύπου θα βγάζει

1961 said...

μονο ο 7.55 το ηξερε?να περασει απ'το μαγαζι να παρει το δωρο του!
τον ελεγαν στεκα επειδη οταν ξεκινησε το χαντμπωλ στο βαο ηταν ψιλος και αδυνατος σαν στεκα-τα χρονια περασαν και οταν αρχισε να μοιαζει σαν ντουλαπα ξεχαστικε ο λογος!

Anonymous said...

Γιώργο για θύμησε μας. εσύ με τα παιδιά της ΧΑΝΚ τι τους , τον ΒΑΟ του Κοτζαμαν. του Στέκα του Μαναβή του Μπλέσιου και των υπολοίπων???

1961 said...

χα-χα-ωραια χρονια φιλε 5:07-ηρωικα!αμα διηγηθουμε τις συνθηκες που αγωνιζομασταν τοτε δεν θα μας πιστευει κανεις!θα λεω ομως που και που καμια ιστορια απ'τα παλια -ετσι για να μαθαινουν οι νεοι και να νοσταλγουν οι παλιοι

Anonymous said...

1961 να πω και κανενα δικο σου παρατσουκλι? Ενας φιλος απο βορεια

1961 said...

no problem

Anonymous said...

Βουρτς θυμασαι προπονησεις στο 3 λυκειο μαζι με τον τωρα υπουργο μακεδονιας-θρακης ? ωραια χρονια.επισης για τους παλιοτερους ποιος ηταν ο βροντακ ?

Anonymous said...

Aldo με τρελανες, σε ποιά ομάδα ήσουν, μ΄λλον στον Τριτωνα του Θανάση, κόντρα στου Βουρτς

Anonymous said...

Ο Βροντάκ, ο Τοτός, ο όμορφος....Ωραία χρόνια!!! τι να μας πουν οι σημερινοί!!! Η γενιά του ΄60 είχε άλλη μαγκιά. Ξηλώναμε τις μπασκέτες και τα φιλέ. 3ο Λύκειο. ΜΕΓΑΛΟ σχολείο!!!2ο και 4ο Φυτώρια πραγματικά!!και σε τι χρόνια εε; τι να μας πουν οι σημερινοί. Κάνουν τουρνουά και σε αναλογία βγάζουν οι "ειδικοί" αντε να μην πω τι....Αν ο Λατινόπουλος έπαιζε σήμερα (με την δουλειά των σημερινών βέβαια)θα ήταν στο Κίελο. Ο Κεφαλάς και ο Σαράφης θα έσπαγαν τον μύθο της "επιβολής" των αριστερόχειρων εξτρέμ. Ποιος Κοκό και ποιος Χαλκίδης!! Ο Αποστολίδης θα έπαιζε στη μικτή ευρώπης. Το ίδιο και ο Καλαιτζής (αυτός το κεφάλι του το έφαγε μόνος του. Ο Τσαβδαρίδης, ο Χατζόπουλος, ο Σειρεκίδης. Πήγαινες στη δεκαετία του ΄80 να δεις Β΄εθνική και έβλεπες 15 διεθνείς!!!Πας σήμερα, 25 χρόνια μετά, στην Α2 και ενίοτε στη Α1 και αντε να μην πω τι βλέπεις...Ακούγονται απαξιωτικά ολα αυτά; θα ήθελα απόψεις από ανθρώπους που έζησαν και τις δύο εποχές....

Anonymous said...

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ- ΤΣΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΝΚ !!!
ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Anonymous said...

Aγωνας εναντιον του Τριτωνα στη Νεαπολη το 1986 και για ζεσταμα οι του Τριτωνα με μουσικη αντι για κανενα ροκ εντονο για να ξυπνησουν τα αιματα (ο αγωνας ηταν πρωινος)βασιλης καρρας και τερλεγκας με κασετοφωνο στο κεντρο του γηπεδου!!!!!!.1961 περιμενω δικη σου ιστορια με αγωνες απο παλαι ντε σπορ!!

Anonymous said...

Θυμάμαι τους ομογενείς από την Τασκένδη του Εσπερου να παίζουν πρωί στο Παλαί. δυό κασες ρετσίνες πριν τον αγώνα, δυο κασες μπύρες στο ημιχρονο, και φουλ βότκα μετά την λήξη στο κυλικείο και στο στέκι στους Αμπελόκηπους. Και από παίξιμο ήταν σπορ και θέαμα! Αρχηγός τους ο τερματοφύλακας ο Αναγνωστόπουλος που είναι σήμερα ένας από τους δύο κπορυφαίους γιατρους μας στις επεμβάσεις στον εγκέφαλο, ένα φωτεινό αστέρι...όπως και πολλοί άλλοι που διαπρέπουν σήμερα στην κοινωνία. Τα σκέφτομαι και ανατριχιάζω...
Αχ ρε Βουρτς που μας πήγες...τι το ήθελες να μας μελανχωλήσεις Κυριακάτικα, ώρα ειναι να μπει και να γράφει και κανένας Ζάκας και να κλαίμε ΟΜΑΔΙΚΑ. Αλλα γράψτε ρε παιδιά μήπως και καταλάβουν κάποιοι και ξυπνήσουν. Δεν θέλει πολύ για να γίνει το μπαμ και να δούμε το αθλημα μας ψηλά, μπορεί να γίνει γιατί είναι τέτοιο που μπορεί να αγαπηθεί στην Ελλάδα

1961 said...

παιδια οι ομογενεις τοτε ηταν μεγαλη ιστορια-χαθηκε μεγαλη ευκαιρια να εκτιναχτει τι επιπεδο του ελληνικου χαντμπωλ εξαιτιας τους!θα επανελθω γιατι τωρα ειμαι ψοφιος και παω να κοιμιθω(ειχαμε καρναβαλι εδω και επρεπε να βγαλω το προς το ζειν!)