ΕΝΩΜΕΝΟΙ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΝΩΜΕΝΟΙ


Φύκατας και Δομπρής συμφώνησαν για το σήμερα και αύριο του Φιλίππου

Τέλος στην ένταση των τελευταίων ημερών, λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων της ομάδας, έβαλαν οι Γιώργος Φύκατας και Ανέστης Δομπρής. Ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής του Φιλίππου, δηλαδή οι άνθρωποι που συνδέουν τη διοίκηση με την ομάδα συναντήθηκαν και συμφώνησαν σε πολλά θέματα για το καλό του συλλόγου. Το χάσμα στις απόψεις τους γεφυρώθηκε και ενωμένοι, όπως οι ίδιοι δηλώνουν θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν -ο καθένας από το πόστο του- ώστε να επανέλθει στην κορυφή ο Φίλιππος. Μάλιστα οι δύο τους αναμένονται σήμερα ή το αργότερο αύριο στην Κροατία, ώστε να συναντήσουν εκεί τόσο τον προπονητή της ομάδας Ζόραν Ιβιτς, όσο και με αρκετούς μάνατζερ για να ξεκινήσουν από τώρα τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

«Είναι στο χέρι σας»
Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου βρέθηκε στην προπόνηση και απευθυνόμενος στους παίκτες είπε: «Σας πιστεύω, έχουμε το καλύτερο υλικό στην Ελλάδα. Είναι στο χέρι σας να μην κάνετε γκέλα από δω και στο εξής. Κάθε νίκη είναι μονόδρομος», ενώ τους ξεκαθάρισε τον μεγάλο και αδιαπραγμάτευτο στόχο της ομάδας: «Πάρτε το Κύπελλο. Είμαστε ακόμα μέσα στους δύο στόχους. Στόχος του Φιλίππου είναι πάντα το νταμπλ, άλλα μπορείται ακόμα να σώσετε την χρονιά, κατακτώντας το κύπελλο και έχοντας μια καλή πορεία στην Α1 ανδρών». Από την μεριά του ο τεχνικός διευθυντής Ανέστης Δομπρής επεσήμανε πως η ομάδα θα παλέψει και για τα δύο τρόπαια, ενώ για την μέχρι τώρα πορεία της, σχολίασε: «Ολοι μας έχουμε μερίδιο ευθύνης. Ακόμα όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα παλέψουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε ο Φίλιππος να επιστρέψει στην κορυφή».

Ιβιτς και του χρόνου
Οι δύο άνδρες συμφώνησαν επίσης στην συνέχιση της συνεργασίας με τον τεχνικό Ζόραν Ιβιτς και την επόμενη σεζόν, ενώ συνεχίζεται η στήριξη στο πρόσωπο του. Τουλάχιστον υπάρχει η πρόθεση να τηρηθεί το πλάνο τριετίας που είχε αρχικά προγραμματιστεί με τον Σέρβο προπονητή. Αυτά στα λόγια, διότι η παραμονή του θα κριθεί στην πράξη. Δηλαδή θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από τα αποτελέσματα που θα φέρει η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Και αυτά χωρίς αμφιβολία αποτυπώνονται κυρίως στην κατάκτηση του Κυπέλλου, που πλέον είναι ο μεγάλος και εφικτός στόχος.

4 comments

Anonymous said...

Mπράβο στο Φίλιππο και στον Φύκατα που αποφάσισαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Ivic γιατί ο Σέβρος είναι πολύ καλός προπονητής και είναι αυτό που ακριβώς χρειάζεται ο Φίλιππος για να φτιάξει ομάδα για το μέλλον, αρκεί να αποφασίσει η διοικηση (δηλ. Φύκατας, Kαψάλης, Tάκης, Δομπρής) οτι πρέπει του χρόνου να αναναιώσει σε μεγάλο βαθμό το έμψυχο υλικό της και να επιλέξει πρώτα απ' ολα αθλητές.

Anonymous said...

Διαβάζω από το άρθρο
«Τουλάχιστον υπάρχει η πρόθεση να τηρηθεί το πλάνο τριετίας που είχε αρχικά προγραμματιστεί με τον Σέρβο προπονητή. Αυτά στα λόγια, διότι η παραμονή του θα κριθεί στην πράξη. Δηλαδή θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από τα αποτελέσματα που θα φέρει η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.»
Υπαινίσσεται δηλαδή ο αρθογράφος πως στον Φίλιππο άλλα λένε και άλλα εννοούν;
ή ακόμη χειρότερα πως ο προπονητής τους θα μείνει μόνο εάν νικάει διαρκώς;
Κάτω από συνθήκες κάθε ματς είναι τελικός και δεν υπάρχει χώρος για στραβοπατήματα ομάδα δύσκολα γίνεται. Τελικά θα πρέπει στην Βέροια αλλά και όχι μόνο να αποφασίσουν εάν θέλουν να φτιάξουν ομάδα ή να κυνηγάνε τίτλους γιατί αυτά είναι δύο διαφορετικά πράγματα που στην κατάστασή τους δύσκολα παντρεύονται.
Ας στρωθούν στην δουλειά μιας και έχουν στα χέρια τους τον Σέρβο. Στην περίπτωση αυτή δεν είναι τόσο αναγκαία τα υψηλά μπάτζετ αλλά η υπομονή η επιμονή η αντοχή σε απρόσμενες ήττες και κυρίως η εμπιστοσύνη στον Ivic τον άνθρωπο που αυτοί διάλεξαν. Στην Βέροια όμως που κάποτε έπαιρνε το πρωτάθλημα με τον μισό προϋπολογισμό των άλλων ομάδων και με τα δικά της παιδιά. Τώρα θέλουν να έχουν πρωταθλητή τον πρόεδρο και όχι την ομάδα. Εξάλλου ο πρόεδρος έχει τα λεφτά έτσι όμως νικάνε οι μεταγραφές του προέδρου και όχι το Βεροιώτικο χάντμπολ. Κανείς από τους τόσους Βεροιώτες προπονητές, παλαίμαχους αθλητές παράγοντες φιλάθλους ( από αυτούς δηλαδή που δεν έχουν άμεσο οικονομικό συμφέρον) δεν βλέπει ότι στραβά αρμενίζουνε. Πήρανε τίτλους παρόμοιους με αυτούς της Άρτας στο γυναικείο(τους αγόρασε δηλαδή ο πρόεδρος) και κανένας από αυτούς που γεμίζουν το πολύ όμορφο γήπεδο τους δεν διαμαρτυρήθηκε;
Αυτό το μοντέλο ονειρεύονται για την ομάδα τους;

Anonymous said...

Ας του πάρουν και τον εξοπλισμό να κοουτσάρει την ομάδα από την Σερβία. Τέσσερα ματς χωρίς προπονητή είναι η ομάδα με τις εξυπνάδες του Δομπρή. Τόση προχειρότητα από αυτή την διοίκηση δεν περίμενε κανείς.

Anonymous said...

Καλά, αυτά περί ενότητας ας τα ξαναπούνε μετά τις επόμενες ήττες. Μωρέ ας μην ειχε πάρει μπροστάντζα(μάγκααααας!!!) ο Σέρβος (τηλε)προπονητής σχεδόν όλο το χαρτί και να δεις που θα τον στέλναν διακοπές.....