ΔΥΟ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΥΠΟ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΥΟ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΥΠΟ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Με επιστολή που απέστειλε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (EHF) στην ΟΧΕ, ενημερώνει ότι αποδέχεται την σχετική πρόταση που της είχε υποβληθεί και αναθέτει στην ΟΧΕ τη διοργάνωση διεθνούς σεμιναρίου διεθνοποίησης διαιτητών.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην πόλη της Βέροιας από 4 έως 10 Μαρτίου 2009 σε συνεργασία με το Δήμο Βέροιας, ο οποίος αναλαμβάνει και την φιλοξενία των ομάδων και των στελεχών.
Στο σεμινάριο θα μετέχουν  από Ελληνικής πλευράς οι Μπέτμαν - Τζαφειρόπουλος και το γυναικείο ζευγάρι Χρηστίδη -Παπαματθαίου καθώς και 4 ακόμα ζευγάρια από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η ΟΧΕ ευχαριστεί δημόσια το Δήμο Βέροιας και προσωπικά τη Δήμαρχο κ.Χαρούλα Ουσουλτζόγλου καθώς και τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχαηλίδη για την αρωγή τους.

ΣΤΟ Δ.Γ ΒΥΡΩΝΑ ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  20-22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Στις 21-22 Φεβρουαρίου 2009 θα διεξαχθεί το Φάϊναλ Φορ του Κυπέλλου Γυναικών, στο Κλειστό Γυμναστήριο αθλοπαιδιών του ΔΓ Βύρωνα το οποίο ευγενώς  παραχωρήθηκε  από τον Δήμο Βύρωνα.

ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ
Ο νέος ομοσπονδιακός Σέρβος προπονητής της Εθνικής Γυναικών Βελιμίρ Πένιοβιτς αναφερόμενος στην εικόνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Κροατία αναφέρει: « Είδαμε γρήγορο και δυνατό χάντμπολ .Θεωρώ πως ο πιο πιθανός τελικός θα είναι Κροατία –Γαλλία, και οι δυο ομάδες εφάρμοσαν στην άμυνα το σύστημα 3-2-1. Στο μουντιάλ αυτό είδαμε τους αθλητές στις περισσότερες φάσεις με ένα βήμα να κάνουν σουτ. Για τον τελικό εάν το ζευγάρι θα είναι τελικά Κροατία Γαλλία δίνω ένα προβάδισμα στην Κροατία. Εκεί ο προπονητής Λίνο Τσέρβαρ έχει δημιουργήσει σχολή και έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στην καθοδήγηση της ομάδας αυτής. Η Σερβία έχει κάνει ανανέωση και σε δυο τρία χρόνια πιστεύω θα πρωταγωνιστεί και πάλι.
Στην Κροατία προσκαλεσμένος από την ΙΗF βρίσκεται ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηϊωάννου ενώ από προχθές στο Ζάγκρεμπ βρίσκονται και οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί της Εθνικής Ανδρών Μάντζος /Ιατρούδης προκειμένου να παρακολουθήσουν τα κρίσιμα παιχνίδια της ημιτελικής και τελικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Τελικοί αγώνες Παγκοσμίου Πρωταθλήματος -πόλη Ζάγκρεμπ, 1/2/09
16.00 Μικρός τελικός
18.30 Μεγάλος τελικός

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ 8 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Aύριο Σάββατο και αύριο Κυριακή θα γίνουν οι αγώνες για τη φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών για να αναδειχθούν οι 4 ομάδες που θα συμμετέχουν στο Final Four στις 21-22 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.
Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γυναικών Βελιμίρ Πένιοβιτς σχετικά με τη φάση των 8 σχετικά δήλωσε: « Το παιχνίδι Ορμή –Άρτα είναι ένας πρώϊμος τελικός. Και οι δυο ομάδες έχουν παρουσιάσει τεράστια πρόοδο και στη φετινή χρονιά. ¨όλα τα παιχνίδι της φάσης αυτής έχουν τεράστιο ενδιαφέρον γιατί όλες οι ομάδες θέλουν να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή τη διοργάνωση.
Η προπονήτρια του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης Γρηγορία Γκόλια που ήταν διεθνής αθλήτρια τόσο στην Αναγέννηση όσο και στην Ορμή Πάτρας για την φάση των 8 του Κυπέλλου είπε: «Για τον αγώνα Ορμής-Άρτας πρόκειται για ένα ντέρμπυ το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η  Άρτα είναι ανεβασμένη αλλά και η Πάτρα έχει κάνει καλή πορεία. Η Πάτρα πλεονεκτεί στην άμυνα ενώ η Άρτα στην επίθεση. Η Νέα Ιωνία είναι φαβορί στον αγώνα στη Θεσσαλονίκη με τη Νέα Ελβετία αλλά και η Νέα Ελβετία έχοντας στις τάξεις της διεθνείς αθλήτριες όπως Πάτσιου και Δημητρίου, φιλοδοξεί να βρεθεί στο φάϊναλ φορ. Ο Εθνικός Κοζάνης ψυχολογικά ανεβασμένος μετά την επιτυχία του στο ματς με τον Άρη έχει να αντιμετωπίσει τις Ελπίδες Δράμας που παίζουν στην έδρα τους. Όσο για την Αναγέννηση Βύρωνα είναι φαβορί στον αγώνα της με το Κορωπί. Τα χτυποκάρδια είναι περισσότερα στο Κύπελλο από το πρωτάθλημα διότι οι αγώνες είναι νοκ άουτ. Αναφορικά με τη νέα ηγεσία στην Εθνική γυναικών θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία τόσο στον Βελιμίρ Πένιοβιτς, με τον οποίο δεν έχω συνεργαστεί , αλλά τον γνωρίζω σαν όνομα με τις επιτυχίες που έχει στο ενεργητικό του, όσο και στον Θανάση Καρακεχαγιά που είχε επιτυχίες ιδίως στις μικρές ηλικίες με την ομάδα του ΒΑΟ και στις εθνικές ομάδες εφήβων και νέων. Δεν υπάρχει ζήτημα φύλου για τον προπονητή γιατί ο προπονητής μπορεί να δείξει την αξία του ανεξάρτητα της προϋπηρεσίας του σε άνδρες ή γυναίκες, κάτι που απέδειξε και ο Γιώργος Κρανάκης που δεν είχε ασχοληθεί με το γυναικείο χάντμπολ, αλλά οδήγησε την Ορμή σε επιτυχίες. Όσο για την Κατερίνα Παπαδοπούλου έχει όρεξη και μεράκι. Της εύχομαι καλή επιτυχία».

Κύπελλο Γυναικών 8-Το πρόγραμμα:
Σάββατο 31/01/2009
ΕΓ Μίκρας 3, 15:00 Νέα Ελβετία Θεσ/κης- ΟΦ Νέας Ιωνίας
ΑΠΚ Κραχτίδη, 19:00 Ελπίδες Δράμας –Εθνικός Κοζάνης
Πάτρας ΚΓ 19:30, ΑΣΕ Ορμή Λουξ-Αναγέννηση Άρτας

Κυριακή 01/02/2009
Κορωπίου 16:00 ΓΣ Κορωπίου- Αναγέννηση Βύρωνα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
Α1 Ανδρών 15η Αγωνιστική-
Σάββατο 31/01/2009
ΚΔΓ Περαίας 18:00 ΑΟΔ Θερμαϊκού-ΕΣΝ Βριλησσίων
ΔΑΚ Άργους 18:00 Διομήδης Άργους- ΑΕΚ
ΔΓ Βύρωνα 18:00 ΑΣΕ Δούκα-Ζαφειράκης
ΕΓ Μίκρα 3 18:00 Απόλλων Καλαμαριάς-Ιωνικός Ν.Φ
Κορωπίου 18:00 ΓΣ Κορωπίου-NIPPON ΓΑΣ Κιλκίς
Φιλίππειο ΔΓ 18:00 Φίλιππος Βέροιας-Μινώταυρος Πατρών

Κυριακή 1/2/2009
ΚΓ Πανελληνίου, 16:00 Πανελλήνιος –ΠΑΟΚ απευθείας από το σπορτ+
*O αγώνας στη Β΄ Ανδρών 1/2/2009 στο Γήπεδο Αξιούπολης ώρα 18:00 μεταξύ των ομάδων Αλέξανδρου Αξ-Πόντιοι Κιλκίς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΑΝΙΚΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΕΛΣΟΥΝΓΚΕΝ
Aν και ήταν γνωστό από καιρό, μόλις χθες η Μέλσουνγκεν ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του Γρηγόρη Σανίκη μέχρι το 2011. «Είναι πολύτιμος παίκτης για εμάς», σχολίασε ο μάνατζερ Αλεξάντερ Φόλκερ.

63 comments

Anonymous said...

ΤΟΝ ΚΑΨΑΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΣΑΝ ΜΑΛ...... ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ Η ΟΧΕ ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ' ΕΙΛΩΤΑ ' . ΝΤΡΟΠΗ

Anonymous said...

ΚΑΨΑΛΗΣ. Το η ψυχάρα του ΧΑΝΤΜΠΟΛ της Βέροιας!!!

Anonymous said...

ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΧΕ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΤΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ? ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ

Anonymous said...

για τον 10.00
Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΘΕΛΕΙ 100 ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΤΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Μ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΨΑΛΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ .
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΨΑΛΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ.
ΚΡΙΜΑ
Η ΟΧΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ

Anonymous said...

ΜΗΝ ΤΡΟΓΟΣΑΣΤΕ ΑΔΙΚΑ. ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΧΕ. ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ....

Anonymous said...

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΥΚΑΤΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ? ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΔΥΟ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ.

Anonymous said...

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΧΕ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ , Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΖΑΦΕΡΟΠΟΥΛΟΥ.
Η ΟΧΕ ΚΑΙ Η ΚΕΔ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ.
ΜΕ ΠΟΙΟΝ-Α ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΝΤΟΡΚΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ?
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΚΕΔ-ΟΧΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ?
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ , ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

Anonymous said...

ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΔΣ ΟΧΕ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Anonymous said...

Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.

ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ 3 ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, 2 FINAL FOUR (ΑΝΔΡΩΝ- ΓΥΝΑΙΚΩΝ), 3 ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ(ΕΦΗΒΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ), ΓΙΟΡΤΗ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΟΧΕ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.
ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΣΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ?
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ?

Anonymous said...

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

Anonymous said...

Δεν είναι μόνο οι χορηγίες που έφερε, είναι παράγοντας απο την εποχή της Πεντέλης με άπειρες γνώσεις στο άθλημα διότι μόνο που οργανώνει όλα τα Ετρωπαικά παιχνίδια του Φιλίππου απο το 1985 μέχρι σήμερα, φτάνει.
Ολοι τον Καψάλη παίρνουμε και ρωτάμε.
Δεν χρειάζεται διαβατήριο ούτε πιστοποιητικό , απλά κάποιοι απο την ΚΕΔ δεν τον ήθελαν.
Αλήθεια πως βρέθηκαν τα κορίτσια στην διεθνοποίηση ?
Ποιό αόρατο χέρι ενήργησε πάλι ?

Anonymous said...

αν μιλάει και η βέροια για αδικία στους ορισμούς τι να πει η θεσσαλονικη.απλά σας χαλασε τωρα που δεν είναι ο καψάλης στην οχε και δεν μεσολαβει για να παιρνουν οι βεροιωτες παιχνίδια και ιδιαιτερα ενα ζευγάρι που τιμωρηθηκε κιολας για πρωτη φορα παρα τις κακες διαιτησιες αφου οσο ηταν ο καψάλης που τους εσωνε σε συνεργασια με το νικολιτσα ενω ο φυκατας δεν ασχολειται.για να μη μιλησουμε για τα πεσκεσια. ολη η διατησια το ξερει.μεγάλη ιδεα εχετε για τον εαυτο σας που νομιζετε οτι σας αδικούν κιολας. για πειτε μας που ειναι οι αδικιες;

Anonymous said...

κοκοκο τωρα ετσι; πειτε την αδικια ή ειστε το άλλο ζευγαρι του καψαλη που ειστε γειτονες της βεροιας.ο παοκ ακομα απορει πως εχασε το παιχνιδι μεσα στη βεροια περσι. βγηκε ο φυκατας τωρα που δεν κανει τετοια που εκανε ο καψαλης που ηταν ευθεια γραμμη με το νικολιτσα και κουνιεστε. κοτάρες. παντα ετσι ησασταν. η κεδ θα ερθει στη βεροια και θα κανετε κολοτουμπες και το γλυψιμο θα παει συνεφο.

Anonymous said...

kalytera pou den einai stin omospondia 8a ton exoume stin omada pio konta mas

na rixnei kai kanena mpineliki kalo 8a kanei

Anonymous said...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

ΠΟΙΟΙ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ

Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΣΗ Σ ΑΥΤΑ
ΜΟΜΟΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ

ΠΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ

Anonymous said...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΑΓΚΑΝΑΣ ΤΩΡΑ ?

Anonymous said...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΑΓΚΑΝΑΣ ΤΩΡΑ ?

Anonymous said...

οπου θελει ειναι.εμεις ειμαστε συναδελφοι ενω εσεις παιζετε για το μεροκαματο.γι αυτο παιζετε και της ενωσης μας λιγουρια.γιατι δεν απαντας για τα παραπανω;πιαστε στασιδι στην εισοδο της πολης απο τωρα για να υποδεχτειτε την κεδ το μαρτιο.κοταρες

Anonymous said...

τι εγινε;κοκοκοκοκοκοκοκο

Anonymous said...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑ ΡΕ ΓΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ?

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ?

ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ

Anonymous said...

για βγάλτε στη δημοσιοτητα ποσα χρηματα βγαζουν οι αδικημενοι του συνδεσμου σας.σας ξερουμε τι θελετε να κανετε μονοφαγαδες εκβιαστες.πιασατε στασιδι;τι εγινε;

Anonymous said...

Ρε λαμογια Βεροιωτες φτανει πια ΑΜΗΝ ξεχασατε στο σεμιναριο στον Ατερμωνα πως εκανε ο Ευθυμιος το βραδυ που ολοι ηθελαν να μην συμετεχουν οι διαιτητες στο πρωταθλημα τον κολητο του τον Καψαλη σε ανοικτη ακροαση ειχε στη συζητηση.Ετσι ειναι. τα κανει RONTEO στη Πατρα και αμέσως μολις ξετιμωρηθηκε επαιξε το ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ. οσο για τα τραπεζια και τις κολοτουμπες ειναι γνωστα στη βεροια αυτα.

Anonymous said...

OI XRHSTIDH -ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Anonymous said...

ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ?ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ Η ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ ΕΧΕΙ 3 ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΔΗ 2.

Anonymous said...

πεταμε τη μπαλα στην εξεδρα;ετσι εχετε μαθει να κανετε μια ζωη. στασιδι απο τωρα εκει στην ελια για γλυψιμο της κεδ.

Anonymous said...

autos o thessalonikios diaititis pou bgazei xoli gia tous sunadelfous tis verias kala 8a kanei na ma8ei prwta kai meta na milaei

arketa boyliaxate to handball tiw thessalonikis me tis tanzanies sas,

xalarwse filaraki eisai se la8os dromo

Anonymous said...

ΣΥΡΕΠΙΣΙΟΣ-ΜΕΡΤΙΝΙΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥ 2050 ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ.ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΑΥΤΕΣ.

Anonymous said...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΤΑΡΛΩ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΝΔΑ-ΠΑΠΑΧΑΡΤΟΦΥΛΗ(γιατι η αισθηση μου ειναι οτι τα κοριτσια ειναι παντελως ανετοιμα να συμμετασχουν σε αυτο το σεμιναριο).ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΑΤΟ.

Anonymous said...

ΕΡΩΤΗΣΗ:Ο Μπετμαν είναι ετοιμος ή και αυτος παίρνει το εισητίριο για διεθνης ξεπλειρωνοντας την σταση του χοντρου ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ διαιτητη προέδρου του,για την σταση που κράτησε ο συνδεσμος Δραμας στο σεμιναριο οσο αφορα να μην παιξουν οι διαιτητες στο πρωταθλημα!!!!!!Τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια Πατρε και την ομοσπονδια στην θεσσαλονικη καντε πρωταθλημα δικο σας και ΑΝΤΕ ..........!! ΡΕ ΟΥΣΤ.Γυρισαμε στα χρονια ΑΛΙΚΑΚΟΥ και παμε στο χειροτερο αξιολογιστε και αλλους ανθρωπους.

Anonymous said...

ρε αδικημενες κοταρες τι θα γινει; θα βγαλετε στη φορα ποσα παιρνει ο βλαχος και οι αλλοι γλυφτες καθε χρονο;τωρα βαλατε τους κολητους σας χατζηγεωργιου και τσιαρα στο παιχνιδι να τα χωσουν στο μιγκα για τις παπαματθαιου χρηστιδη για να γλείψετε μετα την κεδ επειδη ειναι κοντρα με τον μιγκα;ειστε μαστορες στη κολοτουμπα.στασιδι απο τωρα στην ελια να υποδεχτειτε την κεδ το μαρτιο.

Anonymous said...

τι να πουνε αφου βεροια και δραμα ειναι σιαμαια.την παρασκευη το βραδυ στον ατερμωνα αυτοι σαμποταρανε την κινηση του κανελλακη για απεργια.και τωρα κοτες με τις αυξησεις που υποσχεθηκε ο αγγελουδης και δεν εκανε ποτε.εχουν το θρασος και μιλανε και για αδικιες οι γλυφτες.

Anonymous said...

ΔΗΜΗΤΡΗ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΕΠΙΣΙΟ ΜΕΡΤΙΝΙΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΑΣΗ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΕΤΜΑΝ ΤΖΑΦΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΩΜΙΚΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ YOUNG REFEREE ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

Anonymous said...

ΔΕΝ ΑΡΓΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ- ΚΑΨΑΛΗ ΓΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥΣ (ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ Κ.Λ.Π.)ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΛΛΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΕΔ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Κ. ΔΟΥΒΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΧΕ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ (ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ);;;;;

Anonymous said...

KALA KANOYN KAI SAS KYNHGOUN STA GHPEDA KAI DES SA AFHNOYN SE XLWRO KLARI
APO TIN MIA TA LEFTA MAYRA STO PANTELONI KAI APO TIN ALLH YPODEIXEIS KAI PRASINA ALOGA.
BRE ANTE OUST APO DW
TA SWMATEIA MATWNOYN KAI ESEIS FRSKADOURA TA LEFTA STO PANTELONI
BRE ANTE OUST !!!

Anonymous said...

ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΣΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ

ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟ Α Ρ Χ Ι Λ Α Μ Ο Γ Ι Ο ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΞΕΠΟΡΤΙΑΣΩ.

Anonymous said...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ:
ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΞΕΣΚΙΣΜΑΤΑ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΟΥ.
ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ....
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΟΠΩΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΒΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!

Anonymous said...

ΟΙ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ -ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ?

Anonymous said...

ΜΗΝ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΖΟ(ΜΑΝΔΑ-ΠΑΠΑΧΑΡΤΟΦΥΛΗ) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ

Anonymous said...

POIOS PROTHEI TIS PAPAMATUAIOY-XRHSTIDH ?

Anonymous said...

ΕΡΩΤΗΣΗ ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ(ο θεος να τις κανει),ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΖΑΦΕΡΟΠΟΥΛΟ-ΜΠΕΤΜΑΝ .περιμενω απαντησεις οχι υβρεις.

Anonymous said...

ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΟΙ "ΜΑΚΕΝΟΜΑΧΟΙ" ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ, ΔΡΑΜΙΝΟΙ, ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΤΟ "ΨΩΜΙ".
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΑΝ . ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΓΟΙΤΟΝΕΣ " , ΠΟΙΟΙ ? ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΚΟΤΕΣ" ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΟΣΜΙΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ?
ΡΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΑΥΤΑ . ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕ 4 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ?

Anonymous said...

ΤΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ" ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ?
ΜΑ ΤΙ ΟΜΦΑΛΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ?

ΚΑΝΤΟΥΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Anonymous said...

ΡΕ ΜΑΝΑGER ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ..... ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ? ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ? ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ......

Anonymous said...

04:31 και 05:08 ειναι πολυ ευκολο να κανεις ερωτησεις και να απαντας για κατι που δεν ξερεις.σαπιο κομματι ειναι γιατι εσεις οι παραγοντες θελετε να γινεστε κηδεμονες διαιτητων και να τους παραμυθιαζετε για το δικο σας συμφερον.ζωντανο παραδειγμα αυτων που σου λεω ειναι το οτι ο κουτσουπης παραγοντας του πανελληνιου ειναι υπευθυνος για τη διαιτησια και βγαινει μαλιστα και ζητα σε διαιτητες να γυρισουν πισω.ειναι σωστο αυτο;ειναι πολυ ευκολο να κανεις κριτικη όταν σου πληρωνουν τα εξοδα μετακινήσεων ενω εμεις τα πληρωνουμε απο μονοι μας για να τα παρουμε 5 και 6 μηνες αργοτερα.δεν ξερεις οτι μπορει να παιξουμε 3και 4 και περισοτερα παιχνιδια το ΣΚ και εσυ να κανεις κριτικη απο την ασφαλεια του σωματειου σου και να μας κραζεις.γιατι οταν θα σου πουν να πληρωσεις τα εξοδα της διαιτησιας των αγωνων της ομαδας σου κανεις τον κουφο.επισης ειναι θεμιτο να νομιζουν μερικοι εαυτους καλυτερους των αλλων.εχουμε δει επισης τι γινεται οταν σχολιαζουν παραγοντες προπονητες και παιχτες.τωρα επιδη υπαρχουν μερικοι πουλημενοι συναδελφοι που με τη βοηθεια των κηδεμονων παραγοντων πουλάνε τους αγωνες μας τι πρεπει να κανουμε να σιωπησουμε;για να δεις τι εννοω για κηδεμονες παραγοντες παρατηρησε οτι τα σχολια εγιναν με αφορμη τον καψαλη ενω σημερα πηρε φωτια η στηλη απο 4:40 και μετα που οι πραγματικοι διαιτητες πηγαινουν στα γηπεδα για να παιξουν.οσο για αυτον που θα με ξεμπροστιασει εχει ασυρματο ιντερνετ η ελια και γραφεις απο κει;

Anonymous said...

ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΠΑΛΗΟ !
ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!
ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ !
ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ?
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕ ΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΑΡΑ , ΨΩΜΟΠΕΙΝΑΛΑ !!!! ΠΟΛΥΛΟΓΑ !!!
ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ, ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΑΣ, ΓΙΑΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ?
Ο ΚΟΥΤΣΟΥΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΣΕ ΠΕΙΙΡΑΞΑΝ ?
ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Η ΕΛΗΑ ΣΟΥ.
ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ.
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!
ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Anonymous said...

Οι παπαματθαιου χρηστιδη δεν ειναι πια στους young referee('80 & '81) γεννηθεις.Επισης για να γινουν διεθνεις επρεπε να παιξουν και ανωτερη κατηγορια ανδρων για αυτο τις βαλαν φετος πρωτη φορα.Επισης αν δεν γινουν φετος χανουν το δικαιωμα γιατι ειναι λιστα β ηδη δυο χρονια.Η EHF θελει να εχει γυναικεια ζευγαρια και θα βοηθησει για αυτο τωρα αν μπορουν να βγαλουν τα αγωνιστικα τεστ ή αν μπορουν αργοτερα να παιξουν αξιολογα παιχνιδια στην ευρωπη ειναι αλλο θεμα,οσο και να τις πρωωθει καποιος.παντως του χρονου με 4 διεθνη ζευγαρια πολυ δυσκολα θα γινουν διεθνεις αμεσα οι συρεπισιος - μερτινιαν.αλλωστε το λεει και παροιμια το "νινι" σερνει καραβι.καλο θα ειναι να μην μασατε απο φιλους και manager διαιτητων.

Anonymous said...

10:53 φαινεται οτι εισαι ασχετος. διαλεξε τι σε συμφερει.οτι θελουμε λεφτα ή οτι δεν παιζουμε τα παιχνιδια της ενωσης μας αρνουμενοι να παιζουμε 3 και 4 παιχνιδια το ΣΚ;για βγαλτε στη φορα τη συμπληρωματικη εκθεση που εκαναν τα μελη σας για τον βαταλη για να δει ολοι η ελλαδα τι κολοτουμπες και γλυφτες ειστε.για την ταμπακιερα τιποτα ετσι;τελικα τι εισαι διαιτητης η παραγοντας γιατι καρφωθηκες.ρε στασιδι εκει στην ελια απο τωρα.

Anonymous said...

τι εγινε εκει στην ελια; παραγοντα θα βγαλεις τη συμπληρωματικη εκθεση που αθωωνει το βαταλη;μολις βγηκανε ονοματα παραγοντων και καταλαβαμε οτι δεν εισαι διαιτητης ακρα του ταφου σιωπη.ο 10:58 καλο θα ειναι να χρησιμοποιει τη γραφη που ειχε και σε προηγουμενα σχολια και να μην προσπαθει να μπερδεψει οτι ειμαι εγω.

Anonymous said...

10:53 τι εγινε καταπιες το λυρι σου;τελικα τι εισαι παραγοντας δημοσιογραφος τι;βγαλε τη συμπληρωματικη εκθεση των διαιτητων για το βαταλη που αναιρει τα οσα εγραψαν στο φυλλο αγωνα για να μαθει ολη η ελλαδα ποιοι ειναι οι παραγοντες που εχουν σχεση με διαιτητες.

Anonymous said...

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΠΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ?

ΚΑΛΑΜΩΝ Η΄ ΑΜΦΙΣΣΗΣ ??

Anonymous said...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 1.ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. 2.ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ. 3.ΚΟΛΗΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ [ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΑΞΙΤΖΗΣ }ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. 4.ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ¨....ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ... ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΔΧ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.ΦΑΓΗΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ...

Anonymous said...

ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΠΙΚΡΙΑ.ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ .ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ.ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Anonymous said...

ΠΡΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 8.29
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ........ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ?

Anonymous said...

τι εγινε κανενα νεο;απολυτη σιωπη για το θεμα βαταλη;ετσι ειναι.οταν κανεις μαγκιες και πουλας ανεξαρτησια και ακεραιοτητα πρεπει να μην εχεις τι φωλια σου λερωμενη οπως εσεις.βεροια δραμα και κοζανη ειναι κραυγαλεα παραδειγματα διαπλοκης παραγοντων διαιτητων.

Anonymous said...

Στάθη! ηρέμησε! θα σε μαλώσω!

Anonymous said...

Bravo re paidia! Eseis tsakoneste metaksi sas kai vlepete ton alon ma den vlepete ti ginete sta spitia sas. Etsi den pate pouthena. Eno, na xaireste ayto to "kaimeno" athlima, etsi pws to kaname kai na prwspathisoume na to kanoume kalytera, emeis prospathoume na lisoume tha provlimata mas. Ante prospathiste gia to kalo olon mas ala prwta prwta paidion pou erxonte na kanoume kai na anevasoume to athlima sta ypsi pou to theloume. Kai magkia einai otan grafeis oti tipote na afineis kai to onoma sou. Kaloi mou anthropoi ante esto kai mia fora na xairomaste gia toulahiston kala pragmata pou mas dinei i EHF. Aytoi sigoura den harizoun tipota. O pote kalo einai na voithisoume ta zeygaria na pane kala. Kali tous epitixia opos kai se olous sas.

Anonymous said...

Παρακολουθώντας εξ αποστάσεως τις αναρτήσεις του blog διαπίστωσα ότι πολλά σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο με φωτογραφίζουν. Δεν είχα σκοπό να παρέμβω αλλά με αφορμή όμως την αναφορά του μικρού ονόματος μου - δεδομένου ότι δεν υπάρχουν άλλα άτομα με αυτό το όνομα στη διαιτησία -έχω να πω τα εξής. Έβλεπα από τα σχόλια ότι θα έρθει η στιγμή που θα εμπλακω, αφού το πρόσωπο μου βολεύει και τις δυο αντιμαχόμενες πλευρές για διαφορετικούς όμως λόγους. Αυτό ήταν φανερό αφού και ο πλέον αδαής θα μπορούσε να καταλάβει ότι κάποιος γράφει κι έτσι κι αλλιώς για να θολώσει τα νερά. Άλλωστε τα περισσότερα από τα αναγραφόμενα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αφού δηλώσω ότι ουδεμία σχεση έχω με αυτά που γράφονται μια και την άποψη μου τη λέω πάντα δημόσια σε αντίθεση με αυτούς που κρύβονται, εκφράζω την άποψη, ότι η εμπλοκή μου έχει σχέση με την πρόσφατη δημόσια πρόταση του Σ. Κουτσουπη και προς το πρόσωπο μου για να επανέλθω στη διαιτησια, για την οποία παρεμπιπτοντως τον ευχαριστώ. Ας μη φοβούνται οι κ.κ πρώην συνάδελφοι της περιοχής της Β. Ελλάδας, αφου παρά την τιμητική πρόταση του κου Κουτσούπη να επιστρέψω, αλλά και ιδιαίτερα εκείνης του κου Νικολίτσα για να συμβάλλω στην προσπάθεια της ΚΕΔ/ΟΧΕ δια της συμμετοχής μου, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Προτιμώ να ασχοληθώ με την ίδρυση του υπο σύσταση σωματείου ΑΣ Γέρακα, που βρίσκεται στο πρωτοδικείο για έγκριση και την δημιουργία εξειδικευμένης εταιρείας για την προώθηση των αθλητών και των δραστηριοτήτων των σωματείων. Όσο αφορά το παράσιτο που με έχει πολλάκις κατασυκοφαντήσει μεσω κίτρινου τύπου και το οποίο κρύβεται πίσω από τα αισχρά υπονοούμενα για τον κορυφαίο Έλληνα διεθνή διαιτητή, καλό θα είναι να αφήσει το blog για τους απλούς φίλους του αθλήματος. Θα έπρεπε να σκεφτεί κανείς, ότι αν ήθελα να πω πράγματα από το θαυμαστό κοσμο της διαιτησίας, θα τα έλεγα όταν σταμάτησα, τότε που η απογοήτευση μου ήταν νωπή και ο θυμός μου μεγάλος και δεν θα περίμενα ενάμιση χρόνο αργότερα και μέσα από τη σελίδα του κου Χατζηδημητρίου να το πράξω. Αφού δεν το έκανα τότε, τελείωσε. Άλλωστε το θέμα διαιτησία τελείωσε τον Οκτώβριο του 2008 για μένα. Στους Τζαφερόπουλο, Μπέτμαν, Παπαματθαίου, Χρηστίδη και σε όποιο άλλο ζευγάρι βρεθεί σε αυτή τη θέση, εύχομαι να έχουν καλή επιτυχία και να μην αντιμετωπίσουν την εμπάθεια και τον βρώμικο πόλεμο που δέχτηκα εγώ κι ο Σάκης Μανδάς από τα συγκεκριμένα άτομα και έντυπα.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,
Στάθης Παπαχαρτοφύλης

Anonymous said...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ...

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ !!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΑΘΗ .ΘΑΝΑΣΗ .ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΤΖΗ!!!!!!!!

Anonymous said...

παράσιτο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Anonymous said...

mpavo stathi. milises eponima ligoi exoun ta arx... na to kanoun ayto.

Anonymous said...

ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΑΣ ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ) ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΑ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΜΑΤΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΥΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΑΤΕ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΡΙΣΙΜΟΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ, ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΑΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

Anonymous said...

pap se estisan ta filarakia tou aggeloudi kai den pires xampari.se eixa gia pio eksipno.