ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

O Eπικεφαλής τεχνικός της Ανάπτυξης Τάκης Κορορός με την αρωγή και τη συμπαράσταση των αναπτυξιακών προπονητών της ΕΣΧΑΜΑΘ Θεόδωρου Τογανίδη και Τριαντάφυλλου Χριστοδουλίδη, από την Παρασκευή μέχρι και την Δευτέρα θα πραγματοποιήσει σειρά υποδειγματικών προπονήσεων και μετρήσεων σε όλη την Αν. Μακεδονία και Θράκη. Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωϊ από την Προσοτσάνη Δράμας με πορπονήσεις παμπαίδων παγκορασίδων και κορασίδων. Το απόγευμα του Σαββάτου οι τρεις τεχνικοί θα βρίσκονται στην Κομοτηνή,  την Κυριακή το πρωϊ στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή το απόγευμα στην Ξάνθη και τη Δευτέρα από τις 8.30 το πρωϊ έως τις 2.00 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του 8ου Λυκείου Καβάλας θα διδάξουν σε σεμινάριο για καθηγητές Φυσικής Αγωγής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή 95 καθηγητές. Είναι το δεύτερο σεμινάριο χάντμπολ. Πέρυσι είχε γίνει για πρώτη φορά από τους Τογανίδη και Χριστοδουλίδη. Στην προσπάθεια για την πραγματοποίηση αυτού του σεμιναρίου υπάρχει η στήριξη του προϊσταμένου Φυσικής Αγωγής Καβάλας Βασίλη Νικολαϊδη και του Σχολικού Συμβούλου Γεωργίου Αμπατζόγλου. Στόχος όλης αυτής της προσπάθειας και κινητοποίησης είναι να έρθει το άθλημα πιο κοντά στον κόσμο και τα παιδιά την Αν. Μακ. Θράκης και να επιτευχθεί η δραστηριοποίηση σωματείου για το χάντμπολ στην Καβάλα.

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: «ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΡΙΤ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Δ ΄ΑΘΗΝΑΣ»
Πραγματοποιήθηκε σεμινάριο για τους καθηγητές φυσικής αγωγής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Δ΄ Αθήνας. Το παρακολούθησαν 30 καθηγητές οι οποίοι πήραν μέρος  στο βιωματικό/πρακτικό μέρος του προγράμματος, ενώ χρησιμοποιήθηκε ως ομάδα επίδειξης, τάξη με μαθητές από το 4ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης. Μοιράστηκαν μπάλες και διανεμήθηκε έντυπο υλικό. Την ευθύνη του σεμιναρίου είχαν οι αναπτυξιακοί της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σκάρλος και Κώστας Κότσιρας.  Τη δράση αυτή  στήριξε η σχολική σύμβουλος Δ΄ Αθήνας Μαρία Παπαδοπούλου,  η οποία διετέλεσε πρωταθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής η οποία σχετικά δήλωσε: «Το χάντμπολ είναι ένα πολύ όμορφο ομαδικό άθλημα,  οι συνάδελφοι καθηγητές το έχουν διδαχθεί στα ΤΑΦΑΑ αλλά στα σεμινάρια δίνονται οι τελευτάιες εξελίξεις τόσο στους κανονισμούς όσο και στον τεχνικό τομέα από τους εξαίρετους εισηγητές Δημήτρης Σκάρλο και Κώστας Κότσιρα, οι οποίοι έχουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία να διδάξουν κατά τον καλύτερο τρόπο. Η ΟΧΕ δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της την διάθεση για την ανάπτυξη του αθλήματος στις μικρές ηλικίες και διαθέτει τους διδάσκοντες για τα σεμινάρια αυτά.  Συζήτησα με τους αναπτυξιακούς της ΟΧΕ, την σκέψη να διοργανώσουμε φεστιβάλ στριτ χάντμπολ και γενικότερα φεστιβάλ χάντμπολ με τα σχολεία της Δ΄ Αθήνας για να φέρουμε το άθλημα αυτό πιο κοντά στα παιδιά και στους καθηγητές».

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΔΧΑ
Τη Δευτέρα 2/ Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 19.30 στα γραφεία του ΣΥΔΧΑ, Μονής Προδρόμου 6 και Αριστοτέλους (πλατεία Βικτωρίας) θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
Τα αποτελέσματα της ΕΣΧΑ
Ανδρών:
ΑΟ Πήγασος-Δικέφαλος Αστέρας 34-20
Ολυμπικαός Κερατσινίου-ΑΟ Πολιτείας 25-26
ΑΣ Ευώνυμος-ΝΕΦΟ Νικηφόρος 32-32
ΑΟ Τελαμών-ΓΣ Σαλαμίνας 28-24


--Ο ΓΑΣ Καματερού είναι η πρώτη πρωταθλήτρια ομάδα από τις φετεινές διοργανώσεις της ΕΣΧΑ , στις νεάνιδες που συγκέντρωσε 8 βαθμούς σε 4 αγώνες κατόπιν αυτού θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων

Τοπικό Πρωτάθλημα Ανδρών΄, Β όμιλος Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου
Σπάρτακος-ΣΔΥΑ 12-21
ΓΣ Πανιώνιος Άργους-Σπάρτακος Άργους 10-0
ΣΔΥΑ- ΓΣ Πανιώνιος Άργους 24-16
ΣΔΥΑ-ΑΣ Σπάρτακος Άργους 28-13

4 comments

Anonymous said...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η Η ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΟΧΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ Η ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ

Anonymous said...

ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

Anonymous said...

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΧΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ. ΕΣΥ ΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ (Π.Χ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΚΛΠ). ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΘ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

Anonymous said...

ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ.ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ η ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ Η ΠΙΤΑ ΔΙΚΑΙΑ.....Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ.ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;