ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τι συνέβησαν στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών τα οποία στέλνουν στον αθλητικό δικαστή το γηπεδούχο σωματείο, άλλα και τον Πρόεδρο του Εθνικού Κοζάνης, πρόεδρο της Ε.Σ.Χ.ΔΥ.Μ και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, Αρη Βατάλη.

Το φύλλο αγώνα που έγραψαν οι διαιτητές Γιώργος Γρηγοριάδης- Παύλος Μαυρίδης αναφέρει τα εξής: «Κατά την διάρκεια του α' ημιχρόνου φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας μας εξύβριζαν με φράσεις όπως «Τι σφυρίζεται ρε μαλ..., θα σας γαμ..., ηλίθιοι, βλάκες, καθώς επίσης και άλλες ακατονόμαστες φράσεις. Στο 33:47 πραγματοποιήσαμε προσωρινή διακοπή διότι μεμονωμένοι φίλαθλοι της γηπεδούχου που βρίσκονταν στην βοηθητική κερκίδα μεταξύ των οποίων και το μέλος του Δ.Σ. της γηπεδούχου κος Βατάλης, μας εξύβριζαν εν χορώ, λέγοντας «Ρε μαλ... δεν θα φύγετε ζωντανοί από εδώ. Ξέρετε που ήρθατε; Θα σας γαμ..., γαμ... την πουτ... τη μάνα σας κ.α.. Στο συγκεκριμένο λεπτό και λόγω του γεγονότος ότι οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι, ήταν 5-6 τον αριθμό ζητήσαμε από τον κομισάριο (κ. Τσολοβίδης), να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες με την βοήθεια της αστυνομικής δύναμης και να μεριμνήσει για την αποκατάσταση της τάξης. Ενημερώσαμε επίσης ότι αν επαναληφθεί παρόμοιο συμβάν θα αναγκαστούμε να ζητήσουμε την απομάκρυνση της συγκεκριμένης μερίδας φιλάθλων από το γήπεδο. Στο 56:30 ξαναδιακόψαμε προσωρινά τον αγώνα, διότι οι ίδιοι φίλαθλοι της γηπεδούχου αντιδρώντας σε απόφαση μας κινήθηκαν απειλητικά προς την πλευρά μας, που στέκονταν ο κ. Γρηγοριάδης και με άσεμνες χειρονομίες τον έβριζαν, λέγοντας τα εξής: «Τι σφυρίζεις ρε μαλ... χοντρέ, θα μπούμε μέσα θα σας γαμ... κ.α.». Κινηθήκαμε μετά από αυτό προς το μέρος της γραμματείας και ενημερώσαμε τον κομισάριο να μεριμνήσει για την απομάκρυνση των συγκεκριμένων φιλάθλων από τις κερκίδες του γηπέδου. Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις, κομισάριου, αστυνομικής δύναμης και των ιθυνόντων των γηπεδούχων, οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι απομακρύνθηκαν. Κατά την ώρα της διακοπής εξύβριζαν και πλέον μεγάλη μερίδα φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας και από την κύρια κερκίδα του γηπέδου, λέγοντας: «Δεν θα φύγετε ζωντανοί από εδώ θα σας γαμ... κ.α.». Μετά την πάροδο δέκα λεπτών ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΑΤΑΛΗ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Φ.Σ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ Ο.Χ.Ε.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ – ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ

Με ψεύδη, παραποίηση και απόκρυψη γεγονότων ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΕΜΕΝΑ για να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να καλύψουν τα λάθη τους!!! Εμπλέκουν το όνομα μου και με παρουσιάζουν "ως κοινό χούλιγκαν" για να δικαιολογήσουν την μεροληπτική και εις βάρος της ομάδος μου διαιτησία τους.
Παρουσιάζουν (μαμάδες –θειες- γιαγιάδες των αθλητριών) σεβάσμιους ,άμεμπτου ηθικής πολίτες – πρώην αθλητές – παράγοντες του αθλητισμού – παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης 40 - 50 & 60 ετών με τα παιδιά και τα εγγόνια τους παρών ως "εν δυνάμει εγκληματίες με δολοφονικές διαθέσεις και οργανωμένους χούλιγκαν". Αισθάνθηκαν να απειλούνται 2 άνδρες, 1.90μ και 140 κιλών ο καθένας, από 4 ανθρώπους που βρισκόταν στην Νότια κανονική (και όχι βοηθητική εξέδρα όπως την ονομάζουν) από εμένα, τον Γραμματέα του συλλόγου, τον υπεύθυνο του σταδίου ,60 ετών ,και ένα παλαίμαχο αθλητή μεγάλων αποστάσεων, 50ετών, παρουσία αστυνομικής δύναμης !!!
Ένα απόφθεγμα λέει «Η γυναίκα του ΚΑΙΣΑΡΑ δεν πρέπει να είναι ΗΘΙΚΗ πρέπει και να το ΔΕΙΧΝΕΙ » και είναι προφανές ότι οι παραπάνω κύριοι δεν το έδειξαν. Άραγε για πιο λόγο τους φώναζαν ΄΄ τι σφυρίζετε ρε μαλ… ΄΄. Μήπως γιατί όλος ο κόσμος έβλεπε τα εσκεμμένα λάθη τους. Για πιο άλλο λόγο να αντιδρούσαν στις αποφάσεις τους οι φίλαθλοι και όχι οπαδοί μας (τι είδους κόσμος πάει και βλέπει το χάντμπολ; Kοινοί χούλιγκαν των γηπέδων ή συγγενείς αθλητών, αθλητές, παλαιοί αθλητές, διαιτητές, παλαιοί διαιτητές, δηλ άνθρωποι που γνωρίζουν κανονισμούς και έχουν οξεία αντίληψη). Γιατί οι φίλαθλοι είχαν τέτοια συμπεριφορά; Στα τόσα χρόνια που είναι διαιτητές δεν τους έβρισαν ξανά, δεν τους είπαν ΄΄ξέρετε που ήρθατε΄΄, ΄΄από πού θα φύγετε’’; Γιατί τέτοια σπουδή για το συγκεκριμένο παιχνίδι; Ποιο άλλο φύλλο αγώνα, αν δεν έγιναν σοβαρά επεισόδια ,αναγράφει ανάλογο περιστατικό και εμπλέκει Πρόεδρο του συλλόγου μόνο, παρουσιάζοντας τον ως αλλόφρων και εν χορό να βρίζει. Και ποιος διαιτητής αισθάνθηκε μέσα στην Κοζάνη ότι απειλείται;;; Ακόμα εκείνος που μετά από (άδικη) απόφαση του, σε συγκεκριμένο χρονικό λεπτό και συγκεκριμένο σκορ, στοίχιζε την σημαντικότερη παίχτρια του Εθνικού, παρουσία μου έκλεισε το μάτι επιδεκτικά σε παλαιό ισχυρό παράγοντα της ομοσπονδίας που συνόδευε την φιλοξενούμενη ομάδα ,δεν αισθάνθηκε κάτι τέτοιο.
Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να μπορούμε να γράφουμε τα παιχνίδια σε ηλεκτρονικό μέσο ούτως ώστε να αποδείξουμε τι πραγματικά συνέβη. Είμαι σίγουρος δε ότι αν αυτό γινόταν, ίσως να μην τολμούσανε να κάνουν όσα έκαναν.
Αφού δεν κατάφεραν λοιπόν τον σχεδιασμό τους με τις αποφάσεις τους λέγοντας ΄΄εγώ αυτό είδα΄΄ ΄΄εγώ αυτό δεν το είδα΄΄, με την εξουσία που μου δίνει ο νόμος – κανονισμός, η στολή και η σφυρίχτρα να επιβάλω υποκειμενικό δίκαιο στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Το κάναν δια του φύλλου αγώνα ούτως ώστε να τιμωρηθεί η έδρα και εγώ ως Πρόεδρος του Εθνικού, Πρόεδρος της ΕΣΧΔΥΜ και μέλος του Δ.Σ της Ο.Χ.Ε.
Όπως είναι αλήθεια μέσα σε τόσο λίγο καιρό τόσες πολλές θέσεις και υψηλές, τόση πολύ εμπιστοσύνη τόσων πολλών ανθρώπων να με τιμήσουν, να με εμπιστευθούν και να με ψηφίσουν!!!!
Ρίχτε λοιπόν την λάσπη και πάμε. Κάτι θα κολλήσει πάνω.
Για πιο λόγο αφού συμμετείχα ΄΄εν χορώ’’ με μεμονωμένους φιλάθλους (4 ήμασταν όλοι, πόσοι ήμασταν οι μεμονωμένοι) σε ακατανόμαστες πράξεις και προσβλητικότατες φράσεις τις οποίες ντρέπομαι να τις διαβάσω, όχι να τις πω και με γνώριζαν ποιος είμαι δεν ζητήθηκε η σύλληψη μου από τα αστυνομικά όργανα; Για να με προστατεύσουν από το σκάνδαλο ή μήπως επειδή απλά διαμαρτυρόμουν και η αστυνομία δεν είχε λόγο να με συλλάβει; Ενώ το φύλλο αγώνα θα το δει όλο το πανελλήνιο, όλος ο χαντμπολικός κόσμος και παράλληλα τους έδινε το άλλοθι, το αντιστάθμισμα;
Τον Γεν. Γραμματέα που ήταν δίπλα μου σε όλη την διάρκεια που εγώ ήμουν στο γήπεδο, ο οποίος από αμούστακο παιδί είναι παίχτης χειροσφαίρισης του ΕΘΝΙΚΟΥ και επί 10 χρόνια έφορος και παράγοντας, τον οποίο γνωρίζουν και πέτρες των σταδίων, δεν τον γνώριζαν; Γιατί δεν αναγράφηκε στο φύλλο αγώνα και αναγράφηκα μόνο εγώ; Γιατί αναγράφομαι ως μέλος του Δ.Σ του ΕΘΝΙΚΟΥ όταν όλοι όσοι ασχολούνται με το χάντμπολ γνωρίζουν ότι είμαι και μέλος του Δ.Σ της Ο.Χ.Ε. ; Όταν αδικούνταν η ομάδα μου εσκεμμένα, εθελοτυφλώντας σκόπιμα τις περισσότερες φορές, ο κ. Γρηγοριάδης μας κοιτούσε σε κάθε διαμαρτυρία μας με ύφος ειρωνικό, πόσο ήρεμος να παραμείνει κανείς, να τον καταγγείλω πού ,σε ποιόν, ποιος θα με πιστέψει, πώς θα το αποδείξω; Κάμερα δεν είχαμε. Παρατηρητής δεν υπήρχε. Ο κομισάριος το μόνο που κάνει είναι να επιβλέπει την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού. Μπορεί να συμφωνεί με τους διαιτητές, αλλά δεν μπορεί να κρίνει τις αποφάσεις τους. Μια λαϊκή ρήση στην Κοζάνη επί τουρκοκρατίας, έλεγε ΄΄άμα σε γ.. ο κατής σε ποιόν θα πας να το πεις΄΄; Που θα βρεις το δίκιο σου (δηλ. αυτό συμβαίνει κι εδώ).
Ρωτώ ακόμη, όταν χόρευα με είδαν, όταν αποχώρησα περίπου στο 48΄με 49΄ δεν με είδαν. Αυτό γιατί δεν αναφέρεται στο φύλλο αγώνα; Μήπως γιατί στο άγχος τους να κάνουν ότι κάνουν έβλεπαν ότι ήθελαν ή δεν έβλεπαν τίποτα, όπως και ότι άκουγαν το απέδωσαν σε όποιον τους συνέφερε.
Όπως ακριβός δεν είδαν καμία φορά παράβαση, το άλμα στον αέρα και το πάτημα με τα 2 πόδια στο έδαφος και μετά πάσα σε συμπαίκτη. Όπως είδαν σκληρό μαρκάρισμα από μπροστά να είναι 2λεπτο και δεν είδαν μαρκάρισμα από πίσω. Όπως είδαν παράβαση σε περιφερειακή κίνηση επιτιθέμενου σε οργανωμένη άμυνα και να είναι 2λεπτη παράβαση γιατί την διενήργησε από μέσα, χωρίς να είναι και ο αμυντικός μέσα. Όπως μετά από διαβούλευση κατάλαβαν ότι το είδαν το επικίνδυνο παιχνίδι και να βγει κάρτα;
Το τέλειο έγκλημα καλυπτόμενο κάτω από το προσωπείο του σοβαρού, τυπικού και άμεμπτου.
Για όσα δε αναφέρονται ότι λέγονταν και υποτίθεται κάναμε, εάν τους πείραξαν, ζητάμε ταπεινά συγνώμη. Την επόμενη φορά που διαιτητές θα μεροληπτούν και θα υπονομεύουν την προσπάθεια της ομάδας μου, θα κλείνουν το μάτι στην αντίπαλη ομάδα, θα μας κοιτούν υποτιμητικά και ειρωνικά, θα ερμηνεύουν τους κανονισμούς κατά το συμφέρον τους, δεν θα σέβονται ούτε το ποιοι είμαστε, ούτε την προσπάθεια που κάνουμε, δεσμευόμαστε ότι θα τους κάνουμε και τραπέζι σε ένδειξη της καλής μας φιλοξενίας, θα φιληθούμε σταυροτά στον αποχαιρετισμό και θα άλληλοευχηθούμε σύντομα να τα ξαναπούμε. Έτσι για να αισθάνονται αυτοί ότι απέδωσαν το ΄΄δίκαιον΄΄ και εμείς καλοί οικοδεσπότες. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!!!
Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ!!! ΖΗΤΩ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Με εκτίμηση Άρης Βατάλης
Πρόεδρος Φ.Σ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Πρόεδρος Ε.Σ.Χ.ΔΥ.Μ
Μέλος Δ.Σ Ο.Χ.Ε.

* Η επιστολή δημοσιεύθηκε στο site handball.madblog.gr


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΑΤΑΛΗ

ΑΡΗΣ ΒΑΤΑΛΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΧΔΥΜ
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ  Ο.Χ.Ε. 
Προς:   Μ.Μ.Ε.

hatzi-handball.blogspot.com - handball.madblog.gr                                                       
Xατζηδημητρίου  Κων/νο - Τσαβδαρίδη Δημήτρη                                                                                                                        

Ενημερώθηκα σήμερα από φίλους και συναδέλφους της χειροσφαίρισης κι αυτό  γιατί σοβαροί λόγοι υγείας συγγενικών μου προσώπων  αλλά και επαφών με παραγόντων της Τοπικής και Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης της Κοζάνης και Φλώρινας για την ανάληψη της τελικής φάσης του πρωταθλήματος κορασίδων και του διακλιμακιακού, δεν μου έδωσαν την δυνατότητα να παρακολουθήσω ο ίδιος την απόδοση της ανοιχτής μου επιστολής  της 27-1-09 για το παιχνίδι ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ.

Σας αναφέρω λοιπόν ότι το κείμενο κάτω από το ΄΄ Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ!!! ΖΗΤΩ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ΄΄ όπου και εκεί τελειώνει. Αφορά την επιστολή έγγραφης απολογίας του Γ. Γραμματέα του συλλόγου, σε σχέση με τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα, το οποίο εκ παραδρομής εισήρθε στην ανοιχτή μου επιστολή, λόγω του ότι και η εν λόγο απολογία στηρίχθηκε στους βασικούς άξονες της επιστολής μου.

Για τον λόγο αυτό ζητώ να αφαιρεθεί το παρακάτω κείμενο ώστε να αποδοθεί σωστά. Επίσης όπως προκύπτει από το συμπληρωματικό του φύλου αγώνα, αλλά και την βεβαίωση του αστυνομικού οργάνου το οποίο ήταν δίπλα μου. Ουδέποτε εγώ προσωπικά  καταφέρθηκα με άπρεπές λόγο και χειρονομίες προς τους διαιτητές.


Με εκτίμηση                                                                                                                  
Ευχαριστώντας σας εκ των προτέρων για την φιλοξενία σας.


ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΑΤΑΛΗ
''Επιφυλασσόμενος της χρήσης κάθε δικαιώματος εκ του νόμου για την προστασία δυσφήμισης του ονόματος μου και την αποκατάσταση αυτού. Αναγνωρίζοντας μόνο ότι διαμαρτυρόμουν έντονα όρθιος, απέδωσα δε λέξεις όπως τι σφυρίζεις ρε, βλα… & μαλ… και τίποτα άλλο, διότι τα σφυρίγματα και οι αποφάσεις κατά της ομάδας μου προσέβαλαν εμένα τους συνεργάτες μου τις αθλήτριες μου, τους ανώνυμους και επώνυμους φίλαθλους της Κοζάνης, τους ανθρώπους που μοχθούν και προσφέρουν ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς την ψυχή τους στο άθλημα, θεωρώντας μας οι παραπάνω κ.κ βλα... – μαλ. – ηλιθ.. & ‘’άλογα΄΄ όντα''

18 comments

Anonymous said...

Kante enan erano na videoskopoun tous agwnes.

Anonymous said...

O KOMISARIOS TI EGRAPSE STHN EKTHESI TOY?

Anonymous said...

ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΧΕ , ΕΧΕΙ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΓΙΝΑΜΕ........ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ Ο κ. ΒΑΤΑΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ? ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ?
Ο κ. ΤΖΕΒΕΛΕΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΧΑΔΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΣ κ.κ. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΚΛΠ ΤΗΣ ΚΕΔ ?

Anonymous said...

Εσείς κ. Τσιάρα τι γνώμη έχετε για το πραγματικό γεγονός ?
Ετσι είναι όπως τα γρ¨αφουν οι διαιτητες ή όπως τα λέει ο κ. Αρης?

Η άποψη σας θα είναι πολύ διαφωτστική λόγω της ανοικτής σας τοποθέτησης υπέρ του κ. Χατζηγεωργίου

Θα χαρούμε πολύ να σας διαβάσουμε
. ειλικρινά ......

Anonymous said...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΣΙΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Anonymous said...

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ DR. REFEREE

Anonymous said...

EKANE TA PRAGMATA KALITERA GIA TIN DIAITISIA

Anonymous said...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ??????????

Anonymous said...

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ PRIME TIME. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΑΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ Ο GOLDEN BOY ΑΡΗΣ ΒΑΤΑΛΗΣ, ΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ;

Anonymous said...

ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΑΡΗ? ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΜΕΜΠΤΟ, ΣΕΒΑΣΜΙΟ ΚΛΠ, ΣΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ, ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ? ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, ΘΕΟΣ. ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ Μ...ΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ? Η ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Anonymous said...

ΑΡΟΥΛΗ ΣΑΛΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ....

Anonymous said...

ΒΑΤΑΛΗ ,ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΝΟΟΕΙΤΑΙ ΟΜΑΔΑ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΚΑΜΕΡΑ )ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.ΕΒΡΙΖΕ Η ΔΕΝ ΕΒΡΙΖΕ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.ΤΡΙΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Χ.Ε ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΣΚΕΨΟΥ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Χ.Ε ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ 80 ΨΗΦΟΥΣ Ο ΒΑΤΑΛΗΣ).ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΤΙΣΟΥ ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΒΑΤΑΛΗ.

Anonymous said...

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ Ο ΤΣΙΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ? ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.........ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.........

Anonymous said...

MA POIOS EINAI AYTOS O TSIARAS RE PAIDIA?

Anonymous said...

pedia oti k na leme fetos ta pragmata stin diaitisia einai APARADEKTA !! apo b ethniki mexri a1

Anonymous said...

o tsiaras einai enas poy exei ena taxi kai epeidi den to xerei oute i mana tou to pezei dimosiografos tou handball mpas kai kai kanei kamia gnorimia kai apoxtisei kanena noima i zoi toy gprafei stin a8litiki boreias elladas pou tin diabazoun 4 me 5 atoma to polu ........

Anonymous said...

Προεδρε Αγγελουδη να χαιρεσε τους εκλεγμενους σου τα εκανες σαλατα ολα με τις αποφασης που εχεις παρει. Νικολιτσα αν συνεχεισης να χρεισσημοποιής τους ιδιους συμβουλατορες τι να σου πω και εσενα να τους χαιρεσε πως ειπε καποτε ο Μητροπουλος του ποδοσφαιρου ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να νικαει και οι αλλοι να πανε να Γ........... ετσι και εσυ τα παιδια απο το Αργος να παιζουν διπλα τριπλα και οι κολοιτοι του Καψαλη-Βαταλη του Αθηναιου, ΒΗΤΑΣ-ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και αυτοι που ψηφιζουν τον εαυτον τους για καλυτεροι διαιτητες;;;ΤΑ αλλα αυριο

Anonymous said...

3.12
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ.ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΠΟΛΛΑΚΙΣ. ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ
BHMA1: ΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ WORD
BHMA2:ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ SPELLCHECKER
ΒΗΜΑ3: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ COPY/PASTE ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥ BLOG.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕ ΤΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ