Ο ΣΑΣΑ ΖΙΒΟΥΛΟΒΙΤΣ MVP ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΣΑΣΑ ΖΙΒΟΥΛΟΒΙΤΣ MVP ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ο Σάσα Ζιβούλοβιτς διεθνής και παίκτης του  ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ αναδείχθηκε MVP της 11ης Αγωνιστικής.

Ο Σάσα Ζιβούλοβιτς δήλωσε: «Το άθλημα είναι ομαδικό. Η δουλειά που αποδίδει οφείλεται σε όλη την ομάδα. Αυτή την επιλογή μου ως MVP θα την μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου. Ο Δούκας είχε μια δύσκολη εβδομάδα την οποία αντιμετώπισε με σταθερότητα και επιτυχία. Υπάρχει κούραση από τα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ σε συνδυασμό με τα παιχνίδια του Πρωταθλήματος, όμως όλα αυτά τα παιχνίδια μας έχουν ωφελήσει και μας έχουν δώσει πολύτιμη εμπειρία. Ο Δούκας έχει αλλάξει σαν ομάδα. Οι στόχοι βέβαια πάντα είναι υψηλοί τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι του Κυπέλλου με το Φίλιππο μέσα στη Βέροια , όπου θα είναι ένας τελικός πριν τον τελικό. Όποιος νικήσει σε αυτό το παιχνίδι στη συνέχεια θα έχει πιο εύκολο έργο στο φάϊναλ φορ διότι σε αυτό το φάϊναλ φορ δεν θα είναι ο Πανελλήνιος. Το μυστικό που διέπει την αγωνιστικότητά μου οφείλεται σε τρεις παραμέτρους: α)είμαι επαγγελματίας β)αγαπώ το χάντμπολ και γ) δεν μπορώ να χάνω».

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ TΟΥΡΝΟΥΑ 5x5 ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΧΕ
Την Κυριακή το πρωϊ στο Κλειστό της Κυψέλης  οι ρυθμοί ήταν γιορτινοί. Πολλά παιδιά βρέθηκαν κοντά στους αγαπημένους τους αθλητές από την ομάδα ανδρών του Πανελληνίου (Ζαραβίνας Κοτελίδας κα), ενώ κάτω από τις συμβουλές και τις παραινέσεις των αναπτυξιακών προπονητών της ΟΧΕ Σκάρλου/ Κότσιρα πραγματοποίησαν ένα όμορφο γιορτινό τουρνουά χάντμπολ στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο του Πανελληνίου, το οποίο είχε χωριστεί σε δυο μίνι γήπεδα 5x5. Επίσης κοντά στα παιδιά ήταν οι προπονητές του Πανελληνίου Δημήτρης Τεγγελίδης και Σωτήρης Τοντόροβιτς ενώ ο Νίκος Γραμματικός έχοντας επωμιστεί πολλούς ρόλους κατηύθυνε ενθάρρυνε και  βράβευσε τα παιδιά ενώ έκανε και επιλογή ταλέντων για τη νέα ομάδα μίνι που θα στελεχώσει τον Πανελλήνιο ΓΣ για τη χρονιά 2009. Η δράση κρίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματική αφού πολλά νέα παιδάκια φάνηκε πως γνώρισαν και αγάπησαν το χάντμπολ. Αυτή η δράση είναι μια από τις πολλές που η Επιτροπή ανάπτυξης οργανώνει σε συνεργασία με σωματεία και δήμους σε όλη την Αττική. Στο τουρνουά παραβρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ της ΟΧΕ Σπύρος Κουτσούπης.

--Στο site της ΟΧΕ στην επιλογή Δελτίο Τύπου –Φωτογραφικό αρχείο, μπορείτε να βρείτε  φωτογραφικό υλικό.

Τα αποτελέσματα της ΕΣΧΑ
Ανδρών: Δικέφαλος Αστέρας-Ολυμπιακός Κερατσινίου 23-41, ΝΕΦΟ Νικηφόρος-ΑΟ Άτλαντες 38-23, ΑΟ Αετός-Ας Ευώνυμος 23-23, ΑΟ Πολιτείας-ΑΟ Τελαμών 30-14, ΓΣ Κηφισιάς-ΓΣ Σαλαμίνας 26-21
Εφήβων: ΑΣ Αναγέννηση-ΠΟΚ Έσπερος 49-20,ΑΣΕ Δούκα Δικέφαλος Αστέρας 10-00.


No comments