ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ -ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ- ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΑ ΦΡΕΖΕΡ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ -ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ- ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΑ ΦΡΕΖΕΡ


«Σπουδαία μεταγραφή»

Από τη στιγμή που οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα, απέμεναν μόνο τα τυπικά για την επισημοποίηση της «σχέσης». Ετσι, με ανακοίνωση της η πρωταθλήτρια Ελλάδας Ορμή Λουξ, γνωστοποίησε πως η Ανια Φρέζερ, είναι και με την… βούλα παίκτριά της. Η Σλοβένα σούπερ σταρ χθες απέστειλε το διαβατήριο της, ώστε να γίνουν και οι απαραίτητες ενέργειες για την δήλωση της στην ΟΧΕ. «Σε συμφωνία με τη διεθνή Σλοβένα δεξιά ίντερ Ανια Φρέζερ ήρθε η Ορμή- Λουξ, προκειμένου να ενισχύσει την πρωταθλήτρια Ελλάδος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η 34χρονη αριστερόχειρας αγωνιζόταν μέχρι τον περασμένο Μάιο στην Κριμ Λουμπλιάνας και μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου στην Κριμ Μερκάτορ της Σλοβενίας. Εχει κατακτήσει τρεις φορές το Champions League (δύο με την Κrim L. και μία με τη Slagese Δανίας)», ενώ η ανακοίνωση καταλήγει πως η άφιξη της στην Πάτρα αναμένεται στις 6 Ιανουαρίου, οπότε και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση. Ο διευθυντής της Ορμής Ανδρέας Κόγκας, που χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση, σχολίασε: «Θεωρώ ότι είναι μια πολύ σπουδαία μεταγραφή και είναι επιτυχία για το ελληνικό χάντμπολ να έρχονται τέτοιες αθλήτριες στην χώρα μας. Η προσπάθεια της Ορμής είναι να γίνει ακόμα ποιοτικότερη ομάδα».

12 comments

Anonymous said...

[Anja Freser: The final decision is not yet made. But taking in consideration all injuries and problems, my time is slowly up. I would like to start living a real life and have a family once, but I will not say anything about it until I have not come to a 100% sure decision.]

Μετά από αυτή τη δήλωση της ιδίας τι να πεί κανείς, τα λέει όλα μόνη της... η αρπαχτή πρό των πυλών.

Anonymous said...

poy egine ayti i dilosi?????

Anonymous said...

Τι μικρόψυχη αντιμετώπιση!...

Anonymous said...

http://www.ehfcl.com/women/2007-08/article/11059/Freser+has+never+seen+so+many+injuries+before

Εδώ είναι όλη η συνέντευξη που έδωσε και μιλούσε για τους πολΛούς τραυματισμούς που είχε η ομάδα της. Θα έπρεπε να ντρέπεστε κύριε ανώνυμε 5:55 που απομονώσατε ένα κομμάτι της συνέντευξης από το site του C.L. με μοναδικό σκοπό να βάλετε κατά της αθλήτριας και του σωματείου με το οποίο συμφώνησε.Κοιτάξτε λίγο πότε δόθηκε αυτή η συνέντευξη.Κοιτάξτε λίγο την ερώτηση που της έκαναν. Άντε πια, ΕΛΕΟΣ.Είναι χρονιάρες μέρες και δε θα σχολιάσω άλλο.
Καληνύχτα σας και καλή χρονιά σε όλους σας!!!!!!!!

Υ.Γ.:Αγαπητέ κύριε Κώστα, σε σας ειλικρινά Καλή Χρονιά, γιατί το αξίζετε!

Anonymous said...

Μπραβο στους παραγοντες της Ορμης.Η μονη ομαδα που ακολουθει το παραδειγμα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ στο αντρικο τοτε με Τουτσκιν,Μανασκοφ,Μπενιαμινσον και αργοτερα Αταβιν που εφτασε μια ανασα απο το τρεμπλ με νταμπλ στην Ελλαδα και τελικο Ευρωπαικου.Ολοι οι αγνοι φιλαθλοι του χανυτμπολ ευχομαστε οτι καλυτερο για την προσπαθεια της Ορμης και να μην δινετε σημασια σε διαφορες συκοφαντιες.

Anonymous said...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ,Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Η ΟΧΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΙΚΡΙΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΠΟΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.

Blog Writer said...

Απορία: Οι παράγοντες των ομάδων που μπαίνουν και γράφουν γιατί ντρέπονται να βάλουν από κάτω το όναμά τους;

Anonymous said...

γιατι ειναι κουφαλες, διπροσωποι,ψευτες και ενιοτε λαμογια

Anonymous said...

kai gia arpaxti na erthei (pou leei o logos...), einai tetoia i poiotita tis pou tha einai i kalyteri tou prota8limatos.

Anonymous said...

Ας τελειωνουμε με αυτην την καραμελα των δημοσιογραφων σαν τον κυριο Χατζηκυριακιδη που το προβλημα τους ειναι η ανωνυμια των σχολιαστων και οχι τα σχολια.Εσεις οι δημοσιογραφοι ειναι η δουλεια σας να βγαινετε επωνυμα στον τυπο και γενικα ακομα και στα Blog και να λετε την αποψη σας.Εμεις οι φιλαθλοι ειμαστε η μαζα που απλα ανωνυμα λεμε την αποψη μας.Ακομα ομως και πολλοι δημοσιογραφοι στις εφημεριδες που δουλευουν εχουν αρθρα με ψευδωνυμα οπως και εσεις κ.Χατζηκυριακιδη στην Κερκιδα του νομου Ημαθιας απο οτι ξερω εχετε σελιδα που γραφεται ανωνυμα οπως και πολλοι αλλοι δημοσιογραφοι σε διαφορες εφημεριδες η blog

loyk said...

Απο Βύρωνα
Συγχαρητήρια στην ΟΡΜΗ για την ποιότητα των παικτριών που διαθέτει
και για την μεγάλη μεταγραφή που έκανε.
Ας την ακολουθήσουν και άλλοι για το καλό του Ελληνικού handball.

Blog Writer said...

@ προς ανώνυμο 3.17μμ: Αγαπητέ φίλε η απορία, αν δεν την διάβασες σωστά, αναφερόταν σε παράγοντες, δηλαδή συντελεστές του αθλήματος κι όχι σε απλούς φιλάθλους. Όσο για τα σχόλια στην "Κερκίδα" δεν είναι ανώνυμα. Είναι υπογεγραμμένα με τα αρχικά του ονοματεπώνυμου μου.

Όσον αφορά την ουσία, είμαι υπέρ της ελεύθερης έκφρασης άποψης όπως κι αν εκφράζεται. Απλά προτιμώ τις υπογεγραμμένες απόψεις κι όχι αυτές με "κουκούλα".

Καλή χρονιά σε όλους!