ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΙΒΙΤΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΙΒΙΤΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www.filippos-veria.gr), o Φίλιππος Βέροιας στηρίζει τον Σέρβο τεχνικό Ζόραν Ιβιτς, ενώ παράλληλα θεωρεί πως τα περί αντικατάστασης του, βασίζονται στη νοσηρή φαντασία αυτών που τα γράφουν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σχετικά με δημοσιεύματα καθημερινής αθλητικής εφημερίδας, άλλα και μερίδα κάποιων Μ.Μ.Ε., ο Φίλιππος Βέροιας δηλώνει τα εξής: Η ομάδα είχε, έχει και θα έχει προπονητή και αυτός είναι ο Ζόραν Ιβιτς, ως εκ τούτου τα περί αντικατάστασης του αποτελούν προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις που βασίζονται στην νοσηρή φαντασία αυτών που τα γράφουν. Ο Φίλιππος θέλει να καταστήσει σαφές ότι στηρίζει την τεχνική ηγεσία, έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και τις δυνατότητες τους και δεν θα αφήσει κανένα να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα, διαφυλάσσοντας παράλληλα την ηρεμία και την δημιουργική προσπάθεια, που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι».

29 comments

Anonymous said...

ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ Η ΔΕΜΟΝΙΑ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ?

Anonymous said...

Tι να δηλώσει σκατα τα εκανε!

Anonymous said...

Μαλον πρεπει αυτη να στειλουν απο το GOAL.Απλα δεν εχει σωστες πληροφοριες εκτεθηκε και την στελνουν

Anonymous said...

απο οσο γνωριζω ηταν και προκλητικη ολη την βδομαδα. κριμα οχι γιατι εκτεθηκε αλλα διοτι τον "εδιωξε" απο μονη της.

Anonymous said...

Μαλον ο νεος τιτλος του GOAL για αυτην την απιστευτη αξιοπιστη δημοσιογραφο (χα χα χα) θα πρεπει να ειναι ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ η το σχολιο των αναγνοστων του GOAL ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ

Anonymous said...

xalaroste re mages, ADEIA exei to koritsi, min xereste adika!!!

Anonymous said...

giati lete na mas ferei kamia syntaraktiki eidisi ???

XEFTILA enimerosi

Anonymous said...

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΖΑΧΑΡΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΕΛΙ

ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ....ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ !

Anonymous said...

Καλά μην τρελαίνεστε με τον Ιβιτς. Πήρε μια παράταση να κάνει γιορτές και μόλις τους κάτσει κανένας προπονητής της προκοπής τον στέλνουν. Και μη τα χώνετε στην κοπελίτσα. Αυτά διαρρέουν εκεί στην Βέροια, αυτά γράφει. Απλώς κατάλαβαν οι παράγοντες του Φιλίππου οτι εκτέθηκαν με τις βλακείες που λένε και τα μάζεψαν...προς το παρόν..Θα βρούν μια καλή διακαιολογία και....

Anonymous said...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ? ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΧΕΙΛΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ? Η ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ" ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ?
Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ . . . ΤΩΡΑ ΟΙ "ΠΡΠΟΝΗΤΕΣ" ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ . . .
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

Anonymous said...

ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ,ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΣΟΥΤ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΑΣΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ .ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ

Anonymous said...

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΝΤΑΡ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΙΑ ???, ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ...ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ , ΚΑΤΕΧΕΙ Ή ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΠΛΕΞΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΜΗΝ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΛΤΕΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Anonymous said...

H δουλεία του Ivic δεν φαινεται ακόμη στα αποτελέσματα του Φίλιππου, αλλά μόνο μέσα σε 4 μήνες κατάφερε να έχει ο Φίλιππος 5 παίκτες στην Eθνική. A) με τον Δέλιο μετά από 1 χρόνο τραυματισμού να επανέρχεται πολύ καλύτερος από πριν B) τον Παπαδόπουλο Γ) τον Bουτσά να ξανακερδίζει μια θέση Δ) τον Tζούφρα να είναι η αποκάλυψη (100% ευστοχία σε 11 συνεχόμενα match) και E) το κερασάκι στην τούρτα που λέγετε MΠANTHΣ που κάποιοι το καλοκαίρι τον είχαν ξεγραμμένο και με πολύ σκληρή δουλεία βγάζει μάτια στο πρωτάθλημα και την εθνική.

Πιστεύω οτι οι ομάδες δεν χτίζονται από την μια μέρα στην άλλη και ότι όταν ρολάρει η ομάδα του Φίλιππου (πολλοί πιστεύουν την Aνοιξη) θα μιλάμε για άλλα πράγματα.

Tο μόνο πράγμα που θα πρέπει να προσέξουν στην Bέροια είναι να μην χάνουν εύκολα βαθμούς και να διατυρούν επαφή με την κορυφή. Γιατί προς το παρόν το τρένο ζεσταίνεται και όταν θα ξεκινήσει θα παρακαλούν πολλοί να μην βρεθούν στο δρόμο του.

Kαλά Xριστούγεννα με υγεία σε όλους

Anonymous said...

ΕΞΥΠΝΑΔΟΣΚΑΤΑ ΣΧΟΛΑΡΙΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ....ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.
ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΩΠΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΛΠ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΣΑΝ ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ......

Anonymous said...

Αν μου επιτρέπεις παραπάνω φίλε, θεωρώ ότι κακώς την πέφτουνε όλοι στη μικρούλα γιατί είναι εργαζόμενη και μάλιστα πρωτάρα, ενω δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όποιος δουλεύει κάνει λάθη. Προσωπική μου άποψη - χωρίς να ξέρω το θέμα - είναι ότι ο επίσημος Φίλιππος δεν χειρίστηκε καθόλου καλά το θέμα από επικοινωνιακής πλευράς. Θεωρώ ότι έπρεπε να πάρει ξεκάθαρη θέση από την αρχή και όχι σχεδόν 20 ημέρες αργότερα. Η δε ανάρτηση ψηφοφορίας για τις ευθύνες του αποκλεισμού από την Βαρντάρ καθώς και η διφορούμενη δήλωση του Δομπρή ότι στηρίζει τον Ιβιτς χωρίς να ξέρει τι κάνουν οι πάνω απο αυτόν, πιστεύω ότι έβαλαν νερό στο μύλο όσων μιλούσαν για την απομάκρυνση του Σέρβου. Γι αυτό καλύτερα να κλείσει το θέμα με την Παπαμιχαήλ που μετά από αυτή την ιστορία θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική.

Blog Writer said...

Κι όμως το κορίτσι είχε δίκαιο. Είχε την είδηση και την έβγαλε. Δεν έκανε καμιά πατάτα. Αυτοί που έχασαν την είδηση έκαναν την πατάτα Κωστάκη. Απλά το κορίτσι δεν έπρεπε να το παρουσιάσει ως τελεσίδικο το γεγονός, διότι "από το σκέπτομαι να αλλάξω έναν προπονητή κ μιλάω με άλλους ψάχνοντας" μέχρι "προχωράω στην αλλαγή του" ΄το διάστημα είναι μεγάλο.

Admin said...

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
Α) ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΙΒΙΤΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΕΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΣΑΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΕΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.
Β) ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΩ «ΔΑΦΝΕΣ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΗΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ΣΕ ΙΒΙΤΣ- ΒΕΛΙΚΟΒΙΤΣ. ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΛΟΓΙΑ ΕΝΩ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ (ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ, ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΣΚΟΥΦΑΣ) ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ. ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ (ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ- ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ), ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ), ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΝ ΓΕΓΟΝΩΤΩΝ.
Γ) ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, Η ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ!

Blog Writer said...

Πράγματι ήμουν τελευταίος διότι έπρεπε να τηρήσω το "οφ δι ρέκορντ"

Anonymous said...

ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. . . . ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΦΤΑΝΕΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΒΑΡΟ !!

Anonymous said...

Η επιθεση που γινεται στην δημοσιογραφο ειναι γιατι ηταν προκλητικη.Ο τιτλος της σελιδας που ελεγε (ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ)ειναι απαραδεκτος και προκλητικος.Ποσο μαλιστα οταν προκειται για εναν απο τους προπονητες της εθνικης Σερβιας.Και επειδη γνωριζω κατι παραπανω, οταν παραγοντας του Φιλιππου την πηρε τηλεφωνο και την ρωτησε γιατι γραφεις τετοια πραγματα και απο που εχεις τετοιες πληροφοριες,αυτη προκλητικοτατα και με υφακι απαντησε, αν τολματε βγειτε με τσαμπουκα και καντε διαψευση.Αυτη η αλαζονια της την εκανε ΡΟΜΠΑ και ΞΕΦΤΙΛΑ στους αναγνωστες της.Αν θελει να ειναι πετυχημενη δημοσιογραφος πρεπει να εχει και λιγο ηθος.

Anonymous said...

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΧΝΑΖΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΕ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ "ΓΙΟΥΡΑ".
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΕ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΛΑΟΣ" ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ βλ.ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΖΟ (ΕΠΙΛΟΓΗ ΡΟΣΤΕΡ, ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΛΠ),ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΕΞΙ" ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ-ΚΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ,ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΥ (ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ), ΔΩΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ )ΚΛΠ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ .....ΕΦΥΓΕ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ!
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ "ΓΙΟΥΡΑ ΚΛΠ ΦΙΛΩΝ " ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΚΑΤΑΣ & Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ-ΑΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
ΦΤΑΝΕΙ "ΓΙΟΥΡΑ" ΚΛΠ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΟΙ ....ΟΜΗΡΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΒΡΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ..........

Anonymous said...

Η ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΗΣ (ΓΡΑΠΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ) ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΕΜΠΕΙΡΙΑ" ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ....

Blog Writer said...

@ προς ανώνυμο 7.22μμ: Η αλήθεια φίλε μου είναι ότι η δουλειά μας είναι το κυνήγι της είδησης. Αυτό πουλάμε στον αναγνώστη και πρέπει να το κάνουμε καλά. Το αν ξενέρωσαν οι παράγοντες είναι πρόβλημά τους. Αλίμονο αν πριν γράψουμε κάτι, τους παίρνουμε τηλέφωνο και τους ρωτάμε αν θα ξενερώσουν ή αν θα στεναχωρηθούν. Όσον αφορά για το ποιος έβγαλε την είδηση στην Αθήνα, ας ψάξει ο σύλλογος στο ΔΣ του, να τον βρει.

@ προς selefese: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση εμπάθεια με τον Μεταξά. Έχει άποψη και την εκφράζει βάζοντας από κάτω το όνομά του, κάτι που δεν το κάνεις εσύ. Το αν συμφωνεί κανείς ή όχι με αυτά που γράφει κάποιος άλλος είναι μια άλλη ιστορία. Μην ξεχνάς ότι ο καθένας κρίνεται και γι αυτά που γράφει και γι αυτά που λέει. Ως προς αυτό που λες ότι ο σύλλογος είναι όμηρος κλπ είναι αστειότητες. Τόσο μεγάλη είναι η δύναμη μας και κρατάμε όμηρο τον Φίλιππο; Σιγά μην περιμένει ο σύλλογος να δει τι θα γράψουμε για να πάρει αποφάσεις...

Όσον αφορά το θέμα Ίβιτς, νομίζω ότι έχει εξαντληθεί. Ο Φίλιππος πήρε την απόφαση να συνεχίσει μαζί του και δεν υπάρχει νόημα να σύζητάμε για αυτό το θέμα.

Anonymous said...

ΕΛΑ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ.... ΔΗΛ ΑΝ ΠΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟ ΔΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ , ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΗΡΕΑ Η΄ ΤΟΝ ΑΟΡΓ ???
ΔΕΝ ΜΠΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ "ΓΙΟΥΡΑ" ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΗ ΞΥΝΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΥΓΙΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

Blog Writer said...

@ σε selefese: τι να έχω με την ομάδα; απεναντίας είναι φίλοι. Ως προς τις υγιείς ειδήσεις, άκου κι αυτό: Αν ένας δημοσιογράφος θέλει να είναι χρήσιμος κ οφέλιμος θα πρέπει να γράφει την αλήθεια κ να αναδεικνύει προβλήματα κι όχι να τα κουκουλώνει κάτω από το...χαλάκι. Ειδικά όταν απέναντι είναι φίλοι. Το να χτυπάς την πλάτη σε κάποιον που κάνει λάθος δεν τον βοηθάς. Απεναντίας του κάνεις ζημία...
Καλά Χριστούγεννα, με υγεία!

Anonymous said...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΩΣ " ΣΤΕΙΛΑΝΕ " ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ. ΣΩΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ....ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΓΙΟΥΡΑ" ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΑΡΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ...
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΗΜΟΤΗΤΕΣ.

Blog Writer said...

@ προς selefese: Εκτιμώ από τον τρόπο που γράφεις ότι είσαι μέλος του Δ.Σ του Φιλίππου. Όσον αφορά τα κείμενά μου στην Κερκίδα, αφού τα διαβάζεις λοιπόν, θα ξέρεις ότι είναι μόνο σχόλια. Απόψεις δηλαδή...Σε τι έπεσα έξω κι έχεις παράπονο; Στον Πετκεβίτσιους; Στον Ίβιτς; ή στον Βέλκοβιτς; Εκτός αν θέλεις να βλέπω και να μην μιλάω...Αυτό νομίζω ότι το ξεκαθάρισα στο προηγούμενο σχόλιο

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΩΝΗ !
ΕΠΕΣΕΣ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ....ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.......

Anonymous said...

selefese ΠΙΕΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟ MACOSA ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ