Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

«Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μας»

Δυνατά στο κόλπο της τετράδας μπήκε το Κιλκίς μετά την νίκη 33-29 στα Βριλήσσια. Ο συνεργάτης του Νίκου Γεωργιάδη στον πάγκο της ομάδας, Γιάννης Λαζαρίδης, σχολίασε: «Kρατάμε -παρά την όχι και τόσο καλή εμφάνιση- τους δύο βαθμούς και πλέον μπορούμε να συγκεντρωθούμε στην προετοιμασία μας για να εμφανίσουμε τη νέα χρονιά με ένα ανανεωμένο πρόσωπο. Με την ΑΕΚ είναι ένα ματς πολύ σημαντικό, που μπορούμε να δούμε που μπορούμε να στοχεύσουμε. Αν εξαιρέσουμε κάποιες ήττες στην έδρα μας με Πανελλήνιο και Διομήδη και τηρουμένων των αναλογιών πως είμαστε μια νέα ομάδα πιστεύω πως είμαστε σε σωστό δρόμο και μπορούμε να δουλέψουμε με αυτοπεποίθηση, η οποία ανεβαίνει συνεχώς».
* Σε επικοινωνία που είχαμε με τους διαιτητές Βεργο- Μεντζελόπουλο και με αφορμή τα παράπονα που έχουν οι άνθρωποι των Βριλισσίων στο ματς με το Κιλκίς, οι διαιτητές σχολίασαν ότι προκαλούν παράγοντες και παίκτες των γηπεδούχων να φέρουν το dvd του αγώνα στην ΚΕΔ, να το δουν μαζί και ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του.

7 comments

Anonymous said...

den mas re lazaridi ti ekane pali o patrinos meta to 45 monos toy epeze ta brilisia ama eisai magkas bges kai pes pos itan o metzelo.

Anonymous said...

EΛΑ ΑΛΕΚΟ,ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΠΤΑ ΕΠΑΙΖΕΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Anonymous said...

tetoia diaitisia eixame na doume xronia,sugxaritiria sous diaitites pou edwsan ton agwna so Kilkis...BRAVO RE

ffffffffffffffffff said...

poli klapsiarides eisaste sta Vrilisia. Koitaxte ton eauto sas kai afiste tous diaitites

Anonymous said...

ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΥΑΛΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ,ΑΚΟΥΣ Α...Ο

Anonymous said...

file ffffffffff tha koitagame ton eauto mas an ekanan sosta tin duleia tous oi dietites..gurisame to pexnidi 2 fores k duo fores to gurise pali o alekos gia logariasmo tou kilkis...ase tora..ama dn isoun ekei min les polla..

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΝΤΥΘΗΚΕ ΜΑΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ