- greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ- ΕΛΛΑΔΑΣ

Ορίσθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον αγώνα Σλοβακία- Eλλάδα για τα προκριματικά του Euro2010 στις 26/11/08 ώρα Ελλάδος 18.30 στην πόλη Χλόμοβετς της Σλοβακίας ,είναι το δίδυμο των Δανών διαιτητών Ζέντινγκ Μάρτιν και Χάνσεν Μάντ . Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Αυστριακός Γουστάβος Μπουρζιβαλ.

Οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον δεύτερο αγώνα Ελλάδας-Σλοβακίας για τα προκριματικά του Euro2010 στις 30/11/08 ώρα 15.30 στην Κομοτηνή στο κλειστό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο είναι οι Ισπανοί Μάρτιν Φράνκο και Μονρόϋ Ροντρίγκεζ Χοσέ. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Ολλανδός Τον Μέϊγερς.

ΧΑΤΣΑΤΟΥΡΙΑΝ: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ»
Ο Διεθνής παίκτης του ΑΣΕ Δούκα Γρηγόρης Χατσατουριάν για το ισόπαλο αποτέλεσμα που έφερε η ομάδα του κόντρα στη Μπόσνα Σεράγεβο στη Χαλκίδα δήλωσε: «Τα άσχημα αποτελέσματα που είχε φέρει η ομάδα μας στο Τσάμπιονς Λίγκ είχαν κεντρίσει τον εγωϊσμό μας. Με αυτό το σκεπτικό δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις και το αποτέλεσμα ήταν να πάρουμε τον πρώτο πόντο στο Τσάμπιονς Λϊγκ. Η εμφάνισή μας σε αυτό το παιχνίδι ήρθε σα συνέχεια της πολύ καλής εμφάνισής μας στη Δανία, στον προηγούμενο αγώνα. Το αποτέλεσμα αυτό αποτέλεσε σοκ για τους αντιπάλους μας διότι θέλανε τη νίκη για να διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελευταίο αγώνα. Η ομάδα με το αποτέλεσμα αυτό απέδειξε ότι δεν έχει δείξει τον καλό της εαυτό και δεν έχει δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες και στο πρωτάθλημα. Αυτή η νίκη για εμάς ήταν τονωτική ένεση που θα μας βοηθήσει στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος και θα μας δώσει την ψυχολογία εκείνη που θα μας επιτρέψει να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Η Χαλκίδα θα είναι η αφετηρία μιας νέας πορείας για τη ομάδα γιατί το νταμπλ που κατακτήσαμε στην προηγούμενη σεζόν μας φορτώνει με ευθύνες και μας θέλει να φανούμε αντάξιοι των δυο τίτλων που κατακτήσαμε»

Ο έφορος του Δούκα Παναγιώτης Φελούκας δήλωσε: « Τα παιδιά ήθελαν να προσπαθήσουν για το κάτι παραπάνω και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα το οποίο πιστεύω πως μας δίνει την πίστη για καλύτερη εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ρεάλ Θιουδάδ εκτός έδρας»

ΥΕΤΙΩΝ: «Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ»
Ο συνεργάτης του τεχνικού του ΠΑΟΚ Στέλιου Σεϊρεκίδη, Στέλιος Υετίων για το 23-23 του πρώτου αγώνα του ΠΑΟΚ στο ΜΙΚΡΑ 3 με την ρωσική Σουνγούλ είπε: «Κάναμε καλό ξεκίνημα, προηγηθήκαμε με 5-1 αλλά στη συνέχεια προηγήθηκαν οι αντίπαλοί μας. Αυτή η ομάδα θα μπορούσε να σταθεί στην τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει ένα μείγμα παλιών και νέων παικτών έχει 4 δίμετρους, οι οποίοι δυσκόλεψαν πολύ τα δικά μας σουτ. Ο προπονητής τους δήλωσε πως δεν μας ήξερε καθόλου και πως το παιχνίδι στη Ρωσία θα είναι ντέρμπυ και ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Η αποστολή θα φύγει χαράματα της Πέμπτης. Θα φτάσουμε αεροπορικώς μέσω Πράγας στο Εκατέριμπουργκ. Η πόλη Σνέζνισκ που θα γίνει ο αγώνας απέχει 100 χλμ. από το Εκατέριμπουργκ και το όνομά της σημαίνει χιονισμένη πόλη. Το Σάββατο που θα γίνει ο αγώνας, η θερμοκρασία προβλέπεται πως θα είναι –8. Εμείς παίζουμε 4.00 τοπική ώρα,13.00 ώρα Ελλάδος. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε κάνοντας τα αδύνατα δυνατά να καλύψουμε το κενό του Τροτσένκο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Ο διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ Νίκος Κοκώνης πρόσθεσε: « Μας στοίχισε η απειρία. Η άλλη ομάδα είναι πιο έμπειρη παρόλαυτα εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα ώστε να πάρουμε την πρόκριση μέσα στη Ρωσία. Η ομάδα αυτή δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μπορούμε με ομαδικότητα να ξεπεράσουμε και το πρόβλημα της απουσία του Τροτσένκο.

Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Γιώργος Κότσιφας δήλωσε: « Μπορούμε να πάρουμε αυτή την πρόκριση μέσα στη Ρωσία»


ΤΟΥΤΣΗΣ: «ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ»
Ο συνεργάτης προπονητής του Φιλίππου Ζόραν Iβιτς , Κώστας Τούτσης αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα Τσάλεντζ Καπ με τη Βαρντάρ στα Σκόπια 27-24 υπέρ της Βαρντάρ τόνισε: «Καλό το αποτέλεσμα που μας δίνει περιθώρια για την πρόκριση αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα . Ήταν πολύ καλή η φιλοξενία των υπευθύνων εκ μέρους της Βαρντάρ και δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα μέσα στο γήπεδο. Για τη ρεβάνς το Σάββατο στο Φιλίππειο και με δεδομένη τη στήριξη από τον κόσμο της Βέροιας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να πάρουμε νίκη και πρόκριση»

O Γεν. Γραμματέας του Φιλίππου Χρήστος Καψάλης δήλωσε: « Ο στόχος της πρόκρισης είναι εφικτός. Το μόνο αρνητικό σημείο στον πρώτο αγώνα στα Σκόπια ήταν η παρουσία 30-40 νεαρών, οι οποίοι σήκωσαν ένα πανό με τον ήλιο της Βεργίνας και φώναζαν Μακεδονία».

Ο διεθνής πάικτης του Φιλίπου Δημήτρης Μπαντής δήλωσε: « Στο πρώτο 20 λεπτο η ομάδα δεν ήταν στο γήπεδο γιατί προηγήθηκε η Βαρντάρ με 8 γκολ. Ήμασταν εκτός ρυθμού. Στη συνέχεια μειώσαμε τη διαφορά στα 2 γκολ. Μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη . Πιστεύω πως στο Φιλίππειο θα πάρουμε την πρόκριση. Η φιλοξενία από τη Βαρντάρ ήταν άψογη όσο για την αντιμετώπιση των παικτών της Βαρντάρ προς την ομάδα μας ήταν δυναμική αλλά όχι αντιαθλητική»

Αποτελέσματα της ΕΣΧΑ

Ανδρών:

ΓΣ Σαλαμίνα-ΑΟ Πήγασος 20-23, ΑΟ Τελάμων-ΑΣ Ευώνυμος 23-23, ΑΟ Άτλαντες- Ολυμπιακός Κερατσινίου 10-28, ΓΣ Κηφισιά-ΑΟ Αετός 26-30, ΑΟ Πολιτείας- Δικέφαλος Αστέρας 28-28

Εφήβων

ΑΣ Αναγέννηση –Ιωνικός ΑΣ 27-43

Παμπαίδων

1ος όμιλος

Ολυμπιακός Κερατσινίου-ΓΝΟΝ Άρης 15-23, Πανιώνιος ΓΣ -ΑΣ Ηλιούπολης 28-16, ΑΟ Ηλυσιακός-ΑΣ Αναγέννηση 18-16

2ος όμιλος

ΑΟ Λεωνίδας-ΓΑΣ Καματερού 28-28

3ος όμιλος
Πανελλήνιος ΓΣ –ΟΦΝΙ Ιωνίας 19-26,ΑΟ Φούρεσι- ΓΣ Κορωπίου 26-39,Ιωνικός ΑΣ-ΕΣΝ Βριλησσίων 32-21

Μίνι κοριτσιών
ΟΦΝ Ιωνίας –Ολυμπιακός Κερατσινίου 16-05, ΑΣ Αναγέννηση-ΓΝΟΝ Άρης 19-03

No comments