ΚΑΨΑΛΗΣ: «Με αισιοδοξία θα αντιμετωπίσουμε την Βαρντάρ στην έδρα της». - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΑΨΑΛΗΣ: «Με αισιοδοξία θα αντιμετωπίσουμε την Βαρντάρ στην έδρα της».

Ο Φίλιππος Βέροιας αγωνίζεται την Κυριακή και ώρα Ελλάδος 18.00 στα Σκόπια, κόντρα στην Βαρντάρ Σκοπίων για τον τρίτο γύρο του  Challenge Cup. Ο Γενικός Γραμματέας του Φιλίππου Χρήστος Καψάλης δήλωσε: «Με αισιοδοξία θα πάμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Βαρντάρ Σκοπίων μέσα στα Σκόπια και το οποίο πιστεύω ότι θα αποτελέσει το πρόκριμα για την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση. Κοντά μας στα Σκόπια θα βρεθούν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Σιδηρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Βέροιας Γιώργος Μιχαηλίδης καθώς και φίλαθλοι και παλαίμαχοι αθλητές του Φιλίππου, οι οποίοι θα ταξιδέψουν αυθημερόν από Βέροια στα Σκόπια με ένα πούλμαν το οποίο ναυλώθηκε με την συνεργασία της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού, του συλλόγου βετεράνων αθλητών του Φιλίππου με πρόεδρο τον Ρωμύλο Αλεξανδρίδη και του συνδέσμου φιλάθλων του Φιλίππου με πρόεδρο τον Παναγιώτη Καπετανάκη. Θέλω να εξάρω την αμέριστη συμπαράσταση που είχαμε από την πρέσβειρα της Ελλάδας στα Σκόπια κα Παπαδοπούλου και από την διπλωματικής υπαλλήλου της ιδίας πρεσβείας  κα Ξένου. Έχουμε καθημερινή επικοινωνία και μας έχει συγκλονίσει το απόλυτο ενδιαφέρον τους. Είμαστε επίσης απόλυτα ικανοποιημένοι από το ενδιαφέρον και την βοήθεια που έδειξε για το ταξίδι του Φιλίππου στα Σκόπια η Ο. Χ. Ε». Ο διεθνής παίχτης του Φιλίππου Δημήτρης Μπαντής τόνισε: « Είναι δύσκολο το πρώτο παιχνίδι στα Σκόπια. Εμείς χωρίς προβλήματα, χωρίς τραυματισμούς πάμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για το οποίο θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αυτό θα αποτελέσει την βάση για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

ΣΕΙΡΕΚΙΔΗΣ «Θέλουμε αποτέλεσμα που να εδραιώνει τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη».
Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται αυτό το Σάββατο 15/11/08 και ώρα 17.30 στο κλειστό ΜΙΚΡΑ3 στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στη Ρώσικη Σουνγκουλ Σνέζνισκ για το τρίτο γύρο  Challenge Cup. Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Σειρεκίδης σημείωσε: « Στο παιχνίδι με τα Βριλήσσια για το πρωτάθλημα πήγαμε πολύ καλά ποιοτικά θέλοντας να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Ρωσική ομάδα θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα εδραιώνει τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη». Ο συνεργάτης προπονητής του Στέλιου Σεϊρεκίδη, Στέλιος Υετίων τόνισε: «Είναι ένα ματς με ξεχωριστό ενδιαφέρον . Με την έξοδό του στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ επιβραβεύτηκε για την περσινή πορεία του. Έχοντας μελετήσει τα DVD που έχουμε στα χέρια μας από τα παιχνίδια της αντιπάλου μας διαπιστώσαμε ότι είναι μια τυπικά ρωσική ομάδα, καλά συντονισμένη με μια πολύ δυνατή έδρα που βρίσκεται πίσω από τα Ουράλια όρη στην είσοδο της Σιβηρίας στο Εκατέρινμπουργκ. Είναι πλήγμα για εμάς που δεν θα έχουμε τον Τροτσένκο που τραυματίστηκε αλλά πιστεύω ότι με την συστράτευση όλων των παιχτών θα βρούμε όλες τις λύσεις να καλύψουμε αυτό το κενό».

ΧΑΤΣΑΤΟΥΡΙΑΝ «Θα χτυπήσουμε το παιχνίδι με την Μπόσνα».
Ο ΑΣΕ Δούκα αγωνίζεται την Κυριακή στις 16.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Χαλκίδας, κόντρα στην ομάδα από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη,  ΗC Μπόσνα Σεράγεβο, για το Champions League. To παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από το nova sports 4. Ο διεθνής παίχτης του ΔΟΥΚΑ Γρηγόρης Χατσατουριάν δήλωσε: « Θα χτυπήσουμε αυτό το παιχνίδι γιατί θεωρούμε ότι μπορούμε συνεχίζοντας την καλή εμφάνιση που είχαμε στην Δανία να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Με συγκέντρωση, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στο ματς της Χαλκίδας».

Το πρόγραμμα των αγώνων


ΣΑΒΒΑΤΟ 15/11/08
Α1 ΑΝΔΡΩΝ
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΤΡΑΣ   ΏΡΑ 15.00 ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ (Απευθείας από το Sports+)
ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ ΩΡΑ 18.00 ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
Δ.Γ ΒΥΡΩΝΑ ΩΡΑ 18.00 ΑΕΚ-ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ
ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΩΡΑ 18.00 ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
ΑΠΚ ΚΡΑΚΤΙΔΗ Δ. ΩΡΑ 15.30 ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ.Γ ΝΙΚΑΙΑΣ ΩΡΑ 16.00 ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/11/08
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΑΤΡΑΣ Κ.Γ ΩΡΑ 16.00 ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ – Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Δ.Γ ΒΥΡΩΝΑ ΩΡΑ 16.30 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ

No comments