ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ  ΧΛΟΜΟΒΕΤΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΣΛΟΒΑΚΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ  ΧΛΟΜΟΒΕΤΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΣΛΟΒΑΚΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ

H Eθνική  Ανδρών Αυριο Τετάρτη στην πόλη Χλόμοβετς της Σλοβακίας θα δώσει τον τρίτο αγώνα της κόντρα στη Σλοβακία, ώρα Ελλάδος 18.30, για τα προκριματικά του EURO 2010.
Στόχος των ομοσπονδιακών τεχνικών Μάντζου /Ιατρούδη είναι η νίκη, ώστε η Εθνική μας ομάδα στην επόμενη κρίσιμη προσπάθειά της  κόντρα στη Σλοβακία, που θα γίνει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 3.30 το μεσημέρι, στο Πανεπιστημιακό Κλειστό Γυμναστήριο της Κομοτηνής,   να  προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και μαζί να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Εuro 2010.

ΑΛΒΑΝΟΣ: «ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ»
Ο Διεθνής παίκτης Αλέξης Αλβανός δήλωσε: «Είναι δύσκολη αυτή η ομάδα. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο . Έχουμε δει το βίντεο της Σλοβακίας από άλλο αγώνα και με ομαδικό πνεύμα και σοβαρότητα θα προσπαθήσουμε για θετικό αποτέλεσμα. Χθες προπονηθήκαμε στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας και είμαστε έτοιμοι για το σημαντικό αυτό το παιχνίδι».
Ο Διεθνής παίκτης Γιώργος Κότσιφας τόνισε: «Πάμε για τη νίκη στοχεύοντας στο να μείνουν ακέραιες και ζωντανές οι ελπίδες για την πρόκριση».

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΜΜΕΝ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ


Στο Έμμεν της Ολλανδίας η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει σήμερα Τετάρτη την Τσεχία στο δεύτερο κατά σειρά αγώνα της για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Ο συνεργάτης προπονητής του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής γυναικών Σωκράτη Σκούφα, Γρηγόρης Νατσιόπουλος τόνισε: «Έχουμε δει από πρόπερσι στον μεταξύ μας αγώνα την Τσεχία, την οποία είδαμε και στο χθεσινό παιχνίδι, και σχηματίσαμε γνώμη για τη δυναμικότητά της με βάση τις προσθήκες που έχουν προστεθεί στην ομάδα αυτή».


Το πρόγραμμα:


Σήμερα Τετάρτη 26/11:


16.30 Ελλάδα – Τσεχία


Παρασκευή 28 /11:


16.30 Ελλάδα –Λιθουανία


Σάββατο  29/11:


 20.00 Ολλανδία – Ελλάδα 


Κυριακή 30/11:


12.45 Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία  


ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΜΠΑΚΑΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΤΣΑΛΕΝΤΖ ΚΑΠ Ο ΠΑΟΚ
Η κλήρωση στη Βιέννη έβγαλε αντίπαλο του ΠΑΟΚ την Στίντα Μουνισιπάλ Ντέντεμαν Μπακάου Ρουμανίας  για τον επόμενο γύρο του Tσάλεντζ Καπ. Το πρώτο μπαλάκι στην κλήρωση ήταν του ΠΑΟΚ από το γκρουπ των αδυνάτων. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο ΜΙΚΡΑ 3 στη Θεσσαλονίκη 14-15 Φεβρουαρίου και το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στη Ρουμανία θα γίνει 21-22 Φεβρουαρίου .
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Σεϊρεκίδης δήλωσε: « Οι Ρουμάνοι επενδύουν ιδιαίτερα στο χάντμπολ τον τελευταίο καιρό . Η ομάδα έχει 3 Σέρβους και ένα Γεωργιανό . Το γεγονός της πρόκρισής μας μέσα στη Ρωσία αποδεικνύει πως κάθε αποτέλεσμα είναι εφικτό. Είναι ζήτημα χρόνου και πιστεύω ότι μέχρι τότε θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και αυτή την πρόκληση».
Ο συνεργάτης προπονητής του Στέλιου Σεϊρεκίδη, Στέλιος Υετίων δήλωσε: « Η ομάδα αυτή νίκησε μέσα στην Ιταλία την Γκαμάντουε Σέτσια με 33-39 και έχασε στην έδρα της με 35-36 στον προηγούμενο γύρο. Εμείς θα πουλήσουμε «ακριβά το τομάρι» μας και σε αυτή τη μάχη. Στην ομάδα αυτή τερματοφύλακας είναι ο Γεωργιανός Τεβζάντζε ο οποίος  το 2004-5 αγωνίζονταν με τον Πανελλήνιο ενώ στην ίδια ομάδα παίζουν και οι Σέρβοι Τοντόροβιτς που αγωνίζονταν στην Προλετέρ, Σίμιτς αριστερό ίντερ που αγωνίζονταν στον Ερυθρό Αστέρα και ο Μπάνιν πίβοτ που αγωνίζονταν στην Ζελέζνιτσαρ»
Ο διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ Νίκος Κοκκώνης δήλωσε: « Πήραμε ψυχικά αποθέματα από το πουθενά για να κατακτήσουμε την μεγάλη πρόκριση  μέσα στη Ρωσία. Στο ΄46 και ενώ χάναμε με 6 γκολ ο προπονητής μας, Στέλιος Σεϊρεκίδης,  πήρε τάϊμ άουτ και μας ταρακούνησε δίνοντάς μας τις κατάλληλες οδηγίες και έτσι με ισχυροποιημένη άμυνα φτάσαμε στην μεγάλη πρόκριση, η οποία και αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες εμπειρίες της καριέρας μου. Σχετικά με το παιχνίδι με την Μπακάου είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι χρειάζεται προσοχή. Όμως ο ΠΑΟΚ όταν είναι πλήρης δεν φοβάται κανένα αντίπαλο. Θα προετοιμαστούμε και έχοντας μαζί μας και Τροτσένκο, Στάνκοβιτς και Αποστολίδη θα αγωνιστούμε για τη νέα πρόκριση».


 

No comments