ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ

EΛΛΑΔΑ 23
ΤΟΥΡΚΙΑ 19
Τα δεκάλεπτα: 5-2, 7-5, 9-13 (ημίχρονο), 15-16, 17-18, 23-19
ΕΛΛΑΔΑ (Μάντζος- Ιατρούδης): Δέλλιος, Κότσιφας, Ευαγγελίδης 4, Κουλούρης, Παπαδόπουλος 1, Μισιρλής 3, Ναομίδης, Βακάλης 1, Κοτελίδας 1, Ριγανάς 4, Τσούφρας 3, Τσάτσος, Βουτσάς 3, Ζαραβίνας 3, Κουτσικόπουλος.
ΤΟΥΡΚΙΑ (Ιστβαν Γιούχατσζ): Πεκτάς, Κάχια  4, Ογκάν 1, Χατιρνάζ 1, Τάν 1, Ασλάν 2, Μπογιάρ 2, Κιρκαγιάκ, Μουτλού 1, Ευβογκέ 1, Κάλικ, Γκιουνάϊ, Ντεμίρ, Ντόνε 4, Παμούκ 1, Σάβας 1.
Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 2-3 Πέναλτι: 2/5-0/0

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Μάντζος, τόνισε: «Αυτό που κοιτάξαμε η ατομική απόδοση των παικτών. Από ορισμένους είμαστε ευχαριστημένοι, από άλλους όχι τόσο. Αυτή η ομάδα θα μας εκπροσωπήσει στους Μεσογειακούς του 2009». Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και σήμερα στις 6μ.μ. στο Φιλίππειο της Βέροιας.

«Οι Ελληνες είναι μαχητές»
Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι δηλώσεις του Ούγγρου προπονητή της Εθνικής Τουρκίας Ιστβαν Γιούχατσζ, οποίος μίλησε και για το ματς Ελλάδας- Ουγγαρίας: «Θεωρώ πως οι δύο ομάδες που παρουσιάστηκαν σήμερα στο γήπεδο ήταν σχεδόν ισοδύναμες. Η ελληνική ομάδα έδειξε καλύτερα στοιχεία στην επίθεση με τους ίντερ Βουτσά, Ευαγγελίδη, Ριγανά για αυτό και πήρε τη νίκη. Οσο για το επίσημο ματς, γνωρίζω πολύ καλά την δυναμική της Ουγγαρίας -αφού δούλεψα 18 χρόνια ως ομοσπονδιακός- που έχει πολλούς και καλούς διάσημους παίκτες. Αν και δεν είναι αυτή η δυναμικότητα της Ελλάδας (λείπουν οι πρωτοκλασάτοι) με κριτήριο αυτό που είδα έχετε πολλούς μαχητές και πιστεύω ότι και λόγω έδρας μπορείτε να πάρετε τη νίκη».

No comments