Ο ΔΟΥΚΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΘΙΟΥΔΑΔ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΔΟΥΚΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΘΙΟΥΔΑΔ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Το Σάββατο ο ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ θα αντιμετωπίσει στο Δημ Γυμν. Χαλκίδας την Ρεάλ Θιουδάδ στο τρίτο παιχνίδι του στους ομίλους του Champions League Ανδρών . Το παιχνίδι ξεκινά στις 16.00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το ΝOVA SPORTS 7
O Διεθνής παίκτης Γρηγόρης Χατσατουριάν δήλωσε: « Αντιμετωπίζουμε αυτό το ματς σαν μια γιορτή. Η Ρεάλ είναι παρά πολύ μεγάλη ομάδα την οποία γνωρίζουμε και έχουμε θαυμάσει από την τηλεόραση πάρα πολλές φορές. Ζητούμενο είναι η απόκτηση πολύτιμων εμπειριών για τα νέα παιδιά του ΔΟΥΚΑ. Παρά τη δυσκολία του αγώνα θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να τιμήσουνε όχι μόνο τη φανέλα του ΔΟΥΚΑ αλλά και το ελληνικό χάντμπολ που εκπροσωπούμε σε αυτή τη διοργάνωση.
Ο έφορος του ΔΟΥΚΑ Παναγιώτης Φελούκας τόνισε: « Θα είναι στη διάθεση του προπονητή ο Φατούρος ενώ δεν θα αγωνιστεί ο Κακαβογιάννης. Οι παίκτες του ΔΟΥΚΑ θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να αντλήσουν πολύτιμες εμπειρίες αλλά και να χαρούν το παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Σε εκτός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη υπάρχει πιθανότητα να έχουμε κοντά μας και το Νίκο Μουτζουρίδη. Πιστεύω πως πάλι θα ανταποκριθούμε οργανωτικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Δήμο Χαλκίδας για τη συνεργασία και τη στήριξη».

ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ
Το Σάββατο  και ώρα Ελλάδος 17.00 παίζει  ο Πανελλήνιος το πρώτο παιχνίδι του κόντρα στην ΗC Kaustik Volgograd στην πόλη Βόλγκογκραντ της Ρωσίας για το Κύπελλο Κυπελλούχων.
Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι στην ίδια πόλη ώρα Ελλάδος 15.00
Ο Νίκος Γραμματικός-Προπονητής Πανελληνίου, δήλωσε: « Η αντίπαλός μας είναι από τις ισχυρότερες ομάδες της Ρωσίας . Το ζητούμενο για εμάς είναι η συλλογή εμπειριών και να αποκομίσουμε όσο το δυνατό περισσότερο θετικά στοιχεία μετά την ολοκλήρωση των αγώνων».
Ο Διεθνής παίκτης του Πανελληνίου Αλέξης Κοτελίδας δήλωσε ότι : « Θα δώσουμε δυο πολύ κρίσιμα παιχνίδια το Σαββατοκύριακο με την Βόλγκογκραντ, η οποία είναι αυτή τη στιγμή πρώτη στο Πρωτάθλημα της Ρωσίας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ  ΑΠΟ ΟΧΕ- ΣΥΠΧΕ- ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ - ΕΣΚΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Η Ο.Χ.Ε, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Προπονητών Χειροσφαίρισης (ΣΥΠΧΕ) , τo ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ και το Ε.Σ.ΚΑ.Ν, θα οργανώσει την  Παρασκευή  24 Οκτωβρίου 2008 από τις 15.00-18.30  Hμερίδα, με θέμα: «ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ- ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ» στην Αίθουσα Συνεδρίων του Εθνικού Γυμναστηρίου ΜΙΚΡΑΣ.


ΚΟΡΟΡΟΣ- ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ
Σήμερα Παρασκευή ο Επικεφαλής τεχνικός της Ανάπτυξης Τάκης Κορορός μαζί με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Κορασίδων Γιώργο Τσαγκαράκη θα βρίσκονται στην Προσοτσάνη του Νομού Δράμας για υποδειγματικές προπονήσεις και μετρήσεις παμπαίδων παγκορασίδων μίνι αγοριών-κοριτσιών και κορασίδων. Το ίδιο πρόγραμμα θα επαναληφθεί αύριο Σάββατο στη Δράμα. Την Κυριακή το πρωί στην Αλεξανδρούπολή θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα όπως και την Κυριακή το απόγευμα στην Ξάνθη με την  συνδρομή των Αναπτυξιακών προπονητών  Θεόδωρου  Τογανίδη και Τριαντάφυλλου Χριστοδουλίδη.

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ
Με απόφαση της Αθλητικής Δικαστή  Ευθυμία Κοκμοτού απαλλάχθηκαν από κάθε κατηγορία :
Το σωματείο ΑΕΚ (για τον αγώνα ΑΕΚ –ΔΙΟΜΗΔΗΣ)
Το σωματείο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ  ( για τον ΑΓΩΝΑ ΔΙΟΜΗΔΗΣ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ) ενώ
Το Σωματείο ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ τιμωρήθηκε με την ποινή της έγγραφης επίπληξης (για το παιχνίδι ΚΙΛΚΙΣ-ΠΑΟΚ).

ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ
Από την ΚΕΔ ανακοινώθηκε η τιμωρία των Διαιτητών Ιωάννας Χρηστίδη και Ιωάννας Παπαματθαίου με αποκλεισμό 15 ημερολογιακών ημερών για πλημμελή σύνταξη του φύλλου αγώνα στον αγώνα της Α1 Γυναικών,  ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 11/10/08. Έναρξη ποινής 12/10/08
Επίσης η ΚΕΔ τιμώρησε με έγγραφη αυστηρή επίπληξη του σημειωτή του ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ στις  4/10/08 Ηλία Αναγνώστου.

ΞΕΚΙΝΑ ΑΥΡΙΟ Η ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΔΧΑ
Ξεκινά ΑΥΡΙΟ Παρασκευή η σχολή διαιτησίας που οργανώνει ο ΣΥΔΧΑ στα γραφεία του  (Μονής Προδρόμου 6 και Αριστοτέλους δίπλα στην πλατεία Βικτωρίας). Στη σχολή θα διδάξουν ο Στράτος Κυριακούλιας  Πρόεδρος του ΣΥΔΧΑ, ο Θανάσης Νικολίτσας  Πρόεδρος της ΚΕΔ ΟΧΕ, ο Σωτήρης Μίγκας Διεθνής Διαιτητής και ο Ανδρέας Ανδριόπουλος. Η τελετή έναρξης θα γίνει στις 17.30 και περιλαμβάνει χαιρετισμούς από τους εκπροσώπους ΟΧΕ- ΕΣΧΑ -ΚΕΔ.
Το Σάββατο τα μαθήματα θα γίνουν από τις 9.45 το πρωϊ μέχρι τις 15.00. Στις 17.00 για όσους που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα, είναι υποχρεωτική η παρουσία τους στο παιχνίδι της Α1 Ανδρών ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-ΙΩΝΙΚΟΣ.
Την Κυριακή στις 11.00 οι  μαθητές θα διδαχθούν τεχνική διαιτησίας θα γίνει ανασκόπηση και θα ακουστούν οι απόψεις των μαθητών. Στις 13.00 θα πραγματοποιηθούν γραπτές εξετάσεις (σύστημα πολλαπλών απαντήσεων).


ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
Α1 ΑΝΔΡΩΝ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 18/10/08
ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΔΓ 15.00 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ απευθείας από το σπορτ+
ΔΓ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 18.00 ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ –ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ
ΕΓ ΜΙΚΡΑΣ 18.00 ΠΑΟΚ- ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ
ΚΟΡΩΠΙΟΥ 18.00 ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
ΠΑΤΡΑΣ ΚΓ 18.00 ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜ.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΤΡΑΣ ΚΓ 12.30 ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ-ΑΕΠ ΞΑΝΘΗΣ
ΔΑΚ ΑΡΤΑΣ 16.00 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ-ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 18.00 ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

No comments