ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ GREEK HANDBALL - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ GREEK HANDBALL

Το τελευταίο διάστημα εις γνώσην μου έχω επιτρέψει να δημοσιεύονται όλων των ειδών τα σχόλια και να υπάρχει αυτή η ελευθερία. Δυστυχώς κάποιοι καταχράστηκαν αυτή την ελευθερία και έχουν αρχίσει να μετατρέπουν αυτό το αθλητικό blog (αυτή ήταν η πρόθεση μου εξαρχής) σε πολιτικό- εκλογικό blog. Το χειρότερο δε είναι, πως χαρακτηρίζονται πρόσωπα, χωρίς να υπάρχει ίχνος σεβασμού κάτω από την μάσκα της ανωνυμίας. Αυτή η ζούγκλα δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί από αυτόν εδώ τον διαδικτυακό τόπο. Τις επόμενες δύο ημέρες θα αποφασίσω αναλόγως με τα σχόλια που θα αναρτηθούν αν θα διατηρήσω το δικαίωμα που έχω δώσει να υπάρχει σχολιασμός ή το blog θα γίνει μόνο και αποκλειστικά ειδησιογραφικό. Σκέφτηκα δε μέχρι και να το κατεβάσω εντελώς διότι αυτό που συμβαίνει είναι μακριά από αυτό που ονειρεύτηκα φτιάχνοντας το. Το μόνο που ακόμα μου δίνει την δύναμη να συνεχίσω και να το κρατάω στον αέρα είναι η αγάπη ορισμένων για το άθλημα που έχουν σκοπό να βοηθήσουν απ' όποιο πόστο και αν βρίσκονται, χωρίς να αποσκοπούν σε κάτι...

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

28 comments

Anonymous said...

Νομιζω οτι εχετε απολυτο δικαιο

Anonymous said...

Κύριε Χατζηδημητρίου διάβασα με προσοχή την ανακοίνωση σας. Είναι αλήθεια ότι μερικά σχόλια υπερέβαλλαν αλλά υπήρχαν πολλαπλάσια που αναδείκνυαν προβλήματα τα οποία ουδέποτε η δημοσιογραφική σας πένα έχει αγγίξει. Εσείς π.χ δεν έχετε ακούσει για τα σωματεία μαϊμου που έχουν φέρει οι κ.κ Γκαντής και Χεβιδόπουλος; Εσεις δεν έχετε ακούσει ότι υπάρχουν σωματεία τα οποία δεν πληρούν τις καταστατικές προϋποθέσεις και παρα ταύτα συμμετέχουν ανελλιπώς στις Γ.Σ; Εσείς δεν έχετε ακούσει ότι τα ΔΣ συμβούλια γίνονται δια περιφοράς; Εσείς δεν έχετε ακούσει ότι η καταβολή των οδοιπορικών στα σωματεία γίνεται επιλεκτικά; Eσείς δεν έχετε ακούσει γι αυτά που γίνονται στη διαιτησία; Eσείς δεν έχετε ακούσει ότι ο κος Αγγελούδης έχει πάρει διευθυντές εφημερίδων για να "συνετίσουν" συναδέλφους σας; Θα μπορούσα να αναφέρω κι άλλα πολλά για τα οποία περίμενα απο εσας να ασχοληθείτε δημοσιογραφικά αλλά κυρίως γιατί το έχει ανάγκη το άθλημα μας το οποίο αγαπάτε πραγματικά. Γι αυτό σας καλώ να σκεφτείτε ξανά την φίμωση της ελεύθερης έκφρασης που παρά τις υπερβολές βγάζει και μερικές αλήθειες.

Anonymous said...

Κώστα δώσε ένα τέλος σ'αυτήν την αηδία. Φτάνουν τα παιχνίδια τους.Ας κρατήσουμε ένα χώρο καθαρό μακριά από τις μικροπρέπειες και τους εξευτελισμούς.Βρήκαμε ένα βήμα να πούμε μια επικοδομιτική άποψη και πολύ καλά το είπες το έκαναν ζούγκλα.

Anonymous said...

Σε εμπόδισε κανείς να κάνεις επικοδομητικό διάλογο; Το μόνο που ενδιαφέρεσαι είναι το ποιοί θα είναι στην απέναντι κίνηση. Αν έχεις επιχειρήματα εδώ είμαστε για πάσης φύσεως διάλογο.

Anonymous said...

Κύριε Χατζηδημητρίου,έχω να προτίνω κάτι που ίσως είναι και η καλύτερη από κάθε άποψη λύση. Αν πραγματικά θέλεις να επιτρέψεις την μετατροπή της γωνιάς αυτής σε αντικείμενο πολιτικής εκμετάλέυσης, τότε αυτό να γίνεται μόνο επώνυμα. Να ξέρουμε τουλάχιστον ποιος λέει και τι.Και ο καθένας να αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων θα γράψει. 'Ετσι και το επίπεδο θα ανέβει και θα ακούσουμε και κάτι εποικοδομητικό και θα σταματήσει αυτος διασυρμός των πάντων με την ομπρέλα της ανωνυμίας.Δες άλλωστε τι έγινε με τους διαιτητές που νομίζω ότι είναι πολύ χαρακτηριστικό.

Anonymous said...

και επειδή δεν ξεκινάς, ξεκινώ εγώ. Υπάρχουν σωματεία που δεν επιδεικνύουν αθλητική δραστηριότητα στο χάντμπολ; ναι ή όχι; Υπάρχουν σωματεία που δεν συμπλήρωσαν αγώνες με 20 αθλητές γεγονός που τους απαγορεύει να συμμετέχουν δια ψήφου στη ΓΣ; ναι ή όχι; Υπάρχουν σωματεία που δεν έχουν αθλητική αναγνώριση; ναι ή όχι; Υπάρχουν σωματεία που έχουν αθλητική αναγνώριση και δεν απασχολούν κατά το νόμο προπονητές και πρέπει να τους αφαιρεθεί η αθλητική δραστηριότητα; ναι ή όχι; υπάρχουν σωματεία που απασχολούν προπονητή με δίπλωμα κατώτερης κατηγοριας; ναι ή οχι; Αυτά για αρχή.

Anonymous said...

an file opos les nai i oxi.. tote tha upirxan 2 omades monosto protathlima.prepei na dwsoume allou varitita kai meta na koitaksoume auta..

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΖΑΛΩΝΗ ΑΛΙΚΑΚΟΥ ΜΟΛΥΒΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΩΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Anonymous said...

Ρε παιδιά το καταλάβατε;μεθαυριο αρχίζει το πρωτάθλημα!Να δούμε παιχνίδια , να παίξουνε οι ομάδες μας,οι παίκτες μας. Δεν μας παρατάτε με τα πολιτικά σας. Αν θελετε να μιλήσετε για εκλογικά να τα πείτε στην ώρα τους. Τώρα γειά σας. ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ!!!!!!!

Anonymous said...

Αγαπητε κυριε,δυστυχως θα υπαρξουν και διαφορες ανωνυμες καθως και κακοπροαιρετες κριτικες.βλεπετε αλλοι λεμε το ποτηρι μισοαδειο και αλλοι μισογεματο.αλλοι αισθανονται οτι τους πηραν την μπουκια απο το στομα και αλλοι οτι παραμεληθηκαν.εκτοξευουν λοιπον κατηγοριες προς πασα κατευθυνση πολλες φορες αδικα επωφελουμενοι την ανωνυμια τους αγνοωντας οτι ειναι πασιγνωστοι.Εχουν γνωση οι φυλακες

Anonymous said...

Υπάρχουν σωματεία που δεν επιδεικνύουν αθλητική δραστηριότητα στο χάντμπολ; ναι ή όχι; Υπάρχουν σωματεία που δεν συμπλήρωσαν αγώνες με 20 αθλητές γεγονός που τους απαγορεύει να συμμετέχουν δια ψήφου στη ΓΣ; ναι ή όχι; Υπάρχουν σωματεία που δεν έχουν αθλητική αναγνώριση; ναι ή όχι; Υπάρχουν σωματεία που έχουν αθλητική αναγνώριση και δεν απασχολούν κατά το νόμο προπονητές και πρέπει να τους αφαιρεθεί η αθλητική δραστηριότητα; ναι ή όχι; υπάρχουν σωματεία που απασχολούν προπονητή με δίπλωμα κατώτερης κατηγοριας; ναι ή οχι;

Anonymous said...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.ΥΠΗΡΞΑ ΜΕΛΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΔΕΛΤΙΑ.ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΙΣ.ΜΗΠΩΣς ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΔΑΜΙΑΝΟΣ)ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ .ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΒΟΥΛΙΟ ΗΣΥΧΟ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

Anonymous said...

Γνωρίζουν οι φίλοι ότι το άθλημα μας επιχορηγείται από την πολιτεία με 2.800.000 ευρώ το χρόνο που μπορεί να φτάσουν τα 3.000.000 μαζί με τις έκτακτες. Είναι λίγα λεφτά για να γίνει κάτι καλό στο αθλημα μας;

Anonymous said...

Π.χ λέω εγώ. Οι Πρωτοπόροι που θα έχουν όπως φαινεται εκπρόσωπο στο νέο ΔΣ, έχουν αγωνιστεί με σύνολο 20 αθλητών; Οσο για Αλικάκο απέταξάμην.

Anonymous said...

Λέω εγώ η ΑΕΚ, ο ΔΟΥΚΑΣ, ο ΙΩΝΙΚΟΣ και ο ΠΓΣ έχουν τις ίδιες μετακινήσεις. Έχουν λάβει τα ίδια ποσά κατα τις τακτικές πληρωμές της ΟΧΕ; Αν όχι συνιστά αυτό εύνοια στα σωματεία που πήραν τα περισσότερα χρήματα;

Anonymous said...

Αληθεύει ότι διαιτητής που τιμωρήθηκε για το βαρύτατο αδίκημα της απιστίας και πλαστογραφίας μετά από έναν χρόνο ..υποβιβασμού επανήλθε μετά βαΐων και κλάδων στην κορυφαία κατηγορία;

Anonymous said...

Διάβασα με προσοχή τη συνέντευξη του απερχόμενου Προέδρου κου Σ. Αγγελούδη. Είδατε τι καλό μπορεί να βγεί από αυτό το χώρο κε Χατζηδημητρίου; Μετά από σχετικό σχόλιο (από αυτά που σβήσατε), ο Kος Αγγελούδης εμφανίστηκε ως θεσμικός εγγυητής του καταστατικού, ανακοινώνοντας δήθεν νωρίτερα την ημερομηνία των εκλογών. Αυτό ήταν ένα επικοινωνιακό τέχνασμα, μια και είναι γνωστό ότι σύμφωνα με το Νόμο οι εκλογές θα μπορούσαν να γίνουν το διάστημα που ανέφερε ο κος Πρόεδρος και λόγω τετραετίας.

Σχετικά με τον επαγγελματισμό, είναι γνωστό ότι εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τα σωματεία και όχι από την Ομοσπονδία. Αυτό νομίζω ότι θα έπρεπε να το ξέρει ο κος Πρόεδρος.

Θα περίμενα επίσης να γίνει κάποια αναφορά στο θέμα της τηλεοπτικής μετάδοσης, όπου πολύ πρόχειρα και χωρίς να ερωτηθούν τα σωματεία, έγινε συμφωνία για το ψηφιακό κανάλι της ΕΡΤ με αποτέλεσμα ομάδες με έδρα πόλεις που δεν μεταδίδεται το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σημα, να έχουν πρόβλημα με τους υπάρχοντες ή να αδυνατούν να προσελκύσουν χορηγούς. Γνωρίζουν άραγε οι ομάδες ότι η μετάδοση των τηλεοπτικών αγώνων, είναι αποκλειστικό δικαίωμα τους. Τι θα γίνει αν μια ομάδα συνάψει συμφωνία με άλλο κανάλι;

Anonymous said...

Πρότασεις: Από τα 2.800.000 επιχορήγηση διαφωνεί κανεις με το να σταματήσουν οι γονείς να πληρώνουν τα έξοδα των παιδιών τους, ωστε να συμμετέχουν στις τελικές φάσεις των ηλικιακών πρωταθλημάτων; Θα μπορούσε να βρεθεί ένα ποσό των 35.000 περίπου να ασφαλιστούν αθλητές και διαιτητές;

Anonymous said...

Μπορεί κανείς αθλητής να διευκρινήσει που κόλλησε το θέμα ίδρυσης συνδέσμου αθλητών χειροσφαίρισης; Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Anonymous said...

Αξιότιμε κύριε Καρζή για πρώτη φορά αισθάνομαι την υποχρέωση να απαντήσω στα γραφόμενα σας γιατί κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας. Είναι η μοναδική ομοσπονδία η Ο.Χ.Ε. που με έντιμη διαχείριση των οικονομικών κατάφερε να μειώσει την μαύρη τρύπα των οικονομικών που άφησε η διοίκηση Αλικάκου, είναι η μοναδική ομοσπονδία που ζητά συνεχώς με επιστολές της διαχειριστικό-οικονομικό έλεγχο από την Γ.Γ.Α. Σας πειράζει η ανάπτυξη του Ελληνικού χάντμπωλ σε διεθνές επίπεδο? Ή μήπως σας πειράζει που σταμάτησε η αργομισθία σας στην Ο.Χ.Ε.?

Anonymous said...

Οι Πρωτοπόροι έχουν 24 αθλητές δημοσιογραφίσκε...

Anonymous said...

Λοιπόν,

Για να τελειώνουμε :

1.Αν καποιο σωματείο θεωρεί ότι έχει υποστεί ανιση μεταχείρηση στα οικονομικά δεν το εμποδίζει κανείς να διαμαρτυρηθεί δημόσια. Δεν χρειαζεται δικηγόρους...Κανείς δεν δεν έχει πει τίποτα. Μη γίνεστε βασιλικότεροι του βασιλέως. Βεβαίως, υπάρχει και άλλη ανάλυση, οικονομοτεχνική αλλά δεν είναι της παρούσης.
2. Για σωματεία που λέτε ότι δεν έχουν δικαίωμα ψήφου, να κοιτάξετε τους καταλογους των προηγουμένων 3-4 συνελευσεων. Τότε συμπλήρωναν τους 20 αθλητές και τώρα όχι; Γιατί δεν τους προσβαλατε;Η τώρα επιασε καποιους ο πόνος επειδή είναι εκλογές; (Να σημειωθεί ότι στις ανωτέρω συνελευσεις ψηφίστηκαν καταστατικές και κανονιστικές τροποποιησεις και η αναδιαρθρωση, άρα ήταν σημαντικές). Συνεπώς, ΟΧΙ, δεν υπάρχουν σωματεία στον κατάλογο που δεν συμπλήρωσαν τους 20 αθλητές και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο "απεταξαμην" με τον οποίο υπάρχει αγαστή συνεργασία απο μερόυς σας αλλά στα μουλωχτά.

3. Η ιστορία της αθλητικής αναγνωρισης έχει ήδη λυθεί δικαστικά (αν δεν το θυμούνται κάποιοι που είχαν παει μαρτυρες στα δικαστήρια, εκείνος που έκανε την αγωγή το γνωρίζει)
4. Μην υποτιμάτε τα σωματεία, την άποψη τους και πανω από όλα την βούληση τους. Εκτός αν θεωρείτε ηλίθιους αυτούς που τα διοικούν και στέλνουν εκπροσωπήσεις.
5. Σταματήστε να σπιλώνετε υπολήψεις και προσωπα φωτογραφίζοντας ή ονοματίζοντας Διοικητικούς, στελέχη και εργαζομένους κρυβόμενοι πίσω από την ανωνυμία σας. (Βεβαια, σας έχουν γραμμένους εκει που δεν πιάνει μελάνι, αλλά λεμε τωρα)

6. Αφού εσέις μπορείτε να πουλήσετε το προιόν που λέγεται χαντμπολ καλύτερα, καντε προσύμφωνο με καλύτερο κανάλι απο τώρα και ανακοινώστε το σαν προγραμματική δεσμευση (χλωμό). Επίσης αν αγαπάτε το αθλημα όπως λετε, δεσμευτείτε ότι τους χορηγούς και το καναλι που έχετε θα τα διαθέσετε ακόμα και αν εκλεγεί άλλη διοικηση.
7. Τέλος, οι εκλογές προκήρυχθηκαν. Σταματήστε να λειτουργέίτε σαν μυστική οργάνωση και βγείτε να πειτε ότι θέλετε επώνυμα. (Αν προλάβετε).

Anonymous said...

OI PRVTOPOROI DEN EXOYN MONO 24 ATHLITES. ANAMESA TOUS ITAN KAI YFYPOURGOS.
XALAROSE LOIPON...

Anonymous said...

και για να μην ξεχνιώμαστε: υπάρχει καταγεγραμένο, τον Ζαλώνη να λέει σε δ.σ. "πρόεδρε να φύγουμε από το Μακεδονία και ας πάμε στο ψηφιακό της ΕΡΤ" και γιατί το λεω, για τα παραμύθια που λένε.Τα τηλεοπτικά τα διαχειρίζεται η διοργανώτρια αρχή (27/25)και όχι τα σωματεία. Αλλιώς θα είμασταν σαν το μπάσκετ όπου τηλεοπτικά παίζονται μόνο οι μεγάλοι και οι μικροι είναι άφαντοι. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κοπούν τα αίσχρα σας ψέματα.

Anonymous said...

Μεγαλομικρέ... θέλεις να ξεχνάς ότι τα τελευταία τρία χρόνια -ήδη- όλοι οι αθλήτες των εθνικών ομάδων είναι ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!!

Anonymous said...

Οι ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΚΑΙ τον υφυπουργό έχουν στις τάξεις τους ΚΑΙ κορυφαία στελέχη του επιχειρηματικού/επιστημονικού/κοινωνικού χώρου ΚΑΙ την τρις πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα beach handball γυναικών ΚΑΙ είναι οι αποκλειστικοί χορηγοί της Εθνικής ομάδος beach handball γυναικών. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας

Anonymous said...

Για τον διαιτητή, δυστυχώς, αληθεύει...

Anonymous said...

ΚΩΣΤΑΚΗ,

ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ