ΒΛΑΝΤΟ ΓΚΛΟΥΓΚΟΦΣΚΙ ΑΝΤΙ ΣΟΥΞ ΣΤΟΝ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΒΛΑΝΤΟ ΓΚΛΟΥΓΚΟΦΣΚΙ ΑΝΤΙ ΣΟΥΞ ΣΤΟΝ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ

Δεν πρόλαβε να κλείσει πενθήμερο στην ομάδα του Μινώταυρου και ο Ούγγρος πίβοτ Τάμας Σούξ κρίθηκε ακατάλληλος από τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Γκιάφη, οποίος εισηγήθηκε την αντικατάσταση του. Ο 22χρονος αν και είχε ανακοινωθεί την περασμένη Πέμπτη, εντούτοις το Σάββατο πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση στο φιλικό με τον Ιωνικό ΝΦ με αποτέλεσμα το κλίμα να ανατραπεί εις βάρος του. Βέβαια οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν γρήγορα και απέκτησαν στη θέση του τον 25χρονο (ύψους 1,90 μ.) Βλάντο Γκλουγκόφσκι. Ο Ρουμάνος πίβοτ θεωρείται σίγουρη λύση, αφού πέρσι αγωνίστηκε στην Α2 ανδρών με την Αναγέννηση Αρτας και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Το μόνο που απομένει είναι πλέον η απόκτηση ενός δεξιού ίντερ και γι' αυτό το σκοπό αναμένεται στην Πάτρα μέχρι τα τέλη της εβδομάδας ένας Σέρβος.

3 comments

ανωνυμος said...

bravo minwtabre! phres play maker na ton kaneis pivot...

Anonymous said...

Κρίθηκε ακατάλληλος ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ; Μήπως έχετε μπλέξει λίγο τους ρόλους σας οι πατρινοί; Ξέρει καλή προπονητική ο πρόεδρος; Γιατί θα χρειαστούν προπονητή σε λίγο καιρό μερικές ομάδες, να τον έχουμε υπ' όψην μας.

Anonymous said...

nai gia na katalaveis ti tsakali einai o proedros molis einai to paidi tou leei:esu agori mou ti thesi paizeis?play..aaa oxi tha se kanw pivotara egw mexri kai ethniki tha paikseis...xxaxax