Το σχόλιο της 3ης αγωνιστικής με τον Παναγιώτη Ιατρούδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το σχόλιο της 3ης αγωνιστικής με τον Παναγιώτη Ιατρούδη

Μορφή του Θερμαϊκού ο Ριγανάς

Τα παιχνίδια που ξεχώρισαν στην 3η αγωνιστική της Α1 ανδρών ήταν: Φίλιππος- ΓΑΣ Κιλκίς 32-25, Θερμαϊκός- ΑΕΚ 29-27, Καλαμαριά- Ζαφειράκης 26-31, Κορωπί- ΠΑΟΚ 27-24. Ο Φίλιππος απάντησε γρήγορα στην ήττα από την ΑΕΚ, μέσα σε τέσσερις ημέρες με δύο καθαρές νίκες με 9 γκολ επί του Μινώταυρου και 7 γκολ διαφορά επί του ΓΑΣ Κιλκίς.
Στο Θερμαϊκός- ΑΕΚ οι δύο ομάδες αντάμειψαν τον κόσμο που είδε το παιχνίδι (είτε από κοντά, είτε από την τηλεόραση) με θέαμα, πολλά γκολ και σασπένς, που προήλθε από την διακύμανση του σκορ. Είδαμε δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες, τον Γιαν Κόμινεκ και τον Ευγένη Κουλούρη, που ιδιαίτερα σαν ομοσπονδιακός με χαροποιεί το γεγονός πως ο τελευταίος ήταν για τρίτο συνεχόμενο ματς σε υψηλό επίπεδο, όπως επίσης και η παρουσία του Νίκου Ριγανά. Ο δεξιός ίντερ φάνηκε πως είναι σε καλή κατάσταση και είναι η μορφή του Θερμαϊκού.
Είναι ο παίκτης για όλες τις δουλειές, βάζει γκολ, δίνει ασίστ, παίζει άμυνα. Επίσης πρέπει να σχολιάσουμε την διαιτησία των Τζαφερόπουλου- Μπέτμαν, που πέρασε απαρατήρητη αν και το ματς ήταν κρίσιμο και καθοριστικό. Τέτοιες διαιτησίες ανεβάζουν το επίπεδο και είναι παράδειγμα προς μίμηση. Εκεί που πρέπει να σταθούμε επίσης είναι η άνετη επικράτηση του Ζαφειράκη στην Καλαμαριά με τους γηπεδούχους να δείχνουν πως για αυτούς είναι πολυτέλεια η Α1 και θα θα πρέπει να προετοιμάζονται για την Α2. Ο Ζαφειράκης έχει τα χαρακτηριστικά του προπονητή της Τεό Παυλίδη, δηλαδή δυναμισμό, μαχητικότητα και σε κάθε ματς θα πουλάει ακριβά το «τομάρι» του και όποιος τον υποτιμήσει θα το πληρώσει ακριβά. Τέλος άφησα το Κορωπί, το οποίο πέτυχε μια εντυπωσιακή και καθαρή νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ έξυπνα και περιόρισαν με τακτικές κινήσεις τον Τροτσένκο, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» φάνηκε πως έμεινε στην νίκη επί του Πανελληνίου και οι δύο τερματοφύλακες του, βρέθηκαν σε πολύ κακή μέρα. Το Κορωπί έδειξε σοβαρότητα, πειθαρχία, διάρκεια και σίγουρα θα κάνει κι' άλλες ζημιές και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να κινδυνεύσει όπως πέρσι.

No comments