ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΒΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (31-25) ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΒΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (31-25) ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η ΑΕΚ έδειξε πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο, ικανοποιώντας με την νίκη 31-25 επί του Κορωπίου, άλλα κυρίως με την εμφάνιση της. Η «Ενωση» για πρώτη φορά ήταν πλήρεις και είχε ισορροπία σε όλες τις γραμμές, κυρίως όμως στην άμυνα, που ως γνωστών φέτος θα είναι ο ρυθμιστικός παράγοντας για την πορεία της. Το Κορωπί που είχε αρκετές απουσίες είχε κορυφαίο τον Μίρκο Λούκιτς, τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ. Ο «Δικέφαλος» πάντως θα πρέπει να βρει μόνιμη έδρα μετά το όχι από τον Δήμο Βύρωνα για την χρησιμοποίηση του για ολόκληρη τη σεζόν.

ΚΟΡΩΠΙ 25 (14)
ΑΕΚ 31 (15)
ΚΟΡΩΠΙ (Γιάννης Βαρελτζής): Νικολάεβιτς, Μπάρμπας, Αγαπητός, Αναγνώστου Γ.Δ. 1, Λούκιτς 7, Γιάντσα 3, Τσίνγκης 4, Κατούντας 2, Λεντέν, Δημόπουλος 2, Πούλιαρης, Ασλανίδης 3, Χελιώτης 1, Μάρκου 2.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Παπαδόπουλος, Κουλούρης, Κούτσης, Ανδρώνης, Βελιτσιάνος 3, Μπακαούκας 6, Γερουλάνος Τ., Γερουλάνος Μ. 2, Παπαδόπουλος Γιώργος 2, Κρεμόνας Ν. 2, Τσαούσης 5, Στέρμπατς 4, Γρηγοράκης 2, Σαμλίδης 4, Ασαρίδης 1.

«Ευχαριστημένος»
Ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος κυρίως από την άμυνα. Ξεκινήσαμε νωθρά στα πρώτα λεπτά, μετά ξυπνήσαμε και μέχρι το 50' ήμασταν πολύ καλοί. Σε εκείνο το σημείο άλλαξα όλη την πρώτη ομάδα. Η επίθεση ήταν ικανοποιητική. Είμαι ικανοποιημένος, δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα». Αντίθετα συναισθήματα για τον τεχνικό του Κορωπίου Γιάννη Βαρελτζή: «Δεν έμεινα καθόλου ευχαρηστημένος. Εχουμε ακόμα πολύ δρόμο.
Ολες οι ομάδες είμαστε πίσω, λόγω ιδιαιτεροτήτων και συνθηκών».

2 comments

Anonymous said...

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΙΣΩ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ (ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΟΜΩΣ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ) ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΑ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

Anonymous said...

tha ithela na eimai apo mia gonia na dw ta 2 kozia samlidi velitsiano na kanoun xavale kai na ta pinoun kapou...kozia prothalima i aekaraaaaaaaaaa.....