ΒΙΝΤΙΤΣ ΚΑΙ ΒΙΤΓΕΝΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ- ΠΙΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΒΙΝΤΙΤΣ ΚΑΙ ΒΙΤΓΕΝΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ- ΠΙΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Βαθιά το χέρι στην τσέπη έβαλαν ξανά οι άνθρωποι του Διομήδη με στόχο να οδηγήσουν την ομάδα στην πολυπόθητη τετράδα. Φέτος όμως προχώρησαν λίγο παραπάνω, αφού απέκτησε έναν περισσότερο παίκτη σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ετσι τον Δημήτρη Δημητρούλια στη θέση του δεξιού ίντερ θα πλαισιώσει ο Σλοβένος Αλες Βίντιτς. Ο 29χρονος αθλητής ύψους 1,88 μ. θα δώσει άλλον αέρα στην ομάδα και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως οι δύο δεξιοί ίντερ για πολλές ελληνικές ομάδες αποτελούν πολυτέλεια, αφού κάποιες δεν έχουν ακόμα ούτε έναν! Παράλληλα όμως οι «λύκοι» φρόντισαν να καλύψουν επάξια το κενό του αριστερού εξτρέμ Μπάμπη Χατζηαθανασίου, που για επαγγελματικούς λόγους δεν κατάφερε να μείνει στην ομάδα. Εκτός λοιπόν του ταλαντούχου Σωτήρη Γκουλέ, αποκτήθηκε ο διεθνής Ολλανδός Γιόρις Βίτγενς. Οι συστάσεις που ακολουθούν τον 29χρονο (1,81 μ.) παίκτη είναι πραγματικά εξαιρετικές και κάνουν λόγω για εκτελεστική δεινότητα και μεγάλη εμπειρία. Ο Βίτγενς εξάλλου ήξερε από ανταγωνισμό, αφού αγωνιζόταν στην πρωταθλήτρια της Ολλανδίας, Ελλάς Ντε Χάνγκ. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο παίκτες δοκιμάσθηκαν πριν αποκτηθούν από τον τεχνικό Χρήστο Γεροδήμο. Με αυτές τις δύο ηχηρές μεταγραφές, που ήρθαν να προστεθούν σε αυτές των Παπακυπριανού, Μλαντένοβιτς, ο Διομήδης ολοκλήρωσε ένα πραγματικά πλούσιο ρόστερ, ίσως το καλύτερο της φετινής Α1 ανδρών και δικαίως μπορεί πλέον να συγκαταλέγεται στα φαβορί για μία θέση στα πλέι- οφ.

29 comments

Anonymous said...

kathe xrono mia apta idia!!!
auti i omada den exei nootropia gia na paei mprosta....
sta misa tha fygei o coach kai meta enas-enas kai oi ksenoi paixtes...to mathame kai to paramuthaki tou argous

Anonymous said...

Καλά τα βάζετε τα φράγκα ρε λυκόπουλα, σε ποιόν τα αφήνετε όμως να τα διαχειριστεί; Θυμάται κανείς τις ομάδες που προπόνησε τελευταία ο Χρηστάρας τι πορείες είχαν? Πάντως ο άνθρωπος το πούλησε καλά το παραμύθι, τώρα αν η ομάδα θα παίζει πολωνικό χάντμπολ του 70 τα γεγονότα θα το δείξουν. Και στον Πανελλήνιο με παικταράδες πήγε και η ομάδα μετά από ένα μήνα δεν βλεπόταν! Και δεν έφταιγαν οι παίκτες όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος μετά ότι τάχα ήταν αδιάφοροι και ασόβαροι, γιατί με τους ίδιους παίκτες μετά ο Ιατρούδης πήρε πρωτάθλημα. Πρέπει να παραδεχτώ ότι οι παίκτες που έφερε είναι πολύ καλοί, ποιός θα τους προπονήσει όμως; Στις δημόσιες σχέσεις είναι καλός, σε προπονητική όμως άσε... Και εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε σε κανα δυό μήνες.

Anonymous said...

Ελπίζω όλοι εσείς που κάνετε κριτική, ότι δεν είστε προπονητές διότι το βρίσκω πολύ αντιδεοντολογικό και αντισυναδελφικό.Η ανωνυμία σας κρατά στο απυρόβλητο , όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό και κυρίως δεν νομίζω ότι προάγει το ίδιο το άθλημα.Στο κάτω κάτω δεν έκανε ο Διομήδης σε κάποιον άλλο πρόταση!

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΙΕΣ.
ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΩ ΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ Η ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΑΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΟΥΤΕ Ο Χ. ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΚΡΑΝΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
ΚΩΣΤΑ, ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΜΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΉΞΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ

Anonymous said...

Ποιές είναι οι ύβρεις ρε φίλε που λες; Την άποψη μου είπα ότι δεν έκανε καλή επιλογή προπονητή ο Διομήδης. Δεν τον είπα τον Γεροδήμο ούτε έμπορο ναρκωτικών, ούτε παιδεραστή. Μιλάμε για την προπονητική του αξία, που κατά την γνώμη μου δεν είναι μεγάλη. Εσύ αν έχεις διαφορετική άποψη πες πως είναι μεγάλος προπονητής. Αν δεν το αντέχετε αυτό, το πρόβλημα είναι δικό σας. Και αν δεν κάνω λάθος και εσείς ανώνυμα απαντάτε. Γιατί κύριοι δημοκράτες;
Επίσης λέτε ότι δεν μπορεί ο θιγόμενος να απαντήσει. Γιατί, του κλείνει κανένας το στόμα, η του παίρνει το πληκτρολόγιο; Ας βγει να πει το πόσο καλός προπονητής είναι, και τι επιτυχίες έχει καταφέρει.
Μην κοιτάτε τις ιστορίες του καθενός, δείτε την αλήθεια, και τι χάντμπολ δείχνει ο καθένας μέσα στο γήπεδο.

Anonymous said...

Perisi to provlima tou Diomidi itan ti gol.....otan kourazotan o giatros htan dyskola ta pragmata. Fetos me to yliko poy hrthe den tha yparxei provlima...opote ...irwas tha ginei o Xristos....Exipnos!!!

Blog Writer said...

Ακόμη κι όταν είναι ανώνυμη μια άποψη έχει την αξία της. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει ποιος την γράφει αλλά αν αυτά που γράφει έχουν ουσία ή είναι μπαρούφες. Πάνω σε αυτά που γράφονται πρέπει να γίνεται ο διάλογος κι όχι ποιος τα γράφει και γιατί τα γράφει. Σε αυτό το σπορ κάποια στιγμή κάποια πράγματα θα πρέπει να λέγονται φωναχτά κι όχι μόνο στα πηγαδάκια...

Anonymous said...

Ξέρετε πως θα τις πέφτει τις κατηγορίες ο Διομήδης μόλις στερέψει το παραδάκι; Χρονιά και κατηγορία. Εκτός και αν έχουν βρει καμία βρύση να βγάζει λεφτά. Από υποδομές τίποτα. Να δω μέχρι πότε θα μπορεί να πληρώνει 10 και 12 μισθοφόρους. Αλλά μυαλό να μαζέψουνε κανένα παιδάκι αργείτικο δεν βάζουν. Χτίζετε πάνω στην άμμο κύριοι διοικούντες τον Διομήδη.

Anonymous said...

Αυτοί που έχουν τον Διομήδη Δάσκαλε μπορούν να αγοράσουν όλες τις ομάδες της Α1, γι' αυτό σε παραμυθάκια με βρύσες και υποβιβασμούς να αφήσεις το Διομήδη απ΄έξω και να τα πεις καλύτερα για κανένα άλλο σωματείο στην Ελλάδα. Τόσα χρόνια στην Α1 και δεν χρωστάει ο Διομήδης ούτε ευρώ σε προπονητές και παίκτες που έχει συνεργαστεί, σε αντίθεση με μεγάλους συλλόγους της Α1 που χρωστάνε σε όποιον μιλάει ελληνικά (και όχι μόνο).

Anonymous said...

Κάτι μας είπε τώρα ο δασκαλος. Αμα λέει στερεψει η βρύση θα πέσει η ομάδα επειδή δεν έχει πίσω παιδακια.
Είδαμε και τις άλλες που έχουν πως βολοδέρνουν.
Και στο κατω κατω της γραφής μπορεί να υπάρχουν ομάδες που να τους ενδιαφέρει μόνο ο πρωταθλητισμός και όχι η παραγωγή αθλητών. Κακό είναί?
Για πες μας δάσκαλε, πόσοι αθλητές απο τα φυτώρια τους αγωνίζονται στις ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη? Σχεδόν όλοι έιναι μισθοφόροι, ενώ ορισμένες ομάδες δεν έχουν καν ερασιτεχνικά τμήματα.

Anonymous said...

Έχει δίκιο ο δάσκαλος...Ο Διομήδης σε λίγο δεν θα υπάρχει...Τα λεφτά τον κρατάνε και τα κονέ με την ομοσπονδία....

Anonymous said...

προς 29 Αύγουστος 2008 1:54 πμ
Η φερεγγυότητα του Διομήδη είναι πράγματι αξιέπαινη και είδος προς εξαφάνιση στο Ελληνικό χάντμπολ.
Από την άλλη η υποδομή χρειάζεται σαφώς λιγότερα χρήματα αλλά ίσως περισσότερη τεχνογνωσία από την πλευρά του συλλόγου. Και αυτό είναι που λείπει τόσο στον Διομήδη όσο και στο Ελληνικό χάντμπολ. Και εάν γρήγορα δεν φτιάξουν υποδομή τόσο ο Διομήδης όσο και το Ελληνικό χάντμπολ θα το πληρώσουν ακριβά με αμοιβές σε δεύτερης και τρίτης κατηγορίας αλλοδαπούς ο ένας και με διεθνής ήττες και απαξίωση η Εθνική ομάδα.
Λοιπόν πλούσιος ο Διομήδης στο ανδρικό φτωχός στην υποδομή αλλάξτε το και θα σας χειροκροτήσουμε

Anonymous said...

ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟ (3:13),

ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΤΑ "ΚΟΝΕ" ΟΜΩΣ;
ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΕΧΌΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ;
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ Κ ΑΟΡΙΣΤΑ.
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.

Anonymous said...

Για αναλύστε λίγο ρε παιδιά τα "κονε" του Διομήδη με την ομοσπονδία, είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τι θα πείτε...

Anonymous said...

Σιγά μη στο αναλύσει κιόλας.
Δεν έχεις καταλαβει ακόμη τι παίζει εδώ?
Βγαίνουν καποιοι τύποι,πετάνε μια φωτοβολίδα και οπου κάτσει.
Πες πες κάτι μένει...

Anonymous said...

Οι φωτοβολίδες και οι προβοκατόρικες δηλώσεις όμως δυστυχώς μόνο κακό κάνουν και δεν βοηθούν το άθλημα.

Anonymous said...

Ακόμη από όλους αυτούς που προσπαθούν να αρθρώσουν μια άρνηση στην υπάρχουσα κατ΄΄ασταση δεν έχω ακούσει κάτι ουσιαστικό, κάτι που να έχει βάση και να μπορώ να το πάρω στα σοβαρά. Μόνο αορισ΄λογίες και κινδυνολογίες. Αυτό που είπε κάποιος πιο πάνω... πες πες κάτι μένει... μια αηδία δηλαδή. Αφήστε μας ρε παιδιά στην ησυχία μας τραβάτε να βγάλετε το κόμπλεξ σας κάπου αλλού, σε κανένα μπαμινγκον καμιά μπιρίμπα και δεν ξέρω που αλλού ... Έλεος δηλαδή,εμεις σας βαρεθήκαμε και σας σιχαθήκαμε, εσείς γιατί δεν το καταλαβαίνετε!

Anonymous said...

Ναι σωστά η αρνητική άποψη στην υπάρχουσα κατάσταση είναι κόμπλεξ. Γι' αυτό εσύ να υμνείς τα σοβαρά πρωταθλήματα της ΟΧΕ, τη συμφωνία με την ΕΡΤ και μην ξεχάσω το βραβείο ..... fair play στον μεγάλο από τον Κυριακού, ως αντάλλαγμα για τη στάση της ΟΧΕ στο θέμα της μη συμμετοχής του ΠΓΣ στο Champions league περυσι τέτοιο καιρό. Καληνύχτα σας

Blog Writer said...

Για τα "κονέ" με την Ομοσπονδία κλπ δεν έχω να πω κάτι γιατί δεν έχω στοιχεία. Για τα τμήματα υποδομής συμφωνώ. Ο Φίλιππος στην μεγάλη διοικητική του κρίση το 1997 έμεινε στην Α1 γιατί υπήρχε από πίσω η φουρνιά του Σανίκη, του Τζιμούρτου, του Μπαντή κλπ. Το Κιλκίς με επικεφαλής τον Τζεβελέκη πριν χρόνια αγόραζε όποιον ήθελε. Σήμερα όμως ψάχνει εφήβους να κατεβάσει ομάδα. Αυτό φαντάζομαι ότι εννοεί και ένας από τους ανώνυμους φίλους πιο πάνω όταν αναφέρεται στον Διομήδη

Anonymous said...

Βλέπετε;
Ούτε λέξη για τα "κονέ" και τις αβάντες σε Διομήδη. Ο άλλος βρήκε αφορμή το σχόλιο του (8.06) και αμέσως το αλλαξε το θεματάκι και πεταξε την μπαλα στο διπλανό γηπεδο για να παίξει εκεί που θέλει.
Αν του απαντήσει κανείς και για αυτό, μετά θα πάει σε άλλο θεμα πάλι.

Anonymous said...

ΑΝΩΝΥΜΕ 9.12

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ, Η ΤΣΕΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ, ΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΗΡΕ Ο ΤΣΕΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ?

gate 4 said...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΙΟΘΟΥΝ ΣΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΧΘΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΟΘΟΥΝ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.ΑΛΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΟΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ.ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.ΕΓΩ ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΠΑΝΤΑ....

Anonymous said...

Μετά το [γειά] τώρα επόμενο όνομα είναι το "καληνυχτα σας"... καλή επιλογή!! σου πάει...τους ξέρεις τους καληνυχτάκηδες καλά βλέπω...και σε εκφάζουν...ξέρεις για πιους λέω... για αυτούς τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ που το μόνο που κάνουν καλά είναι να μας κάνουν την χαμαλοδουλειά να μας πάνε τις γκόμενες σπίτι τους καινα τις λένε ευγενικότατα και γλυοδέστατα :"καληνύχτα σας"
Μπράβο σου μεγάλε...αλλά δεν θα σου πω "εις ανώτερα" γιατί ξέρω ότι δεν μπορείς...

Anonymous said...

@3:41 και @10:41 Ποιος είναι ο Κωστάκης και ποιος ο Γιαννάκης; Ετσι για να μην μπερδευόμαστε. Όσο για τα σχόλια περί καληνυχτάκηδων και άλλων τινών μάλλον ξέρετε καλύτερα αφού μόνο για τέτοια είστε άξιοι. Και μην ξεχνιόμαστε έτσι πλησιάζει και το κονγκρέσο.

Anonymous said...

Καληνυχτάκια, άσε το κονγκρέσο να πλησιάζει όσο θέλει... Ο αδερφός από την Ιππασία, πήρε το άλογο του και σας χαιρέτησε... κατάλαβε ο άνθρωπος με τι λαμόγια θα είχε να κάνει και την έκανε με ταχύ ΚΑΛΠΑΣΜΟ! Ξέρεις εσύ... Πάντως σου το είπα, να σαι πάντα καλά να μας κάνεις να γελάμε με τα καμώματα σου! Άρχοντα...των σαλιγκαριών.

Anonymous said...

Ρε Gate 4, μας τρέλανες με αυτό που είπες για << ακαδημίες προσφοράς και όχι συμφέροντος >>.
Αυτό σε ρωτάω και εγώ: Εκτός από την προσφορά των μεγάλων παραγόντων στην τσέπη του Τρουπή, του Χρυσόπουλου και του Δημητρούλια, δείξε την προσφορά των ανθρώπων του Διομήδη στην πόλη τους. Δείξε μου πόσα παιδάκια παίζουν χάντμπολ στο Άργος αντί για ποδόσφαιρο, δείξε μου ποιές ομάδες έστειλε το Άργος στα τελικά των ηλικιακών, δείξε μου πόσα σχολεία έχουν τερματάκια χάντμπολ που δεν χρησιμοποιούνται για μπάλα.
Κατάλαβέ το ότι πόλη που δεν δημιουργεί τοπικό << ρεύμα >> του χάντμπολ είναι τελειωμένη αργά ή γρήγορα. Και εγώ ρεύμα δεν θεωρώ να μαζευτούν 50 άτομα από τα γειτονικά καφενεία για να περάσουν το απόγευμά τους γιατί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που θα έβλεπαν παίζει εκτός έδρας, και δεν έχουν τι να κάνουν.
Και όσο για το αν ομάδες που βάζουν λεφτά διαλύονται σου θυμίζω τις Σχολές Ξυνή, τον ΣΑΚΑ, τον Αθηναϊκό (που είχε και αθλητικό ρεύμα στο Βύρωνα, όταν σταμάτησε το έμβασμα).
Και κάτι ακόμα, για κάποιον που είπε ότι << πρέπει να κάνουν όλες οι ομάδες υποδομές, δεν μπορεί μια ομάδα να προσφέρει στο ελληνικό χάντμπολ επιλέγοντας να κάνει μόνο πρωταθλητισμό >>; Η δική μου η άποψη είναι ότι δεν προσφέρει, απλά αυτή οφελείται για δικούς της λόγους.

Anonymous said...

δάσκαλε έχεις αρχήσει και μου αρέσεις με τα λεγόμενα σου... μακάρι και οι άλλοι να είχαν να πουν κάτι καλό πέρα από αοριστολογίες και κινδυνολογίες της κακιάς ώρας...

Anonymous said...

@5:08 Μην κρίνεις εξ ιδίων τ΄αλλότρια γιατί θυμάμαι καλά τι γλύψιμο έριξες σε αυτούς που τώρα κατηγορείς για να γίνεις χαλίφης στην Γ' Σεπτεμβρίου. Βεβαίως αν ήμουν κι εγώ ειδικός συνεργάτης ή συνεργάτιδα και έπαιρνα από το χαντμπολ 30.000 ή 20.000 ευρώ το χρόνο ή και τα δύο σε ένα, θα γέλαγα με τα καμώματα των άλλων. Για το κογκρέσο μην ανησυχείς έχει δεθει η δουλειά και μάλλον είσαι σίγουρος. Για τα υπόλοιπα κράτα και μια πισινή, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...

Anonymous said...

RE DASKALAKO MHN ASXOLHSE ME AYTH THN OMADA.ALLOSTE EISAI POLY MIKROS NA KRINEIS GIATI DEN MPOREI TO ANYPARKTO MYALO SOY NA ANTAGONISTEI TON TROPO SKECHS TON ANTHPOPON TOY DIOMHDH.KAI EISAI ANYPARKTOS GIATI THEOREIS OTI SE 5 XRONIA MPOROYN NA GINOYN OLA.ISOS AYTO EXEIS MATHI GIA AYTO EISAI TIPOTA.ASTO LOIPON MHN ASXOLEISAI....