ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΕΡΜΠΑΤΣ Η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΕΡΜΠΑΤΣ Η ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο 26χρονος (12-4-1982) δεξιός ίντερ Νίκολα Στέρμπατς. Ο Σέρβος αριστερόχειρας περιφερειακός συμφώνησε με την «Ενωση» και τις επόμενες ώρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο καλύπτοντας μία πολύ σημαντική θέση. Αυτή η μεταγραφή ωστόσο δεν αναμένεται να είναι και η τελευταία, καθώς υπάρχει η πρόθεση να αποκτηθεί ένας ακόμα αριστερόχειρας, καθώς η σεζόν είναι μεγάλη και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να επανδρώσουν το ρόστερ, όσο το δυνατόν καλύτερα. Ο Στέρμπατς, που έχει ύψος 1,92 μ. την περίοδο 2006-2007 αγωνίστηκε στην Βοσνιακή Ζιβίνιτσε, σκοράροντας 25 γκολ στο Τσάλεντζ Καπ, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει μέχρι και τα προημιτελικά του θεσμού, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Β' Γαλλίας.

Αδερφός του Νέναντ Στέρμπατς, που έπαιξε στον ΠΑΟΚ
Ο Νίκολα Στέρμπατς μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην θυμίζει κάτι στην οικογένεια του χάντμπολ, εντούτοις το όνομα του έχει σχέση με το ελληνικό χάντμπολ. Ο αδερφός του, Νέναντ Στέρμπατς το καλοκαίρι του 2006 είχε βρεθεί πολύ κοντά στην ΑΕΚ, άλλα τελικά κατέληξε στον ΠΑΟΚ. Ηταν ένας πολύ καλός και ποιοτικός παίκτης, που μάλιστα ήταν και αυτός δεξιός ίντερ, όμως η ατυχία χτύπησε και αυτόν και τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς τη 2η μόλις αγωνιστική (στις 20 Σεπτεμβρίου) της Α1 Ανδρών κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας έπαθε ρήξη χιαστών και έτσι λύθηκε το συμβόλαιο του. Ο ΠΑΟΚ πήρε για αντικαταστάτη του τον Ιστβαν Ζέκελι, τον Ούγγρο, που βέβαια ήταν περισσότερο δεξιός εξτρέμ. Πρώτος στόχος του Νίκολα Στέρμπατς φαντάζομαι πως είναι να μην μείνει τόσο λίγο όσο και ο αδερφός του, άλλα να πρωταγωνιστήσει στην Α1 ανδρών.

Ξεκίνησε προετοιμασία
Σήμερα στις 6μ.μ. η ΑΕΚ ξεκινάει (τελευταία ομάδα στην Α1 ανδρών) την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν στο γήπεδο του Χαλανδρίου, όπου στον Στίβο θα κάνει για τις επόμενες ημέρες τρέξιμο. Οι άνθρωποι της ομάδας αναφέρουν πως έφτασαν σε προφορική συμφωνία με τον Δήμαρχο του Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης στην ΑΕΚ για προετοιμασία και φιλικά το διάστημα 18 Αυγούστου- 10 Σεπτεμβρίου.

6 comments

Anonymous said...

stamata na grafeis autin tin saxlamara pantou mwre..to kourases to thema.....

Anonymous said...

Καλά κάνει.Όλοι οι χαντμπωλικοί πρέπει να στηριζόμαστε μεταξύ μας!

Anonymous said...

file poy grafeis synexeia e-bet.gr dose kana fragko na kaneis diafimisi. olo sto tzampe thes na tin vgazeis vlepo. mallon einai meros tis mizerias sou. Oso gia sena pou les oti kala kanei. na mathoume poios einai prota kai meta tha ton stirixoume. mipos omos einai kanenas apo autous poy vrizei kai kanei aprepei sholia. hatzi, proteino na to koveis to e-bet, ektos an sou thosei lefta.

Anonymous said...

Εντάξει ρε φίλε.Το κόβω.Αφού σε ενοχλεί τόσο πολύ...

Anonymous said...

Εντάξει ρε φίλε.Το κόβω.Αφού σε ενοχλεί τόσο πολύ...

Anonymous said...

pantos kapou to exo ksanadei ayto to site na diafimizetai. se kapoio gipedo nomizo. den mporo omos na thimitho. ti stoiximata exei?