ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ O ΔΟΥΚΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ O ΔΟΥΚΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ

Κρανάκης: «Απο εμάς εξαρτάται η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»

Στο Δαϊς χτίζεται από την Δευτέρα ο νέος Δούκας υπό της οδηγίες του Γιώργου Κρανάκη και του συνεργάτη του Δημήτρη Στραβομύτη. Το πρόγραμμα να περιλαμβάνει φυσική κατάσταση με βάρη το πρωί και γήπεδο το απόγευμα, ενώ υπολείπονται έξι εβδομάδες πριν το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας με την εσθονική Πόλβα Σερβίτι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα μεταγραφικά σήμερα αναμένεται το ραντεβού με την ΑΕΚ για τον δεξιό εξτρέμ Χριστόφορο Μπακαούκα, ενώ η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση Πίβοτ και δεξιού ίντερ. Ο Γιώργος Κρανάκης, δήλωσε: «Νιώθω πολύ όμορφα που βρίσκομαι ξανά εδώ. Στόχος είναι να κρατήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα (πρωτάθλημα και Κύπελλο), άλλα και η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Την Πόλβα Σερβίτι, την γνωρίζω από τα ματς με τον Αθηναϊκό και έχουμε στα χέρια μας ήδη τρία παιχνίδια της σε dvd. Εχει δυνατή έδρα, νέα παιδιά, είναι γρήγορη ομάδα, άλλα το σίγουρο είναι ότι η πρόκριση εξαρτάται καθαρά από εμάς. Για το νέο πρωτάθλημα εύχομαι κάθε αγωνιστική να είναι μια γιορτή για το χάντμπολ και να υπάρχουν συναρπαστικές αναμετρήσεις».

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ





4 comments

Anonymous said...

Thanks to the blog owner. What a blog! nice idea.

Anonymous said...

Your blog is very creative, when people read this it widens our imaginations.

Anonymous said...

And also we ensure that when we enter in this specific blog site we see to it that the topic was cool to discuss and not a boring one.

Anonymous said...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΒΟΤ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΑΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ...ΟΠΩΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ....ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ