ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ

Η τρίτη μεταγραφική κίνηση του Φιλίππου μετά την απόκτηση του Νίκου Βουτσά (με υποσχετική για δυο χρόνια) και την επιστροφή του Θωμά Χριστοδουλίδη, αποτελεί η απόκτηση του έμπειρου πίβοτ Θανάση Ναουμίδη από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η Βεροιώτικη ομάδα με ανακοίνωση της, σήμερα που λήγει η πρώτη μεταγραφική περίοδος, αναφέρει τις συνολικές κινήσεις των τμημάτων χάντμπολ ανδρών και γυναικών.
Ετσιαπό τον Φίλιππο αποχώρησε ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Αθανασιάδης (επέστρεψε στον Αρχέλαο) ενώ παραχωρήθηκαν με υποσχετική ενός έτους στον Ζαφειράκη Νάουσας οι Αλεξανδρίδης, Μανέτας, Παπαδόπουλος Κώστας, στον ΑΟ Ιωαννίνων ο Γιάννης Καψάλης, και οι Μωυσής Καραπεΐδης, Γιώργος Λιακόπουλος, Νίκος Νικολαΐδης, Μπάμπης Παντελίδης και Σωτήρης Πιτούλιας στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αναφορικά με την γυναικεία ομάδα, ο Βεροιώτικος σύλλογος γνωστοποίησε ότι παραχωρήθηκαν, η Σωτηρία Καραφουλίδου στον Αρίων Πτολεμαΐδας, η Ελένη Μπουσμαλή στο Κορωπί, η Βαρβάρα Τραπεζανλή και η Μάρθα Λογδανίδου στις Ελπίδες Δράμας, η Αθηνά Ευθυμιάδου στη Ν. Ελβετία Θεσσαλονίκης και η Παυλίνα Καραβασίλη στον Εθνικό Κοζάνης.

Υπέγραψε ο Ιβιτς στον Φίλιππο
Προπονητής του Φιλίππου και με την…βούλα είναι πλέον ο Ζόραν Ίβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός βρέθηκε στη Βέροια, συναντήθηκε με τους παράγοντες του Φιλίππου, υπέγραψε το συμβόλαιο του, διάρκειας τριών ετών και έτσι ξεκίνησαν και επίσημα τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Η προετοιμασία της Βεροιώτικης ομάδας θα ξεκινήσει στις 10 Αυγούστου και πριν από αυτή, οι παίκτες θα περάσουν τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις. Στο μεταγραφικό παζάρι, μετά την συμφωνία με τους Βουτσά, Χριστοδουλίδη και Ναουμίδη, ο Φίλιππος κοιτά στην ξένη αγορά για αριστερόχειρες για τις θέσεις ίντερ και εξτρέμ.

2 comments

Blog Writer said...

Η μεγάλη ευκαιρία του Φιλίππου να χτίσει ομάδα για πολλά χρόνια

handball-gr.blogspot.com

Anonymous said...

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΘΗΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΗΝ Ν. ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΓΚΟΛ !!!!!ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΒΟΤ.......