Ο ΣΕΡΒΟΣ ΣΛΑΒΙΣΑ ΣΤΟΪΝΟΒΙΤΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΣΕΡΒΟΣ ΣΛΑΒΙΣΑ ΣΤΟΪΝΟΒΙΤΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Ο Σέρβος τερματοφύλακας Σλάβισα Στοΐνοβιτς υπέγραψε στον Πανελλήνιο Γ.Σ. Η απόκτησή του θεωρείται από τους ειδικούς, μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο των Ολυμπιονικών. Ο Στοΐνοβιτς γεννήθηκε στις 5/7/79 και έχει αγωνιστεί στην Ισπανική Αλγκεθίρας και στην Μέταλουργκ της FYROM. Από την νέα περίοδο θα είναι ο ‘φύλακας άγγελος’ των δικτύων του Πανελληνίου.

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: «ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ»
«Πήγα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς θέλοντας να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την σωτηρία της ομάδος. Ευχαριστώ θερμά τους ιθύνοντες του Απόλλωνα και τον προπονητή Γιώτη Μιχαηλίδη για την επιλογή τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την ΧΑΝΘ για όσα μου προσέφερε. Ένα κομμάτι της καρδιάς μου είναι αφιερωμένο στην ΧΑΝΘ. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Γενικό αρχηγό της ΧΑΝΘ Κώστα Σπυρόπουλο για την υποστήριξη του όλα αυτά τα χρόνια και για την συμπαράστασή του στην μεταγραφή». Μιλάει ο επίλεκτος παίκτης της ΧΑΝΘ Κώστας Παντελίδης που πήρε μεταγραφή για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Παντελίδης πέρασε την πόρτα της ΧΑΝΘ το 1995 και κατά σειρά οι προπονητές του ήταν οι Γιώργος Βασιλειάδης, Τάκης Σκούφας, Αλέξης Παπαβασίλης, Μίκι Ρατζέλοβιτς και Κώστας Κοκτσίδης.

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΙΑΣ: «ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 3,4,5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008»
Στις 3,4, και 5 Οκτωβρίου 2008 θα λειτουργήσει σχολή διαιτησίας με οργανωτή τον ΣΥΔΧΑ στα γραφεία του Συνδέσμου Μονής Προδρόμου 6 και Αριστοτέλους, δίπλα στην πλατεία Βικτωρίας. Την ανακοίνωση έκανε ο Πρόεδρος του ΣΥΔΧΑ Στράτος Κυριακούλιας και πρόσθεσε: « Κάνω έκκληση από τώρα στα σωματεία της Αττικής να στείλουν από έναν αθλητή ή αθλήτρια στη σχολή. Ανακοινώνουμε την σχολή από τώρα για να παρακινηθούν οι ιθύνοντες των σωματείων να παροτρύνουν τους αθλητές τους να φοιτήσουν στην σχολή. Προσωπικά θα έρθω σε επικοινωνία με όλα τα σωματεία της Αττικής και θα περάσω από όλα τα κλειστά γυμναστήρια για να περάσω το μήνυμα της σχολής.  Θέλουμε νέο αίμα στην διαιτησία. Θέλουμε την στήριξη όλων των διοικητικών στελεχών των σωματείων. Εμείς υποσχόμαστε από την πλευρά μας ότι θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους νέους διαιτητές. Χωρίς την ανάδειξη των νέων διαιτητών δεν θα μπορούν να διεξάγονται οι αγώνες ιδίως των μικρών ηλικιών, γιατί υπάρχει η έλλειψη διαιτητών. Καλώ τους υπευθύνους των σωματείων να συστρατευτούν με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αττικής στην προσπάθεια για εκκόλαψη νέων διαιτητών. Η προσπάθεια αυτή γίνεται για το άθλημα. Θεωρώ δεδομένη την αρωγή και την συμπαράσταση της ΕΣΧΑ. Μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

1 comment

Anonymous said...

prwta plironoume tous diaitites tous parexoume ola ta exeggia gia na kanoun swsta thn douleia tous kai meta exoume thn apaitish apo ta swmateia na parotrinoun palious athlites h oxi pola uposxomenous na ginoun diaitites.