ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Η κληρωτίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη Βιέννη ανέδειξε αντιπάλους της Εθνικής μας Ομάδος Γυναικών στο 1ο προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος τις εξής ομάδες: Ολλανδία, Τσεχία, Λιθουανία, Τουρκία και  Μεγάλη Βρετανία. Οι αγώνες θα γίνουν σε τόπο που θα καθοριστεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, από 25-30 Νοεμβρίου 2008. Τα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα γίνουν στην Κίνα από 29 Νοεμβρίου έως 13 Δεκεμβρίου 2009. Από τους ομίλους προκρίνεται η πρώτη ομάδα για τα play off.

ΣΚΟΥΦΑΣ: «ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ»
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, Σωκράτης Σκούφας, δήλωσε: «Η κλήρωση μας έβγαλε σε δυνατό όμιλο. Θα παλέψουμε για το καλύτερο στην απαρχή της προσπάθειάς μας για μια καινούργια Εθνική Ομάδα Γυναικών. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
Η κλήρωση που έγινε στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη Βιέννη για τα Ευρωπαϊκά κύπελλα συλλόγων, ανέδειξε τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων ως εξής:

Στους Άνδρες: Κύπελλο κυπελλούχων: Αντίπαλος του Πανελληνίου που θα παίξει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του στις 6-7/9/2008 είναι η αλβανική Klubi Sportiv Elbasani και το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 13-14/9/2008 στην Αλβανία. Στο κύπελλο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (δεύτερος γύρος), ο ΓΑΣ Κιλκίς θα αντιμετωπίσει στον 1ο αγώνα στην έδρα του 11-12/10/2008 την σερβική H.C.Kolubara Lazarevac και ο 2ος αγώνας θα διεξαχθεί στη Σερβία 18-19/10/2008. Ο προπονητής του ΓΑΣ Κιλκίς, Νίκος Γεωργιάδης, δήλωσε: «θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Θα συγκεντρώσουμε στοιχεία για την ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Στο Challenge Cup ο Φίλιππος θα αντιμετωπίσει στις 10-11-12/10/2008 τις εξής ομάδες στον 3ο προκριματικό όμιλο: η αγγλική Great Dane HC London, η ιταλική Gammadue Secchia, η ομάδα της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης MRK ‘Gorazde’ Gorazde. Ο παλιός διεθνής παίκτης του Φιλίππου, Ανέστης Δομπρής, που σήμερα έχει την ευθύνη του σχεδιασμού της ομάδας, τόνισε: « Την βλέπω πολύ καλή την κλήρωση. Οι Ιταλοί είναι στα μέτρα μας, ενώ οι Βρετανοί δεν έχουν να επιδείξουν κάτι ιδιαίτερο».

Στο Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον 2ο νικητή του τουρνουά του 2ου γκρουπ στην έδρα του. Στο τουρνουά αυτό μετέχουν οι ομάδες: η αυστριακή HIT Innsbruck, η ρωσική Sungul Snezhinsk, η τουρκική Bursa Nilufer BK και η αγγλική Manchester HC.

Στις Γυναίκες: Στο κύπελλο κυπελλούχων 3ος γύρος,  η Αναγέννηση Άρτας θα αντιμετωπίσει την δανέζικη  KIF Vejen. Το 1ο παιχνίδι θα γίνει στις 1-2/11/2008 και το 2ο 8-9/11/2008.
Στο κύπελλο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ο Άρης Θεσσαλονίκης κληρώθηκε να δώσει το 1ο παιχνίδι του στη Δανία στις 4-5/10/2008 κόντρα στην ομάδα Slagelse. To δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στις 11-12/10/2008 στη Θεσσαλονίκη.

ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ: «ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ»
Ο προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης, Βασίλης Σκανδάλης, δήλωσε: «Είναι δύσκολη η κλήρωση. Το Δανέζικο χαντμπολ είναι πολύ δυνατό. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κάποιο βαθμό αν τα καταφέρουμε.

Στο Challenge Cup Γυναικών, η Νέα Ιωνία κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στο 1ο παιχνίδι, 8-9/11/2008 την αυστριακή SSV VEG Dornbirn Schoren στην Αυστρία. Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών θα αντιμετωπίσει στο 1ο παιχνίδι 8-9/11/2008 την ουκρανική HC Smart στην Ουκρανία.
Ο προπονητής του Μεγάλου Αλέξανδρου Γιαννιτσών Γιώργος Γιουλβανίδης δήλωσε: «Θέλαμε πιο βατή κλήρωση. Ήμασταν βέβαια στο γκρουπ των αδυνάτων. Οι ομάδες της Ουκρανίας είναι έμπειρες και δυνατές. Εμείς θέλουμε να αποκομίσουμε εμπειρίες».

3 comments

Anonymous said...

ante paokara....ante kai stous 16!!!

Anonymous said...

KAΛH EΠITYXIA ΣE OΛEΣ TIΣ OMAΔEΣ

Anonymous said...

forza paokara gia to 1o eyropaiko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!