ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΕ ΟΡΜΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΕ ΟΡΜΗ

Εικοσιτέσσερις ώρες απέμειναν μέχρις ότου η πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΣΕ Ορμή Λουξ, μάθει τους αντιπάλους της στην α' προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 11 ώρα Ελλάδος στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, στη Βιέννη. Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα για να απαρτίσουν τους δύο ομίλους, εκτός από την ομάδα του ΑΣΕ Ορμή Λουξ είναι ΣΚΠ Βratislava (Σλοβακία), Μilly Piyango (Τουρκία), Madeira Andebol SAD (Πορτογαλία), Naisa Nis (Σερβία), Edil 5 Ramac Sassari (Ιταλία), VOC Amsterdam (Ολλανδία) και Lebruhl St Gallen (Ελβετία). Σε αυτό το σημείο, να αναφερθεί ότι η αγώνες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 5, 6 και 7 Σεπτεμβρίου, σε έδρα που θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες.
Από 'κει και πέρα, οι ομάδες που θα μπουν σήμερα στην κληρωτίδα θα σχηματίσουν δυο γκρουπ των τεσσάρων, εκ των οποίων οι πρώτοι και οι δεύτεροι θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση, στην β΄ προκριματική φάση, η οποία έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί στις 3, 4 και 5 Οκτωβρίου.

Εν αναμονή, λοιπόν της κλήρωσης της Τρίτης για τον Ευρωπαϊκό θεσμό και ας δούμε, τι λένε γι' αυτό, δύο έμπειρες αθλήτριες της πρωταθλήτριας ομάδας:
ΕΛΕΝΗ ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ: «Περιμένουμε τη καλύτερη δυνατή κλήρωση, καθώς, όπως είναι γνωστό, στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ, τα πράγματα δεν είναι απλά. Όλες, οι ομάδες είναι πολύ δυνατές ωστόσο πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει τη δυνατότητα να περάσει στην επόμενη φάση. Στο δυναμικό έχουν προστεθεί έμπειρες αθλήτριες με πορεία μεγάλη σε ευρωπαϊκούς θεσμούς και πιστεύω ότι μπορούν να «δέσουν» με τις μικρότερες και το σύνολο όταν έρθει η ώρα θα είναι έτοιμο να δώσει την πρώτη του φετινή μάχη».

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΟΥ: «Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει δυσκολία στα παιχνίδια του Τσαμπιονς Λιγκ αφού είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ακόμα και σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν ομάδες χαμηλής δυναμικότητας, όλες είναι δυνατές. Βέβαια, αν θα θέλαμε να αποφύγουμε κάποιες ομάδες από τον όμιλο μας, αυτές θα ήταν η Σέρβικη Νις και η Τούρκικη Πιγιάνο αλλά θα είναι δύσκολο, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς να τις αποφύγουμε και τις δυο. Όπως και να έχει όμως, ελπίζουμε αύριο η τύχη να είναι με το μέρος μας. Η ομάδα έχει «χτιστεί» με αθλήτριες που έχουν ανάλογες εμπειρίες και εννοώ σε συμμετοχές σε Τσάμπιονς Λιγκ και πιστεύω ότι η υπάρχει η δυνατότητα της πρόκρισης»

 

No comments