ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΗ Θ.- ΕΥΘΥΜΗ ΠΙΠΕΛΙΔΗ ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΗ Θ.- ΕΥΘΥΜΗ ΠΙΠΕΛΙΔΗ ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ

Παρελθόν από την γυναικεία ομάδα του Αρη, αποτελεί ο Ευθύμης Πιπελίδης. Η διοίκηση έλυσε την συνεργασία της με τον άκρως επιτυχημένο τεχνικό, ο οποίος πέρσι οδήγησε την ομάδα στην ψηλότερη θέση (3η) της ιστορίας της στην Α1 γυναικών και προσέλαβε τον Γιώργο Σκανδάλη. Η ταχύτητα της αντικατάστασης του, υποδηλώνουν αν μη τι άλλο πως ήταν κάτι προμελετημένο, ωστόσο η επιτυχία ή αποτυχία αυτής θα φανεί στο μέλλον. Ο πρώην τεχνικός της ομάδας σε δήλωση του ανέφερε: 
«Έπειτα από έξι χρόνια παραμονής, μου νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Α.Σ  Άρη τον πρόεδρο Παπαδόπουλο Νίκο, τον γ.α Ανδρεάδη Γιώργο και τους εφόρους μου Οικονόμου Τάσο και Μουτσάρα Θεοδόση για την εξαιρετική και εποικοδομητική συνεργασία μας. Επίσης να ευχαριστήσω τις αθλήτριες μου για την άριστη συνεργασία και τις εύχομαι στο μέλλον κάθε επιτυχία. Έπραξα εγώ και οι αθλήτριες μου τα καθήκοντα μας στο ακέραιο  με μοναδικό γνώμονα το καλό και συμφέρον της ομάδος μας, τα οποία και αντικατροπτιζει η 3η θέση στην α1 γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου , όπως και η 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων. Εύχομαι στο μέλλον να συνεχίσουν να ευδοκιμούν οι στόχοι και οι προσδοκίες τις ομάδος».

44 comments

Anonymous said...

Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο.
Ο ανύπαρκτος πριν λίγο καιρό Άρης διώχνει τον άνθρωπο που τον δημιούργησε.
Εργάτες σαν τον Πιπελίδη τους έχει ανάγκη ο χώρος.
Παράγοντες πάλι σαν αυτούς του Άρη....

Anonymous said...

Τον κάθε "Πιπελίδη", είτε καλό είτε κακό προπονητή, τον επιλέγουν οι εκάστοτε παράγοντες....τα ίδια και τους/τις παίκτριες...Η επιτυχία ή αποτυχία είναι συνισταμένη όλων και δε μπορεί να την καρπωθεί ΚΑΠΟΙΟΣ μόνος του.Η αλήθεια "πονάει" και συνήθως αυτός που έχει τον "πόνο" δεν την λέει ολόκληρη....

Anonymous said...

Θα ήθελα πολύ να δω τον Άρη με παρόμοιο με τον φετινό προϋπολογισμό να πετυχαίνει όχι την δεύτερη αλλά την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Τότε πραγματικά θα παραδεχτώ τις επιλογές των παραγόντων του Άρη γιατί όντος τον κάθε "Πιπελίδη" καλό ή κακό προπονητή τον επιλέγουν οι εκάστοτε παράγοντες αλλά με ακατανόητα για μένα κριτήρια. Τέλος πάντων το μέλλον πιστεύω πως θα δείξει εάν οι παράγοντες ή ο παράγοντας έχουν/ει δίκιο ή όχι, γιατί εκτός από παίκτες και προπονητές ο χώρος έχει ανάγκη και από δημιουργικούς παράγοντες όχι μόνο για τον σύλλογό τους αλλά και για το άθλημα το ίδιο.

Anonymous said...

Οι σωστές επιλογές παραγόντων είτε αφορούν θέματα προπονητή είτε θέματα παικτών προϋποθέτουν εμπειρία και προηγούμενα θετικά δείγματα γραφής. Δεν νομίζω να έχουν αποδείξει κάτι ανάλογο οι παράγοντες του Άρη στο παρελθόν όσον αφορά το Handball τουλάχιστον. Μάλλον ο Πιπελίδης έχει να επιδείξει κάτι καλύτερο...Εξάλλου όταν σε μια εξίσωση με πενιχρά αποτελέσματα (βλ βαθμολογική θέση της συγκεκριμένης ομάδας απο συγκρότησής της) αλλάζει ένας σημαντικός παράγοντας(προπονητής)και η ομάδα γίνεται αποτελεσματικότερη, τότε θα πρέπει να πιστωθεί κάτι περισσότερο από το μερίδιο της επιτυχίας αυτής... νομίζω...

Anonymous said...

Ο "αχάριστος" στην συγκεκρικένη περίπτωση ήταν ο ίδιος ο προπονητής.Ο ίδιος γνωρίζει και τους λόγους.Γιάυτο και θα ήταν φρόνιμο, την επόμενη φορά που θα κρίνετε,να ενημερωθείτε πρώτα.Με τα πλάνα που είχε για την νέα σεζόν,εαν η ομάδα κατάφερνε να παραμείνει κατηγορία θα ήταν θαύμα!Και ο Αρης έχει μεγαλύτερους στόχους για να επιτρέψει κάτι τετοιο

Anonymous said...

Το προηγούμενο σχόλιο μάλλον ενισχύει την άποψή μου. Οι παράγοντες πρόλαβαν να προβλέψουν με την "εμπειρία" τους και την "διορατικότητά" τους την πορεία της επόμενης περιόδου και να προεξοφλήσουν μέχρι και υποβιβασμό της ομάδας...."χαλεπόν άρχεσθαι υπό χείρονος...." όπως έλεγον και οι (σοφοί) αρχαίοι ημών πρόγονοι.
Δυστυχώς για το δύσμοιρο άθλημά μας υπάρχουν πολλοί που κρατάνε τύχες ομάδων στα χέρια τους με ανύπαρκτη (αθλητική;) νοημοσύνη.

Anonymous said...

Καλή πορεία να χεις και άσε τον Αρη στην τύχη του.Οσο για τις επιλόγες των παραγόντων, και εσένα αυτοι σε επέλεξαν

Anonymous said...

Δεν ξέρω αν θα έχω καλή πορεία(;) αλλά σίγουρα δυστυχώς ή ευτυχώς (για κάποιους) περάσαν αρκετά χρόνια απο την τελευταία φορά που με "επέλεξαν". Παραμένουν πάντως οι ίδιοι θλιβεροί παρονομαστές στο άθλημα.

Anonymous said...

η πορεια της ομαδας ειναι αποτελεσμα προπονητη και αθλητριων.στην ομαδα ηρθε περυσι νεος προπονητης και νεες αθλητριες,οποτε θα ηταν αλλαζονικο εκ
μερους του προπονητη να θελει να καρπωθει μονος του τους καρπους της περσινης επιτυχιας.αυτο εδειξε η σταση του να θελησει να αλλαξει το 80% της ομαδας,πιστευοντας οτι θα εχει αναλογη επιτυχια,δηλωνοντας ανοητους λογους για την απομακρυνση αθλητριων και προσπαθωντας να καλυψει τυχων ανασφαλειες του.οι αθλητριες του τον στηριξαν οπως επρεπε,κατι που αυτος αγνοησε τελειως,πραγμα που του στοιχισε!

Anonymous said...

μετα την αλλαγη προπονητη η κατασταση παραμενει στασιμη,αφου δεν φαινεται να υπαρχουν κινησεις της διοικησης για το νεο ροστερ της ομαδας.οι καποιες ισως δυσκολιες φαινεται να στεκονται αξεπεραστο εμποδιο για τους διοικουντες!ακουγεται οτι παιχτριες δανεικες θα επιστρεψουν στις ομαδες τους,καθως και αλλες συζητουν με αλλες ομαδες,προκειμενου να κλεισουν για τη νεα χρονια,λογω ελλειψης δρασης απο πλευρας του ΑΡΗ.αντε παιδια,περιμενουν και αλλοι στη σειρα για να αποκτησουν αξιολογες αθλητριες τις οποιες,απ'ο,τι φαινεται ο ΑΡΗΣ δεν ειναι ικανος να κρατησει!

Anonymous said...

ανθρωποι σαν τον πιπελιδη στο χωρο αυτο ειναι μετρημενοι..η αδικια υπαρχει παντου αλλα τετοια αχαριστια δεν υπαρχει πουθενα. εφτασε την ομαδα στην τριτη θεση την εβγαλε στην ευρωπη και λυνουν ξαφνικα την συνεργασια πολλα συμφεροντα παιζονται .. δεν νομιζω οτι ο πιπελιδης εχει αναγκη τον αρη και τον καθε αρη η αξια του φαινεται καθε χρονο και θα συνεχισει να φαινεται.ο αρης θα βγει χαμενος γιατι αποκλειεται να κανει την χρονια που εκανε περυσι δεν αμφισβητω τον σκανδαλη αλλα πιπελιδης δεν ειναι και αυτο θα φανει στην πορεια οσο για την δοιηκηση δεν πρεπει να εχει ιδεα..

Anonymous said...

Πιστεύω οτι ασχοληθήκαμε πολύ με το θέμα και είναι καιρός να σταματήσουμε και να ασχοληθούμε με το μέλλον.Απλά κουράστηκα να ακούω για τα επιτεύγματα του Πιπελίδη!Δεν πήγε μόνος του την ομάδα στην τρίτη θέση.Είχε και μια διοίκηση απο πίσω του και ένα υλικό που φυσούσε.Ας πάει σε αλλη ομάδα χωρίς τα προηγούμενα για να δούμε τι θα κάνει ο κ.Πιπελίδης και που μπορεί να φτάσει μια ομάδα.

Anonymous said...

μια επιτυχια δεν ειναι λογικο και ειναι μαλιστα τελειως υποκειμενικο να προσπαθει να την καρπωθει ενας παραγοντας αυτης.ολοι εχουν μεριδιο σε αυτην.και ο συλογγος και ο προπονητης και η παικτριες.ειναι ουτοπικο να ψαχνουμε τον πρωτεργατη!η ουσια της υποθεσης εναι ομως πως ο εν λογω προπονητης εχει και επιδυκνειει λαμπρο εργο εδω και χρονια πραγμα που δεν συμβαινει ομως με το σωματειο.δεν γνωριζω και ουτε με ενδιαφερουν οι λογοι του διαζυγιου.αυτο που γνωριζω ομως σιγουρα ειναι πως ηταν μαλλον ακαταλληλη η χρονικη στιγμη της απομακρυνσης του και απ'οτι δειχνει μαλλον προμελετημενη αναξιοπρεπης και τελειως ατυχης..θα υιοθετησω για το τελος μια εκφραση καποιου δημοσιογραφου αναφερομενος στον αρη θεσσαλονικης λεγοντας. ''κυριοι της δοιηκησης μην ξεχνατε πως ειστε στην κορυφη και στη βαση της πυραμιδας του αρη θεσσαλονικης και οχι του αρη πετρουπολης!!? ''

Anonymous said...

ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΠΕΡΣΥ...ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΕΣΚΑΣΕ...ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΙΠΕΛΙΔΗΣ..

Anonymous said...

Ε αφού οι άνθρωποι είναι ανίδεοι τώρα θα τουσ μάθεισ...ευτυχώσ όμωσ μασ παραχορούν καμία παίχτρια..

Anonymous said...

ΑΡΙΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ...ΚΑΗΜΕΝΕ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΠΟΥ ΠΑ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ..

Anonymous said...

Παιδιά ο Αρης δεν ενδιαφέρεται για το τμήμα!θέλει να ρίξει το μπάτζετ και να ενισχύσει περισσοτερο το βόλλευ(αφου τους χάρισε και τέτοιες μεγάλες επιτυχίες πέρυσι!).Αυτο δείχνουν και οι κινήσεις τους αφού ισχυρίστηκαν πως απομάκριναν τον Πιπελίδη επειδή ήθελε να απομακρύνει παίχτιες και τώρα οι ίδιοι αδιαφορούν!Ηταν απλά μια φτηνή δικαιολογία.Κρίμα γιατι άλλη τέτοια ευκαιρία δεν θα εχουν.Ούτε και σε αλλο τμήμα τους....Επιβεβαιώνουν τον Πιπελίδη.Οι παράγοντες δε,δείχνουν το πόσο άσχετοι είναι με το άθλημα.Αμφιβολο πλεον εαν ο Αρης θα καταφέρει έστω να βγεί Ευρώπη.Αντι για ενα βήμα μπρος ,κανουν τρία πίσω.Ισως ο πρόεδρος του Αρη θα έπρεπε να αναρώτηθει εαν έχει αναθέσει στον σωστο άθρωπο να διαχειριστεί τα πάντα εν λεύκο.Αλλιώς δεν θα βούιζε ο τόπος για τις ανισορροπίες τους.Χαλασαν και το όνομα τους στον χώρο.Λυπούμαστε πολύ διοτι πιστέψαμε πως μια δυνατή ομαδα αναδύεται στον χώρο του γυναικείου χαντμπολ.Μας απογοητεύσατε λοιπόν!

Anonymous said...

Ετσι ακριβως ειναι!Να με θυμηθειτε οτι ο Αρης θα πατωσει την καινουρια χρονια!Και ο επικινδυνος παραγοντας θα παρει ποδι μολις αντιληφθουν τα λαθη του.Θα ειναι ομως πλεον αργα

Anonymous said...

Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ!ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΝΤΗΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Η ΜΠΑΛΑ.

Anonymous said...

Παιδιά μπορει καποιος να μου απαντησει?Ο παραγοντας του αρη που εχει δημιουργήσει ολη αυτη την κατασταση είναι ένας τυπάκος που κυκλοφορεί στα μπιτς και πλησιαζει ολα τα κοριτσάκια?Γιατι εγω γνώριζα οτι υπευθυνος τμήματος είναι ο Ανδρεάδης και από οσο γνωρίζω είναι σοβαρος ανθρωπος και ενδιαφέρεται για την ομάδα.

Anonymous said...

gia pion ari milame re paidia?aroylis itan panta kai aroylis tha einai...oles oi kiniseis tous apodikneioyn ayto to pragma..anathesan s enan asxeto na kanei to sxediasmo tis omadas .kai nomizei oti epiase ton papa ap ta.....kai mporei na kanei oti thelei.akomi kai na bgazei toys arxigoys tis omadas...san polles protoboylies na pire o typakos...alla mallon kapoios toy tis edose..oi megaloparagontes poy theloyn to kalo toy aroyli...a re ...mayra mesanyxta exete...me tis malakies poy kanete den tha sas meinei oyte mia paiktria...oi bombes tha skasoyn i mia piso ap tin alli kai tote tha to fisate kai then tha kryonei alla tha einai poly arga...an sas endiaferei bebaia...kai breite kamia kalyteri dikaiologia poy dioksate ton pipelidi..oti kai kala ithele n allaksei to 80%tis omadas..mpoyrdes...kai ftines dikaiologies...kai tora poy efyge kanete eseis to idio min exontas tin ikanotita na kratisete ton kormo tis omados..alla pos tha meiothei allios to mpatzet....mallon poly asxolithika me toys malakes kai toys anideoys toy xoroy kai toy athlitismoy genikotera..gia akomi mia fora apodeiknyetai poioi eiste telika...ena mikro somateio..o AROYLIS!!!!!!!!!

Anonymous said...

κριμα!!!ηταν τελικα φουσκα!τζαμπα χαρηκαμε!μια μικρη ενισχυση ηθελα η ομαδα! τιποτα αλλο.αλλά... .και τωρα τι γινετε;δυο-τρεις μεινανε και θελετε να τις διωξετε και αυτες!στηριχτηκατε στην ηθικη των παιχτριων να σας δωσουν προτεραιοτητα και τις πληρωνετε με αχαριστια!κριμα στα κοριτσια! πως κατακτηθηκε η τριτη θεση;με το ενδιαφερον ολων ή με την ψυχη αυτων των αθλητριων;κριμα...!!!

Anonymous said...

Τελικά τι γίνεται στο γυναικείο του Άρη ρε παιδιά; Ποιές μένουν και ποιές φεύγουν; Ξέρει κανείς λεπτομέρειες γιατί δεν μπορώ να βγάλω νόημα με αυτά που ακούω και διαβάζω τελευταία. Φταίνε ο παράγοντες, φταίει ο προπονητής, γιατί ακούγεται οτι θέλουν να φύγουν παίκτριες;

Anonymous said...

PSAXTE PAIXTRIES TWRA..PHRE FWTIA O KWLOS SAS...KAPOU THA TIS BRHTE...TREXE KOURDOUMPOULAKE PWS SE LENE KIOLAS TREXE...

Anonymous said...

ftanei omws me ton arouli.entaxei eixe kati kalo persi fetos den antexe na to syntirisei..toso megalo swmateio einai.. megales omades einai aytes pou exoun diarkeia.. ti na peis..ksexnan pou tosa xronia htan sthn afania..ginan megaloparagontes oi asxetoi..prwta ton proponhth kai meta oi paixtries pire h mpala.xazes einai na meinoune?ennohte pws tha figoun anagkh sas exoun..ante kai kalh paramonh..ftanei me ton aroulh..

Anonymous said...

Poies eiste mori kotares oles eseis poy kanete sholia gia ton ARI? An ehete ta kotsia na ta lete eponimos ta sholia. Kai an kopteste toso poli gia to ti roster tha ehei o ARIS fetos, na milisete stoys anthropous toy tmimatos kai na TOYS IPODIXETE ti prepei na kanoyn.

Anonymous said...

Αν είναι ρε παίδαρε να υποδεικνύουμε εμείς στους παράγοντες τι πρέπει να κάνουν, καλύτερα να πάρουν τον ..... και να φύγουν γιατί έχουν αποτύχει σε αυτό που ορίσθηκαν να κάνουν. Αλλά η βλακεία που τους δέρνει δεν έχει προηγούμενο. Τόσα χρόνια τους άνδρες τους έχαν γραμμένους στα .... τους και τις γυναίκες στον αφρό και τώρα που πάνε να κάνουν κάτι οι γυναίκες ρίχνουν τα φράγκα στους άνδρες την χρονιά μάλιστα που είναι δυσκολότερο απο ποτέ να ανέβει Α1!!! Βγάζεις νόημα;;;
Αν τα παρτάλια αυτά ήταν σε σοβαρό σύλλογο όχι μόνο θα τους διώχναν με τις κλωτσιές αλλά θα τους έκαναν και μήνυση......

Anonymous said...

kala poy dioksane ton proponiti( to XONTRO POYLI i allois psixoko)o antropos einai gia desimo.KALLH EPITIXIA ston ARH kai sta koritsia(mia xara ta pate ton SKANDALI einai kalos proponitis ta peksete epiteloys xandbal) pai to xontro poyli petakse!!!!!!!!!!!!!! xa..xa..xa.

Anonymous said...

paidia pios einai o pepelidis? apo poy fitrose kai den ton kseroyme? me tetia omada ke ego ta eperna oxi tin 3 tesi 1 tesi.

Anonymous said...

opios sxoliase gia kotes epidi milame anonima as ekane to sxolio eponima ke meta eyxaristos tha tou apantousa.me to pou anelave o surer asxetos paragontas katestrepse tin omada!Ntropi ke se sena ke ston silogo!!!!!!!!!

Anonymous said...

Aporo pou se vrikan!Ala apo oti ematha otan tin kanoun i ali vazoun esena ton anapliromatiko

Anonymous said...

ena exo na po afou kataferan oi karagiozides toy arouli na graftoun 31 sxolia se ena blog tote katalavan ti megali makakia ehoun kanei.....ante arouli kai tou hronou A2!!!!

Anonymous said...

nomizw oti tha eisai o monos anthrwpos stin istoria tou xantmpol pou katafere na dialisei mia omada se 40 meres....pou thes kai epwnima sxolia efthinofove ...tha grafteis sto gkines palioprigkipesa pou se diwksan apo to bollei gia na katastrepseis to xantmpol...mi les tipota toulaxiston kai lousou ta fetos...taxa magkas me fousta eisai..

Anonymous said...

perysi o aris eixe omadara !!!!perysi edene siga siga i omada kai fetos tha itan axtipiti fisika me ton skandali oxi me ton pipelidi ton asxeto pou ithele na dioksei ti basiki omada kai na parei aytes pou goustarei aytos kai pou kserei oti mporei na tis kanei oti thelei!!alla kai pou efyge aytos ksafnika brethike enas allos asxetos pou to paizei sxetikos kai pragmatika katastrepse tin omada.eleos mono ayto exw na pw kai an pate eyropi kai tou xronou na filisetai ta podia apo tis paixtries.kali epityxia sta talenta pou ediwkse o aris opou kai an pane!!!

Anonymous said...

skandali kane oti mporeis me aytes pou emeinan gia na swseis tin omada!!mono esena empisteyomaste oloi oi alloi einai.....

Anonymous said...

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ????????????????

Anonymous said...

Είδαμε λοιπόν και τις κινήσεις του συλλόγου!Πάει διαλυθηκε η ομάδα!Κριμά στην προσπ΄΄αθεια των κοριτσιών πέρυσι....Η ίδια ομάδα με την προσθήκη μιας παίχτριας και τον νέο προπονητή η ομάδα θα ΄παιρνε πρωτάθλημα!Αναρωτιεμαι αν η ομάδα δεν ειχε καταφέρει να κατακτησει την τρίτη θεση,τοτε ο Αρης θα κρατούσε τις παίχτριες?Τελικά μαλλον δεν θέλουν το handball να ξεπεράσει το αγαπημένο αθλημα του ερασιτέχνη...το βόλλευ φυσικα!Εκει που πατωνουν τα χώνουν και εκει που πανε καλά το διαλύουν.Μπραβο παιδιά!Ωραία διοικηση!

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ.ΖΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΥΤΙΧΙΑ,ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΕΜΕΙΝΑΝ..ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ-ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΘΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...

Anonymous said...

Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΦΤΕΕΙ ΔΕΝ ΤΩΝ ΚΩΒΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΑ ΗΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΟΣ
ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΘΕΝΕΙ

Anonymous said...

ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ!

Anonymous said...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΠΕΛΙΔΗ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ. ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥ

Anonymous said...

ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ .

Anonymous said...

ante ftanei me tin kwloomada....den barethikate????? taxa megaloswmatio me giftiko kefalaio einai...me to tzampa tipota den ginetai...tha gelasei kai to pardalo katsiki stin eurwpi mazi sas...na min pate kalytera...

Anonymous said...

Test