«1st Handball Summer School» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«1st Handball Summer School»


Το Θερινό Handball Training Camp με την επωνυμία «1st Handball Summer School» άνοιξε σήμερα τις πύλες του για να υποδεχθεί 65 νεαρούς αθλητές και αθλήτριες.

Οι εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης γέμισαν από παιδιά που διψούσαν να μάθουν τα μυστικά του χάντμπολ. Γι’ αυτό και παρακολουθούσαν με μεγάλη προσοχή καθετί που έλεγε ο Έλληνας διεθνής και παίκτης της γερμανικής ομάδας VfL Gummersbach, Αλέξης Αλβανός. «Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με αυτά που είδαν σήμερα από τους προπονητές. Η προπόνηση επικεντρώθηκε σε βασικά στοιχεία του αθλήματος, όπως η πάσα και η προσποίηση, ενώ είχαν και αρκετό ελεύθερο χρόνο για παιχνίδι», δήλωσε ο Αλέξης Αλβανός, σχολιάζοντας την εμπειρία που είχε.

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο εμπνευστής της διοργάνωσης, ομοσπονδιακός προπονητής και καθηγητής του Ελληνικού Κολλεγίου, Γιώργος Βασιλειάδης. «Πετύχαμε απόλυτα στο στόχο που είχαμε θέσει για τον αριθμό των συμμετοχών. Υπήρξε ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία στιγμή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αναφορικά με τη σημερινή πρώτη μέρα τολμώ να πω ότι ο Αλέξης Αλβανός ήταν συγκλονιστικός. Συμμετείχε στο πρόγραμμα, έπαιξε με τα παιδιά και αυτά το απόλαυσαν. Όλα κύλησαν φυσιολογικά, δεν είχαμε τραυματισμούς και συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Το «1st Handball Summer School» διοργανώνεται από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την VfL Gummersbach Akademie, βάσει των προγραμμάτων της οποία προπονούνται τα παιδιά. Αύριο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα προπονήσει τους συμμετέχοντες ο επικεφαλής προπονητής του προγράμματος της VfL Gummersbach Akademie, Άξελ Ρένερ και την Κυριακή θα διδάξει ο Ισλανδός διεθνής και πρώτος σκόρερ του τελευταίου παγκοσμίου πρωταθλήματος, Γκούντγιον Βαλούρτ Σίγκουρτσον.

Χορηγοί 1ου Summer Handball School – VfL Gummersbach Akademie είναι οι εταιρείες ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ, ΧΑΤΖΗΣ ΑΕ και Hotel Egnatia Palace. Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΤ 3.

No comments