ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET HANDBALL - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET HANDBALL


Άψογη διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα ήταν το τουρνουά STREET HANDBALL που διοργάνωσε από κοινού η ΕΣΧΒΔΕ και η Αναγέννηση Άρτας με τη συνδρομή του Δήμου Αρταίων.
Στα καταπληκτικά γήπεδα του τένις του Δήμου οι Παρασκευάς Σωτήρης, Ντάλας Σωτήρης και Ιωάννα Φωτιάδου κατάφεραν να συγκεντρώσουν σχεδόν 100 αγόρια και κορίτσια Ε΄και ΣΤ΄ τάξης από όλα τα δημοτικά σχολεία της πόλης και να το χάντμπωλ να κερδίσει νέους θαυμαστές.
Παρόντες στη διοργάνωση ο πρόεδρος του συλλόγου, Βασίλης Κρανιώτης και ο γενικός γραμματέας Ευάγγελος Παχούλας, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από την εισροή των λιλιπούτειων αθλητών και δήλωσαν περίτρανα ότι αυτοί πλέον είναι το μέλλον και θα στηρίξουν έμπρακτα κάθε προσπάθεια ανάπτυξης των υποδομών. Ενεργός συμμετοχή είχε και ο σεβαστός, Κώστας Μπανιάς, που πάντα δίνει την ψυχή του για τις μικρές ηλικίες. καθοριστική βέβαια ήταν και η συνδρομή των γυμναστών, που κοουτσάρισαν τις ομάδες των σχολείων τους, όπως και των αθλητών και αθλητριών της Αναγέννησης, που βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή. Παράλληλα φωτογραφήθηκαν και μοιρασαν αυτόγραφα στους μικρούς αθλητές και έδωσαν τις δικές τους συμβουλές για το αγωνιστικό κομμάτι.
Νικητές στα αγόρια ήταν οι Άγιοι Ανάργυροι και στα κορίτσια το 7ο δημοτικό. Στιγμιότυπα και φωτογραφικό υλικό πάρθηκαν από τον ART TV, που πάντα είναι κοντά σε τέτοια δρώμενα.
με αφορμή το τουρνουά ήδη πολλά παιδιά εγγράφησαν στις ακαδημίες του συλλόγου, που θα συνεχίσει τις προπονήσεις του μέχρι το τέλος Ιουνίου.

No comments