ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑ -ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ ΔΡΑΜΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑ -ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ ΔΡΑΜΑΣ


Με μοναδικό απόντα τον Σάσα Ζιβούλοβιτς, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί αν θα καταφέρει να βοηθήσει την Εθνική, πραγματοποιήθηκε χθες στη Δράμα η πρώτη συγκέντρωση- προπόνηση της ομάδας, ενόψει της προετοιμασίας της για τα play off με την Ισπανία για τα τελικά του Παγκοσμίου 2009. Νέο πρόσωπο για την Εθνική ομάδα ο Θεόδωρος Ευαγγελίδης της ΧΑΝΘ, ενώ κλήθηκε και πάλι στην Εθνική ομάδα ο 6ος Ολυμπιονίκης με την Εθνική μας το 2004,  Σάσα Ζιβούλοβιτς. Αύριο Τετάρτη 28 Μαίου θα διεξαχθεί ο πρώτος φιλικός αγώνας στο Κλ. Γυμναστήριο «Κραχτίδης Δράμας» με τη ΣΕΡΒΙΑ ώρα 18.00. Στις 31 Μαϊου στην πόλη Νις της Σερβίας θα γίνει ο δεύτερος φιλικός αγώνας μεταξύ ΣΕΡΒΙΑΣ –ΕΛΛΑΔΑΣ ώρα Ελλάδος 19.30. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών Νίκος Μάντζος δήλωσε: « Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ξεκινήσαμε χθες το τελικό στάδιο προετοιμασίας στη Δράμα για τους αγώνες υψηλού επιπέδου και μεγάλης σοβαρότητας με την Ισπανία. Το μήνυμα είναι δουλειά- δουλειά- δουλειά».

ΤΟΓΑΝΙΔΗΣ: «ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ»
Ο επιστημονικός συνεργάτης της Ε.Σ.Χ.Α.ΜΑ.Θ Θεόδωρος Τογανίδης τόνισε για την όλη οργανωτική προσπάθεια στην Δράμα: «Για τον αυριανό (Τετάρτη) αγώνα με τη Σερβία θα οργανώσουμε την Τετάρτη το πρωϊ 11.00-12.00 συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Κούρος». Για τον αγώνα με την Ισπανία 14 Ιουνίου την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν η Ο.Χ.Ε,Υπουργείο Αν Μακεδονίας Θράκης, η Περιφ.Αν.Μακ.Θράκης το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Δράμας, ο Δήμος Δράμας και η Ε.Σ.Χ.Α.ΜΑ.Θ. Επικεφαλής της όλης προσπάθειας είναι ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑΜΑΘ Δημήτρης Σάββας ενώ στην συντονιστική επιτροπή για την προβολή των αγώνων μετέχουν καθηγητές Φυσικής Αγωγής, προπονητές και παλιοί αθλητές. Έχουμε σε ένα πρώτο στάδιο επικοινωνήσει με τους προϊσταμένους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα στείλουμε έγγραφα, θα κινητοποιήσουμε τις στρατιωτικές μονάδες. Θα επισκεφτούμε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο, θα προωθήσουμε σε όλους τους εκπροσώπους των φορέων τις προσκλήσεις. Το Κλ. Γυμν «ΚΡΑΧΤΙΔΙ» έχει χωρητικότητα καθημένων 2000 θέσεις, ενώ με τους ορθίους μπορεί να φτάσει και τους 3000 θεατές. Με αφίσες,flyers και τη συμπαράσταση των τοπικών μέσων ενημέρωσης θα προβάλουμε τον αγώνα. Ευελπιστούμε ότι η Δράμα θα γνωρίσει πάλι τη μεγάλη οργανωτική επιτυχία της Εθνικής με την Πολωνία, πριν από δυο χρόνια.

 
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΣΧΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του τον τίτλο του Πρωταθλητή Παμπάιδων της ΕΣΧΑ . Πέρυσι είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα μίνι της ΕΣΧΑ. Διατήρησε τον ίδιο κορμό της ίδιας ομάδας και με την προσθήκη ταλαντούχων αθλητών έφτασε και πάλι στην αρχή. Αγωνίστηκε με δυο διαφορετικές ομάδες στο πρωτάθλημα για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές. Ο ΑΟ ΛΕΩΝΙΔΑΣ θέλει έστω και ένα βαθμό στον τελευταίο του αγώνα με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ για να πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Σε περίπτωση νίκης της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ τότε τη δεύτερη θέση θα κατακτήσει ο ΙΩΝΙΚΟΣ .
Αναλυτικά τα αποτελέσματα: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 31-22, ΑΟ ΦΟΥΡΕΣΙ –ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 36-41. Η βαθμολογία στις θέσεις από 1η έως 6η: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 15, ΙΩΝΙΚΟΣ 14, ΛΕΩΝΙΔΑΣ 13, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 9, ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 5, ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 0. Δυο αγωνιστικές πειν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος μίνι ο   Ιωνικός (βαθμοί 15) και Δούκας (12) έχουν εξασφαλίσει τις δυο πρωτες θέσεις και τα εισιτήρια πρόκρισης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Τα αποτελέσματα: ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΙΩΝΙΚΟΣ 13-17, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΔΟΥΚΑΣ 24-24, ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ- ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ 10-15, ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ –ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 21-11, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 14-13.

No comments