ΠΗΡΕ ΜΕΝΚΟΒΙΤΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΗΡΕ ΜΕΝΚΟΒΙΤΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ


Ο δρόμος για την απόκτηση του Μένκοβιτς ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για την ΑΕΚ. Ο 25χρονος Σέρβος αριστερός ίντερ ήταν ελεύθερος και όπως είχε δηλώσει στη «SportDay» την περασμένη Δευτέρα η επιθυμία του ήταν να φορέσει τη φανέλα της «Ενωσης», άλλα εκείνη δεν έκανε απολύτως τίποτα σωστό για να τον αποκτήσει. Οπως ήταν λογικό λοιπόν, ο Φίλιππος που έψαχνε από καιρό ξένο αριστερό ίντερ «μπήκε σφήνα» στην μεταγραφή και με συνοπτικές διαδικασίες τον έκανε δικό του. Η προσφορά των Βεροιωτών ήταν πολύ ανώτερη από αυτή της ΑΕΚ (μόνο 4.000 για τρεις μήνες), της οποίας η διοίκηση απέδειξε πως δεν είναι έτοιμη να κάνει από τώρα προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν. Τη συμφωνία επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας: «Η μεταγραφή τελείωσε. Ο παίκτης έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του. Είναι ένας αξιόλογος παίκτης και πιστεύω θα βοηθήσει».

«Καλύτερα στο Φίλιππο»
Από την άλλη μεριά ο πανύψηλος (2,07 μ.) Σέρβος επιβεβαίωσε τη συμφωνία: «Είμαι ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη. Ο Φίλιππος μου έκανε καλύτερη πρόταση, ενώ πιστεύω ότι για μένα ήταν καλύτερη επιλογή αυτή την περίοδο. Είναι μεγάλη ομάδα, πολύ ιστορική και πολύ γνωστή σε όλα τα Βαλκάνια» Ο Μένκοβιτς αναμένεται στη χώρα μας την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα λάβει την visa του. Είναι δεδομένο πως με την απόκτηση του ο Φίλιππος ενισχύεται σημαντικά στην περιφέρεια και ιδιαίτερα μετά την επιστροφή και του Κώστα Δεληγιάννη, οποίος θα καλύψει τη δεξιά πλευρά (δεξί ίντερ). Ο Μένκοβιτς είναι ένας παίκτης, που μπορεί να βοηθήσει πολύ και στην άμυνα, άλλα και στην επίθεση τον Φίλιππο με το πολύ καλό περιφερειακό σουτ που διαθέτει, στοιχεία, που τα είχε δείξει και στη ΧΑΝΘ τα δύο τελευταία χρόνια (2005-2007).

Τέλος ο Ράκοβετς
Ελεύθερος να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα, είναι και ο Κροάτης δεξιός ίντερ Ντιν Ράκοβετς, οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με τον Φίλιππο Βέροιας. Μια εξέλιξη που ήταν βεβαίως αναμενόμενη. O 31χρονος περιφερειακός (του οποίου τη θέση πήρε ο Μένκοβιτς) πήρε κάποια μικρή αποζημίωση και υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του. Θα πρέπει πάντως να αναφερθεί πως το διαζύγιο έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και οι δυο πλευρές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες.

5 comments

Anonymous said...

tst

greekhandball.com said...
This comment has been removed by the author.
qwerty said...

tst

greekhandball.com said...
This comment has been removed by the author.
greekhandball.com said...
This comment has been removed by the author.