Με οχτώ παιχνίδια, πάμε ταμείο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με οχτώ παιχνίδια, πάμε ταμείο


Όπως προείπαμε αυτός ο χώρος θα περιέχει γενικά θέματα που αφορούν τον αθλητισμό, όχι μόνο το Χάντμπολ. Ηρθε λοιπόν η ώρα να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο και επειδή σήμερα είναι Κυριακή, δηλαδή η ημέρα του «Βασιλιά των Σπορ» είναι μία καλή ευκαιρία για να γεμίσουμε τις τσέπες μας. Το κουπόνι του ΟΠΑΠ είναι αρκετά πλούσιο και ενδιαφέρον. Παρακάτω θα σας αναλύσω τις οχτώ προτάσεις μου, χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να ποντάρετε σε όλες. Μπορείτε να επιλέξετε κάποια παιχνίδια, όσα σας γεμίζουν περισσότερο το μάτι ή ακόμα και να κάνετε κάποιους συνδυασμούς.

Οι «Βιόλα» κερδίζουν τους «Μπιανκονέρι»
563. Φιορεντίνα- Γιουβέντους 1 (2,20) Ωρα: 16:00

Όχι επειδή υποστηρίζω την Φιορεντίνα, άλλα φέτος η ομάδα είναι πραγματικά σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Τσέζαρε Πραντέλι έχει δημιουργήσει ένα σύνολο, που προσφέρει θέαμα και μπορεί και παίρνει τα αποτελέσματα, δηλαδή ιδανικός συνδυασμός. Οι «Βιόλα» βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και μαζί με την Ιντερ είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες της Σεριε Α. Από την άλλη η «Γιούβε» είναι 2η με 13 βαθμούς. Οσα παιχνίδια ως τώρα δεν έχει κερδίσει είναι καθαρά λόγω τύχης. Με την Μίλαν στο Σαν Σίρο έκανε πάρτι στο β΄ημίχρονο, με την Αταλάντα δέχθηκε το γκολ (ιροφαρήστηκε) στο 90’, με την Ρόμα στο 0-0 και μετά το 1-1 έχασε τουλάχιστον πέντε κλασσικές φάσεις για γκολ και τελικά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε και δέχθηκε το γκολ (1-2) για να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2. Ενας ακόμα παράγοντας που πιστεύουμε στον «άσσο» είναι η έδρα. Το Αρτέμιο Φράνκι θα είναι «καυτό» και μάλιστα χωρίς οπαδούς της Γιουβέντους, λόγω επεισοδίων της «Μεγάλης Κυρίας» στον αγώνα με την Τορίνο. Η έχθρα μεταξύ των δύο ομάδων είναι γνωστή, ειδικά για την Φιορεντίνα δεν υπάρχει πιο μισητή αντίπαλος από τη Γιουβέντους. Ο αγωνιστικός παράγοντας δείχνει και αυτός «άσσο». Οι γηπεδούχοι έχουν σταθερή απόδοση, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλές διακυμάνσεις. Ο Μούτου βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα και η ψυχολογία της ομάδας μετά την πρόκριση στα πέναλτι επί της Γκρόνινγκεν στο ΟΥΕΦΑ σίγουρα έχει επιδράσει ευεργετικά. Τέλος η Γιουβέντους θα έχει τέσσερις συμαντικές απουσίες, των αμυντικών Αντράντε, Μπουμσόνγκ και των μέσων Τζανέτι, Καμορανέζι.


Οι πολίτες είναι το φαβορί
622. Μάνστεστερ Σίτι- Μίντλεσμπρο 1 (1,60) Ωρα: 17:00

Σε πολύ κατάσταση βρίσκεται η Σίτι. Βρίσκεται στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ με 16 βαθμούς και ομολογουμένως η πορεία της είναι μέχρι στιγμής εξαιρετική. Στο γήπεδο της κόντρα στην Μίντλεσμπρο έχει τον πρώτο λόγο και πιστεύω ότι δύσκολα ή εύκολα θα κερδίσει. Οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, μπορεί να μην έχουν τον Τούρκο μέσο Τουντσάι Σανλί και άλλους τέσσερις καλούς παίκτες, ενώ εκτός έδρας είναι πολύ αδύναμοι και δεν εμπνέουν σιγουριά.

Δεν γλιτώνουν στο Σαν Μαμές
652. Μπιλμπάο- Αλμερία 1 (1,95) Ωρα: 18:00

Η πρώτη εντός έδρας νίκη για την Μπιλμπάο ήρθε η ώρα να επιτευχθεί. Η Αλμερία είναι μία ομάδα που εκτός έδρας δεν έχει το σθένος να κάνει ζημιές, αντιθέτως η Μπιλμπάο γνωρίζει καλά πως με νίκη έχει την ευκαιρία να ανασάνει στην «μάχη» της παραμονής. Η έδρα της όπως γνωρίζουμε είναι πολύ «καυτή» και είναι κατηφορική, αν η ομάδα δείξει διάθεση. Πιστεύω ότι η απόδοση του άσσου και με τα δεδομένα του αγώνα είναι πολύ υψηλός και θα έρθει.

Το «Κίτρινο υποβρύχιο» περνάει από την Παμπλόνα
653. Οσασούνα- Βιγιαρεάλ 2 (2,20) Ωρα: 18:00

Εδώ είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Βιγιαρεάλ να συνεχίσει στα «τρίποντα» και για εμάς να βάλουμε μερικά φράγκα στην τσέπη μας. Οι φιλοξενούμενοι είναι πλήρης και έχουν υλικό που μπορεί να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα. Βρίσκονται ήδη στην 2η θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν με 15 βαθμούς και εκτός έδρας έχουν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς! Κόντρα στην Οσασούνα το πιθανότερο είναι να πάρουν μία επαγγελματική νίκη και το «διπλό» πληρώνει εξαιρετικά καλά για την διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας των ομάδων. Επιπλέον θα λείψει από τους γηπεδούχους και ο Ουρουγουανός επιθετικός Βάλτερ Παντιάνι, που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι παίκτης, που μπορεί να κάνει την διαφορά και να αλλάξει τη ροή ενός ματς.

Ακλόνητος «άσσος» στο Λα Ρομαρέδα
655. Σαραγόσα- Λεβάντε 1 (1,40)- Over (1,65) Ωρα: 18:00

Πιστεύω πως ο «άσσος» της Σαραγόσα είναι ένα σημείο που δεν σπάει με τίποτα και μπορεί αν είναι στήριγμα για κάθε δελτίο. Η κατάσταση της Λεβάντε είναι τέτοια που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε απέναντι σε μία ομάδα, που η ψυχολογία της βρίσκεται στο ναδίρ. Τέτοια είναι η Σαραγόσα που ο αποκλεισμός της από την συνέχεια του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ έφερε σοκ στις τάξεις της ομάδας. Πιστεύω όμως ότι το υλικό που διαθέτει είναι τέτοιο που θα τις δώσει την δυνατότητα να επανακάμψει και να τα δώσει όλα στο πρωτάθλημα. Η Λεβάντε είναι ιδανικός αντίπαλος για τους γηπεδούχους μετά από μία μεγάλη απογοήτευση, ώστε να ξεσπάσουν πάνω της και να επαναφέρουν τον ενθουσιασμό. Μάλιστα είμαι τόσο σίγουρος για την άνετη νίκη, που θεωρώ ότι το ματς είναι πολύ καλό Over.


721. Αστέρας Τρίπολης- Παναθηναϊκός 2 (1,45) Ωρα: 19:00
722. Λάρισα- Λεβαδειακός 1 (1,40) Ωρα: 19:00

Τα δύο ελληνικά ματς που προτείνω είναι τα παραπάνω. Απλά ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση και δεν νομίζω ότι θα έχει προβλήματα απέναντι σε μία άπειρη ομάδα, ενώ η Λάρισα θα πάρει την νίκη και μόνο από τον ενθουσιασμό που προκάλεσε η πρόκριση κόντρα στην Μπλάκμπερν, παρά το γεγονός ότι αυτό με πληγώνει λιγάκι, αφού έχω καταγωγή από τη Λιβαδειά. Η αλήθεια όμως να λέγεται η Λάρισα είναι καλύτερη ομάδα.


Οι «Ροσονέροι» κερδίζουν και επανακάμπτουν
736. Λάτσιο- Μίλαν 2 (2,25) Ωρα: 21:30

Οποιος ξαναβρεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης σε απόδοση 2,25 να έρθει να μου …τρυπήσει τη μύτη. Η Μίλαν πιστεύω θα περάσει από τη Ρώμη, διότι απλά είναι καλύτερη ομάδα, άλλα και επειδή δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες. Η Λάτσιο δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει σταθερή απόδοση, τουλάχιστον στην Ιταλία φέτος μόνο σιγουριά δεν εμπνέει. Η έμπειρη Μίλαν θα το εκμεταλλευτεί και θα φύγει με το «διπλό», ώστε να καλύψει λίγο από το χαμένο έδαφος. Ακόμα και αν δεν πίστευα στη νίκη της Μίλαν, θα την έπαιζε διότι το 2,25 είναι κατά το κοινός λεγόμενο …λουκουμάκι.

No comments